zakla Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 We Worcku :lol: A ja bym jutro byla, gdyby trening byl :eviltong: A w takim przypadku to pozostaje nam ogrod i garaz ;) No i musze Wam sie pochwalic, ze moje sznaucia uczennica oraz jej pani(znacznie ciezszy przypadek niz pies :lol: ) juz zaczynaja opanowywac hustawke i slalom powoli, kolo i hopki juz skacza bez wiekszych problemow:cool1: Quote
Flaire Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 Aldra napisał(a):no nieeee... :crazyeye: wzielyscie z Monia wszystko co bylo do wziecia w mediumach, smigalyscie szybciej niz swiatlo :klacz: To było w niedzielę..... Quote
PUENTA imszar Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 zakla napisał(a):We Worcku :lol: A ja bym jutro byla, gdyby trening byl :eviltong: A w takim przypadku to pozostaje nam ogrod i garaz ;) No i musze Wam sie pochwalic, ze moje sznaucia uczennica oraz jej pani(znacznie ciezszy przypadek niz pies :lol: ) juz zaczynaja opanowywac hustawke i slalom powoli, kolo i hopki juz skacza bez wiekszych problemow:cool1: Gratuluję!! A jaki sznaucerek mini, średniak, olbrzym?? Quote
zakla Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 Sznacuer sredni p&s, a dokladniej [SIZE=2] AISHA Szczęśliwa Aura:cool3: Quote
dorotak Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 [quote name='zakla']Sznacuer sredni p&s, a dokladniej [SIZE=2] AISHA Szczęśliwa Aura:cool3: Super, że udało Ci się namówić Aishę :multi: :sweetCyb: Pozdrów ją gorąco ode mnie :loveu: Mam nadzieję, że będziemy się widywali na zawodach. To pisałem ja, Atos :evil_lol: Quote
PUENTA imszar Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 [quote name='zakla']Sznacuer sredni p&s, a dokladniej [SIZE=2]AISHA Szczęśliwa Aura:cool3: uhuhuhuhu..Zakla czy Ty nadal się handlingiem zajmujesz?? Tak mi się kiedyś o uszy obiło :cool3: Quote
zakla Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 Atosie drogi, Aisha zostanie od Ciebie pozdrowiona(jak w poblizu nie bedzie Zwirka:cool3: ). A ja dzisiaj skonstruowalam kladke(troche co prawda deska srodkowa krotka, ale jest ;)), duzo czasu to zajelo, bo niby to taka prowizorka, ale musiala wytrzymac niewyszalalego Zwirka, ktory skakal po niej, biegal itp., no i Matrix juz tez umie kladeczke, teraz jak Magda z Aisha nas odwiedza to zaczniemy sie uczyc ;) Puenta, no nie wiem czy to mozna nazwac handlingiem:lol: Ja po prostu bardzo chetnie i za free oczywiscie wystawiam psiaki, glownie znajomych, ale nie tylko:p Jak sie ladnie poprosi to i obcego wystawie:cool1: Jak na razie to zdobylismy z psiakami na ringu dwie oceny w.o., cwc, dosk. i bob. I to by bylo na tyle, wiec duzo tego nie ma... Ale kto wie, moze bedzie tego troche wiecej ;) Quote
PUENTA imszar Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 zakla napisał(a): Puenta, no nie wiem czy to mozna nazwac handlingiem:lol: Ja po prostu bardzo chetnie i za free oczywiscie wystawiam psiaki, glownie znajomych, ale nie tylko:p Jak sie ladnie poprosi to i obcego wystawie:cool1: Jak na razie to zdobylismy z psiakami na ringu dwie oceny w.o., cwc, dosk. i bob. I to by bylo na tyle, wiec duzo tego nie ma... Ale kto wie, moze bedzie tego troche wiecej ;) Aaaa rozumiem ;) Wiecie co, na zajęciach będę was prosic byście zaglądali mojej małej z ząbki oki? Ona strasznie sie boi na ringu jak sędzia je sprawdza i dlatego chce trochę poćwiczyć na obcychm nie ma nic przeciwko? Napewno nie ugryzie ;) Quote
ogromek Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 Aldra napisał(a)::placz: a mysmy sie tak szykowaly na ta niedziele... mam nadzieje ze w przyszlym tygodniu aura umozliwi nam bieganie bo jak nie to :angryy: no wlasnie ja tez myslalam ze chociaz jutro posmigamy:cool1: a tu nic z tego:placz: ale ja tez mam nadzieje ze za tydzien bedzie lepiej...musi :p Quote
talut Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 PUENTA imszar napisał(a):Aaaa rozumiem ;) Wiecie co, na zajęciach będę was prosic byście zaglądali mojej małej z ząbki oki? Ona strasznie sie boi na ringu jak sędzia je sprawdza i dlatego chce trochę poćwiczyć na obcychm nie ma nic przeciwko? Napewno nie ugryzie ;) jeżeli chodzi o mnie to ok, ale pod warunkiem że też zajrzysz mojej diablicy :cool3: Quote
PUENTA imszar Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 talut napisał(a):jeżeli chodzi o mnie to ok, ale pod warunkiem że też zajrzysz mojej diablicy :cool3: Jasna sprawa :D Super..zastanawiam się czy do NDM ją zglosić, myslisz talut, że w tak krótkim czasie przypomni sobie manierę "nie boję sie sędziego" :D? Quote
talut Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 nie mam pojęcia ;) ale może warto zaryzykować ;) Quote
PUENTA imszar Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 talut napisał(a):nie mam pojęcia ;) ale może warto zaryzykować ;) Rozmyślam, bo mało dni zostało do zgłoszenia psa. A i jeszcze jdno Natalko. Nie myśl, że to będzie takie proste sprawdzić mojemu psu zęby. Na początku musisz pokazać rękę do powąchania a dopiero potem ząbki i dam Ci smakołyka byś ją nagrodziła ;) Quote
talut Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 no to wyższa szkoła jazdy z tymi ząbkami :lol: mojej wystarczy po prostu zajrzeć i tyle :p zgłaszaj-sznaucerki i beagle są w tym samym dniu to Wam pokibicujemy :evil_lol: Quote
PUENTA imszar Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 [quote name='talut']no to wyższa szkoła jazdy z tymi ząbkami :lol: mojej wystarczy po prostu zajrzeć i tyle :p zgłaszaj-sznaucerki i beagle są w tym samym dniu to Wam pokibicujemy :evil_lol:[quote] Do pierwszej sprawy to właśnie w tym tkwi sęk, czy zglosić czy nie, bo nie wiadomo jak zachowaniem i chciałam jej coś przypomnieć ]:-> Do drugiej sprawy fajnie, że spotkamy się, My też będziemy kibicować ;) Quote
Mokka Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 W najbliższą sobotę o godz. 15 odbędzie się trening dla obu grup zaawansowanych. Mam nadzieję, że teren się nada :cool3: Quote
zakla Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 Czemu Was nie bedzie?:mad: Lidka, musimy sie zmowic w sprawie amu, bo nam juz tylko 8kg zostalo:shake: A my bedziemy, taka przynajmniej mam nadzieje:lol: PS.Mokka, jak sadzisz, mozna by Aishe przyciagnac ze soba, nie tyle zeby pocwiczyla, co zeby sprobowala zrobic prawdziwa kladke np.? Quote
Mokka Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 zakla napisał(a):Czemu Was nie bedzie?:mad: Lidka, musimy sie zmowic w sprawie amu, bo nam juz tylko 8kg zostalo:shake: A my bedziemy, taka przynajmniej mam nadzieje:lol: PS.Mokka, jak sadzisz, mozna by Aishe przyciagnac ze soba, nie tyle zeby pocwiczyla, co zeby sprobowala zrobic prawdziwa kladke np.? Spytaj Elę. Obawiam się, że jak będą obie grupy na raz, może być trochę tłoczno, a musimy się z treningiem uwinąć przed zmrokiem, więc trzeba się będzie spieszyć. Zresztą, to Ela decyduje, jak się zgodzi, to nie ma sprawy. :lol: Lidka, a co to za nawalanka? Quote
Ludek Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 [quote name='Mokka'] Lidka, a co to za nawalanka? W niedzielę wystawa i nie wiem czy mnie mąż puści:lol: . A dopiero wróciliśmy z gór, gdzie musiałam go wołami ciągnąć. Nie chcę przeginać:). Zakla musisz psy odchudzić:lol: . Najwcześniej do hurtowni pojadę 18.03. Możemy sie wybrać po/przed treningiem. Quote
zakla Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 Ojoj, to moze byc problem:lol: Zapytam moze ktos inny bedzie jechal to bym wziela te 8kg brakujace nam do 18:eviltong: Albo przynajmniej 3(no bo u nas 1kg dziennie prawie schodzi...), albo cos im sie ugotuje, hmm, biedne mamuty:diabloti: Mokka, dzienx, pogadam i popytam:p Quote
Aldra Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 Mokka napisał(a):W najbliższą sobotę o godz. 15 odbędzie się trening dla obu grup zaawansowanych. Czyli dla sredniakow tez ? Jesli tak, to my baaardzo chetnie sie pojawimy :lol: - oczywiscie jesli tylko Irda wyzdrowieje... :cool3: Niestety strasznie sie przeziebila i poki co ma zakaz wychodzenia z domu :sad: - na dluzej oczywiscie ;) Pierwszy raz widze zeby pies tak kichal :shake: - jedna salwa za druga a przy tym mina nie z tej ziemi. Tak czy owak mam nadzieje ze do soboty juz wydobrzeje i bedziemy sie mogly wreszcie wyszalec :shiny: Quote
Mokka Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 Biedna Irda :placz: . Wymiziaj ją za uszkiem i przypomnij, że tylko zdrowe pieski mogą brać udział w treningach. Powinno poskutkować :lol: . Quote
PsychoSzczurek Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 Tu macie przykład jakie chore pieski nie chodzą na treningi:lol: Quote
Recommended Posts