zakla Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 Ach jak to wspaniale :lol: To masz meila:razz: Quote
PsychoSzczurek Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 a propo fotek, Szejk od dzisiaj wygląda tak :placz: Quote
PsychoSzczurek Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 ma krwiaka na połowie ucha, przez co klapło:placz: czekamy, czy się mu poprawi, czy nie...:shake: Quote
zakla Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 Ło jejku, a jak ten krwiak się zrobił? A już się przestraszyłam, że coś mu to ucho odgryzło, bo tak to na fotce wygląda troszkę:lol: Quote
PsychoSzczurek Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 hehe, jeszcze nie odgryzło:lol: drapie się co chwila, w końcu uszkodził sobie naczynko i taki efekt... co śmieszniejsze, uchole ma czyściutkie, gupi alergik:angryy: Quote
betty_labrador Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 ojejku, biedny Szejk, ale moze on zamienia sie w owczarka szkockiego?:cool3: Quote
zakla Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 A ja piszę jeszcze raz w sprawie stronki. Słuchajcie, przydałoby się uzupełnić jakoś "galerie" :) Ja moge cos napisac o IV IALu w Laskach, tylko potrzebowalabym dokladnych wynikow i listy startwej z naszego klubu :) Troche posiedze, przypomne sobie i jakos tamto sie napisze :lol: Ogolem to moge relacjonowac na potrzeby www zawody na ktorych bedziemy, jezeli nie znajdzie sie nikt inny chetny ;) Quote
Mokka Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 Pisz, pisz, niech wszyscy biorą czynny udział w prowadzeniu stronki, bedzie fajnie. :lol: Tu masz IV IAL http://www.agility.strefa.pl/ . Quote
zakla Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 No dobra, napisane, a teraz wysłać do...Lidki? ;) Rozumiem, że jutro treningu nie ma? :( Quote
Ludek Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 zakla napisał(a):No dobra, napisane, a teraz wysłać do...Lidki? ;) Rozumiem, że jutro treningu nie ma? :( Wysyłaj, wysyłaj i tak uzupełnię po powrocie z gór:). Jeśli ktoś chce fotki z obozu, to poprosze 3 płytki CD, tylko nie DVD. Quote
Mokka Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 No i po zawodach. Są już wyniki i zdjęcia. Quote
nikit1 Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 Mokka napisał(a):No i po zawodach. Są już wyniki i zdjęcia. Przeglądam te wyniki i nigdzie nie widze Mokki :crazyeye: :diabloti: Quote
Mokka Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 nikit1 napisał(a):Przeglądam te wyniki i nigdzie nie widze Mokki :crazyeye: :diabloti: O, qunia, zapomnieli o mnie napisać? :mad: A może tylko mi się wydawało, że coś wygrałam? :crazyeye: Quote
zakla Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 Mokki ni ma, ale Moniut jest:lol: Czy ktos glebiej zaglebiony(piekne, wiem:P) moglby mi napisac jak sie przedstawia sprawa z tymi kursami? Jakie godzinki, cena, jak treningi beda i w ogole. Bo to dla mnie bardzo istotne, jakoze info musze przekazac Magdzie od Aishy:) A no i moge robic za pomoc na treningach dla poczatkujacych, jakoze i tak i tak na nich bede:lol: Quote
zakla Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 Przenosimy tutaj sprawe kursow. Jako ze tutaj tez pytalam, ale nikt nie odpwoiedzial :P Ale jezeli chodzi o sugestie, to dla nas(mowie w imieniu moim i Magdy) najlepiej bylaby sobota, ale sobota odpada, wiec niedziela popoludniu. A ze to tez odpada, to juz nie mam sugestii:lol: Rozmawialam z Ela, wiec wiem juz jak to wyglada. Dlatego chyba niestety Magda mimo checi i mimo tego, ze nareszcie nic nie stalo na przeszkodzie(czyt. babeszjoza a przy drugim kursie cieczka ;)) z Aisha do nas nie zawitaja. Ale ja mam nadzieje, ze w sobote(niestety dopiero nastepna, bo na ten weekend przylatuje ciocia ze Stanow) sie pojawimy. O ile trening bedzie o jakiejs ludzkiej porze:lol: Quote
PUENTA imszar Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 zakla napisał(a):Przenosimy tutaj sprawe kursow. Jako ze tutaj tez pytalam, ale nikt nie odpwoiedzial :P Ale jezeli chodzi o sugestie, to dla nas(mowie w imieniu moim i Magdy) najlepiej bylaby sobota, ale sobota odpada, wiec niedziela popoludniu. A ze to tez odpada, to juz nie mam sugestii:lol: Rozmawialam z Ela, wiec wiem juz jak to wyglada. Dlatego chyba niestety Magda mimo checi i mimo tego, ze nareszcie nic nie stalo na przeszkodzie(czyt. babeszjoza a przy drugim kursie cieczka ;)) z Aisha do nas nie zawitaja. Ale ja mam nadzieje, ze w sobote(niestety dopiero nastepna, bo na ten weekend przylatuje ciocia ze Stanow) sie pojawimy. O ile trening bedzie o jakiejs ludzkiej porze:lol: Oj ja się cieszę..niedziela rano to najlepiej, bo można wrócić i potem ma sie cały dzien wolny!! Zakla dzięki, że mnie nakierowałaś tu :loveu: Quote
Romas Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 Ja tez sie ciesze ,ze tak rano ,bo mam rodzine ktora tez chce pobyc ze mna.I dzieki porannemu terminowi treningu dzien nie rozpada sie na dwa kawalki . Quote
PUENTA imszar Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 Romas napisał(a):Ja tez sie ciesze ,ze tak rano ,bo mam rodzine ktora tez chce pobyc ze mna.I dzieki porannemu terminowi treningu dzien nie rozpada sie na dwa kawalki . Cieszę sie (znowu),że ktoś podziela moje zdanie ;) Romas a może My się spotkamy jeszcze przed agility ;) Wiesz moja sunia maiła by mniej stresu gdyby przedtem "poznała" nową znajomą ;) Quote
betty_labrador Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 czy cos wiadomo(termin, godziny) o kursie dla sredniaozaawansowanych i zaawansownaych? Quote
zakla Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 Pewnie, bedzie w sobote i niedziele:lol: Quote
talut Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 Puenta, a o której dokładnie zaczynamy? :) bo musze wiedzieć o której zacząć się zbierać :p jejku, nie mogę się doczekać :) Quote
PUENTA imszar Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 talut napisał(a):Puenta, a o której dokładnie zaczynamy? :) bo musze wiedzieć o której zacząć się zbierać :p jejku, nie mogę się doczekać :) Ja także!! Super, że sie poznamy ;) W kazdym bądź razie ja mówię tlyko to co moja mama usłyszała od Eli. W niedzielę, bo w sobotę ela pracuje. Godzina 08:00!! to wstajemy wczesnie nie ma żartów ;) Quote
talut Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 o 8? to chyba musze wstać koło 6 :lol: hmm znając mojego psa to zaraz wszystko rozwali :lol: Quote
Recommended Posts