Ania-Bajka Posted February 18, 2004 Posted February 18, 2004 Hej, donosze, ze Bajka juz calkowicie wrocila do zdrowia i energia ja roznosi. Nie moge sie doczekac sobotniego treningu, bo musze ja wreszcie zmeczyc!!! A wiecie jak to jest jak idziecie z psem na spacer (i to dlugi), a on caly czas biegnie przy nodze wpatrzony w was i stosuje psychiczny terror domagajac sie zajecia??? Nic nie wacha, nie bawi sie z pieskami, tylko czeka az ja cos wymysle!!! :o A ja ostatnio nie mam weny ani sily... Quote
Ania-Bajka Posted February 18, 2004 Posted February 18, 2004 Flaire, czy ja moge prosic (moze kiedy wrocisz) o pare przykladow zlych tlumaczen? Tzn. ja czasami je widze, ale chcialabym sie jeszcze podszkolic. :) :) :) Quote
Ania-Bajka Posted February 18, 2004 Posted February 18, 2004 Hej, a tak na marginesie, jakby ktos z was wiedzial cos o jakiejs pracy (najlepiej zeby psiaka mozna bylo zabrac :) ), to dajcie znac, please :Help_2: Quote
Wind Posted February 18, 2004 Posted February 18, 2004 Hej, hej witajcie :-) Dzisiaj wracamy od Mamy, wiec bede w sobote na treningu :-) Co do niedzieli, to jeszcze nie wiem. Jak co miesiac mamy sesje fotograficzna i pewnie bede musiala na niej byc co by upiekszyc modelki i podpatrzec fotografa :-) Ania-Bajka, O taaaak! Praca z psiakiem to by bylo to :thumbs: Tez takiej szukam ;) Flaire, Misi chyba za dobrze za ta Wielka Woda ;) Postanowila przerzucic sie na prawdziwe miesko i calodzienna zabawe z narzeczonym :-) Wydaje mi sie, ze ona ta cieczke w sezonie jesiennym dostanie :lol: P.S. Czy trening jest od 10.00??? pozdrawiam, Quote
Ania-Bajka Posted February 18, 2004 Posted February 18, 2004 Ale tobie, Wind, chyba latwiej bedzie cos takiego znalezc. W koncu twoja psiunie mozna nawet przemycac pod ubraniem:) A poza tym ona taka slodka, ze chyba nikt nie mialby zadnych objekcji :) A co do pracy, to najlepsza bylaby taka z psem, ale nie upieram sie. W ogole musze zmienic zajecie, bo inaczej w czarna depresje wpadne!!! :cry: Nie nadaje sie do pracy w szkole... Quote
czapla Posted February 18, 2004 Posted February 18, 2004 No piekny ten Misiny facet! Nic dziwnego, ze nie chce wracac do kraju i nie przeszkadza jej nawet rozlaka z pancia :wink: A moze na szkolenie pozyczyc ci jakiegos kerraka?? Quote
Flaire Posted February 18, 2004 Posted February 18, 2004 Flaire, czy ja moge prosic (moze kiedy wrocisz) o pare przykladow zlych tlumaczen? Tzn. ja czasami je widze, ale chcialabym sie jeszcze podszkolic. :) :) :)Ania-Bajka, podaj adres jakiejs polsko-angielskiej strony, a ja Ci powiem, czy to przyklad, czy nie... Nawet w niezlych tlumaczeniach sa bledy razace dla tzw. nativow :wink: . Np. moj privider, Net Serwis (http://www.net-serwis.pl/index.php?ver=2), ma raczej dobra strone po angielsku, na ktorej jest napisane, w czesci news: "The english version of Net Serwis web site has been launched on this day". W tym zdaniu kryja sie trzy bledy... Quote
Flaire Posted February 18, 2004 Posted February 18, 2004 czapla, to Ty zyjesz!!!!! Bardzo sie ciesze! Choc ja sama juz chyba dlugo nie pociagne, zaraz musze biec na lotnisko... Quote
Ida&Funny Posted February 18, 2004 Posted February 18, 2004 Ania-Bajka A w jakiej szkole typracujesz. Moze zostan dyrektorka Albo tlumaczem Quote
czapla Posted February 18, 2004 Posted February 18, 2004 ano jeszcze zyje :lol: ja tak lubie sobie czasami pochorowac - pozniej sa taaaaaaakie zaleglosci w pracy, syfiasty domek i smierdzace psy - sama radosc :wink: Quote
Ida&Funny Posted February 18, 2004 Posted February 18, 2004 Boze cos mi sie w literkach pomieszao i zadna nie jest soba musze dojsc ktora jest ktora jak to zmienic Quote
campanulla Posted February 18, 2004 Posted February 18, 2004 Moj numer gg to 6494730 Mam do was pytanie: czy Wy tez macie czasami problemy z wejsciem na forum?? bo ja mialam taki wczoraj :( Quote
Ida&Funny Posted February 18, 2004 Posted February 18, 2004 Ja osobiście nie mam żadnych problemów z wejściem na forum bo jak za pierwszym razem byłam na forum Cavano to dodałam do ulubionyci i teraz dogomania otwiera mi się odrazu na forum cavano. dzięki za numer gg. A co było we wtorek :lol: Quote
Ida&Funny Posted February 18, 2004 Posted February 18, 2004 Omatko ................. już wiem co było we wtorek trening Elki czy tak? :x Ja też miałam przyjść ale na śmierć zapomniałam. Mam nadzieje że Ela się nie pogniewa :oops: Quote
Ida&Funny Posted February 18, 2004 Posted February 18, 2004 Ela sory że zapomniałam. :oops: :oops: :oops: :oops: Quote
Lenka Posted February 18, 2004 Posted February 18, 2004 Ania, no praca w szkole z założenia nie moze byc przyjemna :D ale jakby co to u mnie w szkole przydałoby sie wymienic v-ce dyrke (bo tak na marginesie mówiąc Ruda sie do niczego nie nadaje) ale ja pod zadnym pozorem nic nie sugeruje bo jakbys wpadla w gleboką depresje pod wplywem osob z mojej niekoniecznie normalnej matematycznej klasy to by bylo na mnie ;) wiec co zlego to nie ja, ale jak juz znajdziecie taką robote z psiakami to zaklepcie dla mnie miejsce - przyda sie za pare lat :D obiecuje ze rasela bede zabierac w kagancu :) oczywiscie w takim najwiekszym zebym ją mogla w nim nosić ;) Quote
Sajko Posted February 18, 2004 Posted February 18, 2004 Mokka- jest odpowiedz Zielska w sporcie na temat trzymania psa z dysplazją. Tylko się nie denerwuj, bo ja się mocno wkurzyłam :evil: ale drogie panie- praca jest, czeka na młodych i przedsiębiorczych- bierzcie przykład z szefowej- wzięła sprawy w swoje ręcę i otwiera sklep dla zwierzaków i Brutusek będzie jej towarzyszył w pracy :lol: Quote
Ania-Bajka Posted February 18, 2004 Posted February 18, 2004 O rany, jaki trening??? :o Ja nic nie wiedzialam :cry: Nie pamietaliscie o nas??? :( :( :( Quote
Ida&Funny Posted February 19, 2004 Posted February 19, 2004 To był trening Elki Aikida :fadein: :fadein: :fadein: Quote
Ania-Bajka Posted February 19, 2004 Posted February 19, 2004 Sajko, podaj dokladnie gdzie ta wypowiedz Zielska, bo nie mopge znalezc, a tez bym chetnie poczytala :lol: Quote
Wind Posted February 19, 2004 Posted February 19, 2004 Ania-Bajka, Przeczytaj http://www.dogomania.pl/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&t=11027&postdays=0&postorder=asc&start=45 I co o tym sadzisz? pozdrawiam, Quote
PATIszon Posted February 19, 2004 Author Posted February 19, 2004 Flaire, Mokka mam cos dla was! Skopiowane ze strony Cave Canem Dnia 27 czerwca odbędą się zawody dla psów tropiących. Przyjmujemy każdego psa i przewodnika chcących się sprawdzić na śladzie. Udział jest całkowicie bezpłatny i ma na celu dobra zabawę w atmosferze zdrowej konkurencji. Oczywiście będą puchary i nagrody! Quote
Mokka Posted February 19, 2004 Posted February 19, 2004 Pati, jakie qrka zawody. Mój pies tropi w zależności od tego, którą nogą wstanie. Jemu nauka potrzebna, a nie zawody. Ostatno znowu zgubiliśmy 2 przedmioty, bo ich frajerzyna nie zaznaczył i zagrzebały się w śniegu :evil: Quote
Recommended Posts