PUENTA imszar Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 Witam! Bardzo polubiłam Cavano, ale niestety z przyczyn braku dojazdu a nie chcę być zbytnio uzależniona od osoby, która mnie wozi, bo raz podwiezie a raz nie nie będę do Was uczęszczać. Szkoda poznalibyśmy się ;) Ale ten topic napewno jeszcze nie raz obejrzę..tak żałuję :( Quote
asher Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 A nie możesz autobusem jeździć? ;) Alix chyba dojeżdża z Grochowa, ale nie wiem, czy autem, zagadaj do niej, razem będzie wam raźniej ;) A ja czekam na wieści jak tam plac i czy będzie jutro trening... Już się z Bugajskim doczekac nie możemy... Quote
Alix Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 asher napisał(a):A nie możesz autobusem jeździć? ;) Alix chyba dojeżdża z Grochowa, ale nie wiem, czy autem, zagadaj do niej, razem będzie wam raźniej ;) A ja czekam na wieści jak tam plac i czy będzie jutro trening... Już się z Bugajskim doczekac nie możemy... Ja jezdze z Grochowa samochodem w niedziele na godzine 10. Samochod duzy wiec moge ze soba zabierac;) trzeba tylko uzbroic sie w cierliwosc bo moj "aniolek" czesto marudzi w samochodzie ze chce juz sobie pobiegac:angryy: Jest to dosyc irytujace:cool1: ale zapraszam!:evil_lol: Quote
ogromek Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 asher napisał(a): A ja czekam na wieści jak tam plac i czy będzie jutro trening... Już się z Bugajskim doczekac nie możemy... trening jutro jest:loveu: placyk...........:evil_lol: napisze tak kałuży nie ma TYLKO mokry śnieg, nie biegało się najlepiej, ale jak sie nie biegnie calego toru tylko sie uczy fragmentami, warunki sa ok:p powodzenia jutro na treningu:eviltong: Nas nie bedzie jutro:-( znów wina łapy:angryy: Quote
talut Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 już nie możemy doczekać się jutra :loveu::loveu: Monuch na samo słowo 'agility' zaczyna machać ogonem :cool3::lol: Quote
dbsst Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 asher napisał(a):A nie możesz autobusem jeździć? ;) Alix chyba dojeżdża z Grochowa, ale nie wiem, czy autem, zagadaj do niej, razem będzie wam raźniej ;) A ja czekam na wieści jak tam plac i czy będzie jutro trening... Już się z Bugajskim doczekac nie możemy... asherku o ktorej Ty jutro bedziesz z pod meterka startowac?? ja moge przyjsc ale z aparatem tylko bo Szpila dzis jeszcze krwawila z lapy :placz: Quote
dbsst Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 talut napisał(a):biedna Szpilcia, ucałuj ją ode mnie :( dziekuje napewno ucaluje :buzi: Quote
dbsst Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 asher napisał(a):Debeściaczku, koło 9. 30 ;) łoki doki :cool3: :cool3: Quote
Romas Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 A mnie polamamlo i nici z agility w ten weekend.Chyba mi dysk wyskoczyl z kregoslupa.Leze i kwicze. Jak sie cwiczylo ?Napiszcie ,zebym choc pozazdroscic mogla. Quote
dbsst Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 witam mam małą niespodziewanke ;) zakradlam się do Was nieczym szpieg z krainy deszczowców i zrobiłam pare fot ;) Byłam podpadszeć czy moja Szpila się nada a, że nie ruszam się w ciekawe miejsca bez aparatu.............. zobaczcie sami bardzo Wam zazdrosciłam i mówie to szczerze :shake: Nie znam Was (jeszcze ;)) i nie znam Waszych psów wiec powlepiam bez imon przepraszam :oops: jak nikt nie patrzy można się ciut powściekac ;) :cool3: Quote
betty_labrador Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 dbsst super fotki :D (masz wiecej?) to przynajmniej zastapilo mi dzisiejszy opuszczony trening:loveu: na pierwszej fotce i drugiej tez jest tervurenka Ani- Veti oraz shelti Natali Beza. onkow nie znam. Skaczacy aussi Iwony to Ice Blue :) jaki byl teren? bo u mnie przed domem tragiczny:shake: Quote
betty_labrador Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 no ja mysle, ze to jeszcze nie koniec:cool3: super fotki, Super jest ten coton :loveu: a bullik jaki slodki:p wiecej, wiecej :D Quote
dbsst Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 betty dzieki :buzi: mam troszke fotek i musze je teraz wstawic zanim TZ wroci bo pozniej bedzie On na kompie :placz: :lol: akuku tu jestem ;) Quote
betty_labrador Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 ale boskie:loveu: (talutek to Twoj beagle?:cool3: ) a tego chlopca na pierwszym zdjeciu trzeciej serii fotek, wczoaj widzialysmy jak szlysmy na trening-bardzo blisko mieszka(na Odynca). jasne wstawiaj wszystkie naraz :D Quote
dbsst Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 a bullke to jakos dzis duuzo obstrykalam :roll: :oops: tak jakos wyszlo ;) kolejna porcja :lol: melduje zadanie wykonane spisalam sie na medal hura ;) Boogie :D Quote
betty_labrador Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 Romas napisał(a):A mnie polamamlo i nici z agility w ten weekend.Chyba mi dysk wyskoczyl z kregoslupa.Leze i kwicze. Jak sie cwiczylo ?Napiszcie ,zebym choc pozazdroscic mogla. Magda przykro mi, jak to sie stalo? szybko zdrowiej:p Quote
betty_labrador Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 dbsst napisał(a): :lol: :lol: chyba nie wiadomo w ktora storne isc?:diabloti: Quote
dbsst Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 ta sunia jest przesłodka i jak świetnie skacze (niestety foty jej skaczącej sa zamazane :placz: ) Quote
betty_labrador Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 ehh, te czasy byly super gdy sie bylo w grupie poczatkujacej, kazdy blad byl poproawiany :p teraz w zaawansowanych juz nie baldzo, w koncu kazdy jest juz zaawansowany:cool1: Quote
betty_labrador Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 dzieki dbsst , super :) ujecia rewelacyjne:loveu: Quote
dbsst Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 betty_labrador napisał(a):dzieki dbsst , super :) ujecia rewelacyjne:loveu: dziękuje :oops: :oops: :oops: polecam się na przyszłość ;) Quote
Recommended Posts