Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 10.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hej, donosze, ze Bajka juz calkowicie wrocila do zdrowia i energia ja roznosi. Nie moge sie doczekac sobotniego treningu, bo musze ja wreszcie zmeczyc!!! A wiecie jak to jest jak idziecie z psem na spacer (i to dlugi), a on caly czas biegnie przy nodze wpatrzony w was i stosuje psychiczny terror domagajac sie zajecia??? Nic nie wacha, nie bawi sie z pieskami, tylko czeka az ja cos wymysle!!! :o A ja ostatnio nie mam weny ani sily...

Posted

Hej, hej witajcie :-)

Dzisiaj wracamy od Mamy, wiec bede w sobote na treningu :-) Co do niedzieli, to jeszcze nie wiem. Jak co miesiac mamy sesje fotograficzna i pewnie bede musiala na niej byc co by upiekszyc modelki i podpatrzec fotografa :-)

Ania-Bajka,

O taaaak! Praca z psiakiem to by bylo to :thumbs: Tez takiej szukam ;)

Flaire,

Misi chyba za dobrze za ta Wielka Woda ;) Postanowila przerzucic sie na prawdziwe miesko i calodzienna zabawe z narzeczonym :-)

Wydaje mi sie, ze ona ta cieczke w sezonie jesiennym dostanie :lol:

P.S. Czy trening jest od 10.00???

pozdrawiam,

Posted

Ale tobie, Wind, chyba latwiej bedzie cos takiego znalezc. W koncu twoja psiunie mozna nawet przemycac pod ubraniem:) A poza tym ona taka slodka, ze chyba nikt nie mialby zadnych objekcji :)

A co do pracy, to najlepsza bylaby taka z psem, ale nie upieram sie. W ogole musze zmienic zajecie, bo inaczej w czarna depresje wpadne!!! :cry: Nie nadaje sie do pracy w szkole...

Posted

No piekny ten Misiny facet! Nic dziwnego, ze nie chce wracac do kraju i nie przeszkadza jej nawet rozlaka z pancia :wink:

A moze na szkolenie pozyczyc ci jakiegos kerraka??

Posted
Flaire, czy ja moge prosic (moze kiedy wrocisz) o pare przykladow zlych tlumaczen? Tzn. ja czasami je widze, ale chcialabym sie jeszcze podszkolic. :) :) :)
Ania-Bajka, podaj adres jakiejs polsko-angielskiej strony, a ja Ci powiem, czy to przyklad, czy nie... Nawet w niezlych tlumaczeniach sa bledy razace dla tzw. nativow :wink: . Np. moj privider, Net Serwis (http://www.net-serwis.pl/index.php?ver=2), ma raczej dobra strone po angielsku, na ktorej jest napisane, w czesci news: "The english version of Net Serwis web site has been launched on this day". W tym zdaniu kryja sie trzy bledy...
Posted

Ja osobiście nie mam żadnych problemów z wejściem na forum bo jak za pierwszym razem byłam na forum Cavano to dodałam do ulubionyci i teraz dogomania otwiera mi się odrazu na forum cavano.

dzięki za numer gg.

A co było we wtorek

:lol:

Posted

Ania,

no praca w szkole z założenia nie moze byc przyjemna :D ale jakby co to u mnie w szkole przydałoby sie wymienic v-ce dyrke (bo tak na marginesie mówiąc Ruda sie do niczego nie nadaje) ale ja pod zadnym pozorem nic nie sugeruje bo jakbys wpadla w gleboką depresje pod wplywem osob z mojej niekoniecznie normalnej matematycznej klasy to by bylo na mnie ;) wiec co zlego to nie ja, ale jak juz znajdziecie taką robote z psiakami to zaklepcie dla mnie miejsce - przyda sie za pare lat :D obiecuje ze rasela bede zabierac w kagancu :) oczywiscie w takim najwiekszym zebym ją mogla w nim nosić ;)

Posted

Mokka- jest odpowiedz Zielska w sporcie na temat trzymania psa z dysplazją. Tylko się nie denerwuj, bo ja się mocno wkurzyłam :evil:

ale drogie panie- praca jest, czeka na młodych i przedsiębiorczych- bierzcie przykład z szefowej- wzięła sprawy w swoje ręcę i otwiera sklep dla zwierzaków i Brutusek będzie jej towarzyszył w pracy :lol:

Posted

Flaire, Mokka mam cos dla was!

Skopiowane ze strony Cave Canem

Dnia 27 czerwca odbędą się zawody dla psów tropiących. Przyjmujemy każdego psa i przewodnika chcących się sprawdzić na śladzie. Udział jest całkowicie bezpłatny i ma na celu dobra zabawę w atmosferze zdrowej konkurencji. Oczywiście będą puchary i nagrody!
Posted

Pati, jakie qrka zawody. Mój pies tropi w zależności od tego, którą nogą wstanie. Jemu nauka potrzebna, a nie zawody. Ostatno znowu zgubiliśmy 2 przedmioty, bo ich frajerzyna nie zaznaczył i zagrzebały się w śniegu :evil: