Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

zakla napisał(a):

Mokka, czy ja moge byc TAM tylko w niedziele? Chyba ze w sobote nie bedzie treningu...

TO trwa 2 dni, możesz być w oba, możesz w jeden, przymusu nie ma. A trening, o ile wiem, jest zaplanowany normalnie.

• Replies 10.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kurde, no znowu coś się dzieje z tym diabelskim forum :mad: Jakieś errory wyskakują :mad:

A mnie o rozpiskę chodzi. Miałam, ale zgubiłam :oops: Mailem ja mozna dostać? Bo wtedy jej nie zgubię (chyba, że zgubię... laptopa :-o )

Posted

zakla napisał(a):
A dzis o 15tej jest na pewno? Bo wzielabym tez Aishe z Magda zeby cos sprobowaly czy cuś...

Wlasnie tez sie zastanawiam... u mnie wczoraj lalo i dzis tez jest podle - strasznie wieje i co chwila pada - zastanawiam sie czy ktos sie orientuje w jakim stanie jest nasz placyk, bo chyba nie ma sensu grzeznac w blotku :shake:

Posted

Placyk podobno w nienajgorszym stanie, takze trening ma byc. A ze wiatr obrzydlwy to przyznaje, az sie na dwor nie chce wychodzic i pies talerza zlapac nie daje rady:eviltong:

Posted

Aldra napisał(a):
No to jak placyk w nienajgorszym stanie to jedziem na trening :lol:

Czyli jutro tez powinno być ok:multi: Tylko dojście może być ciężkie bo straszne błoto [przynajmniej od strony Żwirki i Wigury].

Posted

Oj, żeby tylko jutro trening był :modla: Od tygodnia NIC z psami nie robię, bo czasu brak i na przemian są to skapcaniałe zupełnie, to po ścianach łażą :shake:

Posted

będziemy jutro :multi: Monulcowi cieczka się kończy, tak czy inaczej psy przestały się nią interesować (noo może oprócz pewnego yorka, który gwałci wszystko co się rusza :roll:)

a pogoda dzisiaj ładna była, oby jutro taka sama :cool3:

a i mam pytanie-czy Cavano organizuje jakiś obóz w lato? :cool3:

Asher, jak chcesz to mogę Ci przepisać rozpiskę ;)

Posted

talut napisał(a):

a i mam pytanie-czy Cavano organizuje jakiś obóz w lato? :cool3:

CHYBA organizuje, ale ja nie jestem od tego żeby powiedziec cos na 100% :p więcej dowiesz się od Eli , my też na szczęście jutro już będziemy:loveu:

Posted

ogromek napisał(a):
organizuje :p więcej dowiesz się od Eli , my też na szczęście jutro już będziemy:loveu:

super! :multi::multi: no to już wiem, gdzie jechać na wakacje :loveu:

Posted

A ja dziś nie dotarłam :placz: Rano ledwo się zwlokłam z łóżka, niestety cały tydzień zapieprzu sprawił, że padłam na pysk :placz: Pogoda taka śliczna, a ja ledwo łażę... :shake:

Władczyni, dzięki za rozpiskę! :)

No i dajcie znać, co dziś psiaki robiły, bo jeśli były jakieś nowe elementy, to postaramy się choc ciut nadrobić we własnym zakresie...

Posted

[quote name='asher']Władczyni, dzięki za rozpiskę! :)

No i dajcie znać, co dziś psiaki robiły, bo jeśli były jakieś nowe elementy, to postaramy się choc ciut nadrobić we własnym zakresie...
Nie ma za co. W początkach biegaliśmy tunel 90 stopni [w sensie zakręcał], 3 hopy, a później ciąg hop, kładka, miękki tunel.
Szukam chętnych na pieczeń z psa:mad: Ponieważ Samba nie trafia w wejścia do tuneli:diabloti:

Posted

ja nie chce kotleta-chce Sambę :razz: przynajmniej się słucha, a nie to co Monuch :mad:

chyba zbuduję na ogródku hopkę i będziemy codziennie ćwiczyć, bo dupek zatrzymuje się przed samą tyczką :roll:

Posted

Oj Asher oszczedzaj sie troche by miec sily na niedzielne agility! Pogoda byla super, za cieplo sie ubralam i do domu dotarlam cala mokra:lol: Jest jeszcze troche blotka na ktorym jak znam zycie wywine kiedys mega orla.Na szczescie dzisiaj obylo sie bez spektakularnych wywrotek:evil_lol: Do grupy dolaczyl tez kolejny ONek ( a raczej DONnek);)

Posted

talut napisał(a):
przynajmniej się słucha, a nie to co Monuch :mad:

Z tym sluchaniem to różnie bywa, ale jest lepiej [tona smakołyków i powtarzamy komendę 1000 razy]. Jeszcze zostało patrzenie na przewodnika i skakanie przez tyczkę a nie boczek hopka. Ale jak się nauczymy to medale nasze:razz:

Posted

zakla napisał(a):
Dzisiaj pogoda była ślicznościowa, aż miło się biegało :lol: Jana, czemuż Was nie było?:mad:

Żakla dzisiaj chyba juz wiesz dlaczego :loveu: ale dzisiaj nadrabialysmy :p