Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 10.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A ja piszę jeszcze raz w sprawie stronki.
Słuchajcie, przydałoby się uzupełnić jakoś "galerie" :)
Ja moge cos napisac o IV IALu w Laskach, tylko potrzebowalabym dokladnych wynikow i listy startwej z naszego klubu :) Troche posiedze, przypomne sobie i jakos tamto sie napisze :lol:
Ogolem to moge relacjonowac na potrzeby www zawody na ktorych bedziemy, jezeli nie znajdzie sie nikt inny chetny ;)

Posted

zakla napisał(a):
No dobra, napisane, a teraz wysłać do...Lidki? ;)
Rozumiem, że jutro treningu nie ma? :(

Wysyłaj, wysyłaj i tak uzupełnię po powrocie z gór:).

Jeśli ktoś chce fotki z obozu, to poprosze 3 płytki CD, tylko nie DVD.

Posted

nikit1 napisał(a):
Przeglądam te wyniki i nigdzie nie widze Mokki :crazyeye: :diabloti:

O, qunia, zapomnieli o mnie napisać? :mad: A może tylko mi się wydawało, że coś wygrałam? :crazyeye:

Posted

Mokki ni ma, ale Moniut jest:lol:
Czy ktos glebiej zaglebiony(piekne, wiem:P) moglby mi napisac jak sie przedstawia sprawa z tymi kursami? Jakie godzinki, cena, jak treningi beda i w ogole. Bo to dla mnie bardzo istotne, jakoze info musze przekazac Magdzie od Aishy:) A no i moge robic za pomoc na treningach dla poczatkujacych, jakoze i tak i tak na nich bede:lol:

Posted

Przenosimy tutaj sprawe kursow. Jako ze tutaj tez pytalam, ale nikt nie odpwoiedzial :P
Ale jezeli chodzi o sugestie, to dla nas(mowie w imieniu moim i Magdy) najlepiej bylaby sobota, ale sobota odpada, wiec niedziela popoludniu. A ze to tez odpada, to juz nie mam sugestii:lol:
Rozmawialam z Ela, wiec wiem juz jak to wyglada. Dlatego chyba niestety Magda mimo checi i mimo tego, ze nareszcie nic nie stalo na przeszkodzie(czyt. babeszjoza a przy drugim kursie cieczka ;)) z Aisha do nas nie zawitaja.
Ale ja mam nadzieje, ze w sobote(niestety dopiero nastepna, bo na ten weekend przylatuje ciocia ze Stanow) sie pojawimy. O ile trening bedzie o jakiejs ludzkiej porze:lol:

Posted

zakla napisał(a):
Przenosimy tutaj sprawe kursow. Jako ze tutaj tez pytalam, ale nikt nie odpwoiedzial :P
Ale jezeli chodzi o sugestie, to dla nas(mowie w imieniu moim i Magdy) najlepiej bylaby sobota, ale sobota odpada, wiec niedziela popoludniu. A ze to tez odpada, to juz nie mam sugestii:lol:
Rozmawialam z Ela, wiec wiem juz jak to wyglada. Dlatego chyba niestety Magda mimo checi i mimo tego, ze nareszcie nic nie stalo na przeszkodzie(czyt. babeszjoza a przy drugim kursie cieczka ;)) z Aisha do nas nie zawitaja.
Ale ja mam nadzieje, ze w sobote(niestety dopiero nastepna, bo na ten weekend przylatuje ciocia ze Stanow) sie pojawimy. O ile trening bedzie o jakiejs ludzkiej porze:lol:

Oj ja się cieszę..niedziela rano to najlepiej, bo można wrócić i potem ma sie cały dzien wolny!!
Zakla dzięki, że mnie nakierowałaś tu :loveu:

Posted

Romas napisał(a):
Ja tez sie ciesze ,ze tak rano ,bo mam rodzine ktora tez chce pobyc ze mna.I dzieki porannemu terminowi treningu dzien nie rozpada sie na dwa kawalki .

Cieszę sie (znowu),że ktoś podziela moje zdanie ;)
Romas a może My się spotkamy jeszcze przed agility ;) Wiesz moja sunia maiła by mniej stresu gdyby przedtem "poznała" nową znajomą ;)

Posted

talut napisał(a):
Puenta, a o której dokładnie zaczynamy? :) bo musze wiedzieć o której zacząć się zbierać :p jejku, nie mogę się doczekać :)

Ja także!! Super, że sie poznamy ;)
W kazdym bądź razie ja mówię tlyko to co moja mama usłyszała od Eli. W niedzielę, bo w sobotę ela pracuje. Godzina 08:00!! to wstajemy wczesnie nie ma żartów ;)