Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 10.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sajko

Zaważyłam że na naszej stronie brakuje księgi gości, ostatnio jak szperałamw internecie to widziałam ogłoszenie w stylu "Czy chcesz mieć taką księge gości na swojej stronie" mogę poszukać tego adresu i podać wam? :fadein:

Posted

Druga wiadomość jest taka, że rasel żyje owszem i wygląda znacznie lepiej niż w zeszłym roku po feriach - widocznie moja lista pt "jak karmic rasela" ze wskazaniem proporcji dostosowanych do konkretnej miski troche pomogła - tzn mój pies jest owszem grubszy niż norma przewiduje ale nie jest to jeszcze totalny disaster :D

Trzecia wiadomość jest taka, że mi sie komputer spalił, wskutek czego utraciłam wszystko co było na dyskach ze zdjęciami z zawodów z Wrocka i Pęcic włącznie :( już nie wspomne o wszystkich szkolnych pierdołachm jakis tam innych fotkach i w ogóle wszystkim no ale cóż ... dobrze że chociaz brat ma laptopa i tyle dobrego serca zeby mi go podłączyć do neta (co jak widać uczynil) i udostępnic :D

Posted

Drogie Panie, izzziii 8) stronka jest cały czas w trakcie budowy, jeszcze zmieniam dużo rzeczy (wielu z tych zmian nie widać 'na zewnątrz'), wkrótce dodam też księgę gości i licznik odwiedzin, ale na to potrzebuje trochę czasu, bo piszę w programie znaczników html, a to trochę skomplikowane, żeby dobrze tam wszystko pokleić :lol: ale oczywiście z czasem wszystko się pojawi :D

Lenka- szkoda, że zdjęcia Ci zeżarło- a nie miałaś kopii zapasowych na płytkach? Ja mam jakieś zdjęcia rasela, to w razie czego Ci podrzucę. pozdrowienia dla zaokrąglonego fryzjera górskiego :wink:

Posted

Sajko, ja się podejmuję wszystko, co chcesz ładnie przetłumaczyć na angielski. Więc układając stronkę planuj na równoległe wersje po angielsku czegokolwiek chcesz.

Pozdrówka ze słonecznego Los Angeles, gdzie dzisiaj jest chyba ze 20 stopni! :D

Posted

tak sie sklada ze kopii nie mialam, ale to nawet nie o same fotki chodzi tylko w ogóle o wszystko .... porazka totalna, ale coz ...

A jezeli chodzi o stronke, to opis rasela jest super, dzieki za dodanie czegos od siebie do mojej radosnej twórczosci :)

Posted

Flaire- trzymam za słowo z tym tłumaczeniem 8) no i czekam na te foteczki tatusia- amanta :wink:

Lenka, powaliło mnie to określenie- fryzjerstwo górskie :lol: padłam ze smiechu i musiałam to wstawić. A któregoś pięknego dnia poszperam po kompie i dam Ci foteczki jakie mam.

Stronka jest moją pierwszą, więc tak naprawdę teraz optymalizuję kody, zapisy, zdjęci, itp. Flaire, myślę, że stronkę polską i angielską wstawimy za jakieś 2 miesiące, bo po prostu zbuduję ją od początku (teraz już wiem jak :wink: ), no i po drodze chciałabym jeszcze powiesić stronkę mojej przyszłej bullinki, a jeszcze mało przy niej zrobiłam :D

Posted
Flaire- trzymam za słowo z tym tłumaczeniem 8)
Sajko, nie ma sprawy - będzie super tłumaczonko. Bardzo się cieszę, bo będziemy mieli prawdziwą stronę, na prawdę po angielsku (większość ze stron "po angielsku" pochodzących z Polski są... no, wiecie... :wink: ).
no i czekam na te foteczki tatusia- amanta :wink:
już wstawiam! Muszę tylko na serwer przerzucić; to trochę potrwa, bo przez całą tę podróż walczę z kompem - Lenka, doskonale więc rozumiem Twoje frustracje!
Flaire, myślę, że stronkę polską i angielską wstawimy za jakieś 2 miesiące, bo po prostu zbuduję ją od początku (teraz już wiem jak :wink: )
Super - ja jestem bardzo powolnym tłumaczem, więc za dwa miesiące postaram się skończyć!
no i po drodze chciałabym jeszcze powiesić stronkę mojej przyszłej bullinki, a jeszcze mało przy niej zrobiłam :D
A może Cię namówię na zbudowanie Misinej stronki? Szukam kogoś, kogo mogłabym do tego zatrudnić, bo bardzo będzie potrzebna ze względu na szczeniaki...
Posted

Flaire, jak 'poziom' stronki taki jak jest naszej Cavano Ci odpowiada, to ja chętnie, lubię się tym bawić :lol: co prawda moje oczy już mnie nie kochają- w pracy 9h przed kompem a później w domu jeszcze, ale przeciez raz się żyje 8) także chętnie, tylko na mailika jakieś dokładne wskazówki, jakie działy, co w nich, itp. Nie musi być wszystko na raz, tylko strona otwierająca i później będę po kolei doklejać :D

Posted

Sajko, mnie się wydaje, że poziom strony CAVANO jest SUPER! Na prawdę bardzo mi się podoba, z rozmaitych powodów, które mogę Ci wyszczególnić osobiście.

A oto domagane (głównie przez Ciebie :wink: ) zdjęcia Jacka. Najpierw piękny portret jako dorosły pies:

jackadult.jpg

I jeszcze na wystawie jako młodzieniec, dawno temu (chyba miał wtedy 9 miesięcy) :

jackyoung.jpg

Posted

Ciocia Flaire nadchodzi nocą :D

Ja siem fotek nie domagałam, bo wiem, że jeśli Flaire upatrzyła Miśce facecika, to musi być super. :D I tak faktycznie jest. :kciuki:

Ale najwazniejsze, że się Misi spodobał :buzi: (i chyba z wzajemnością). Z tego, co Flaire pisała, to Misia chyba bardzo nie tęskni? :wink:

Posted

No wiec wlasnie dzisiaj rozmawialam z jej opiekunka i dowiedzialam sie, ze Misia postanowila tam zostac ("she says she's staying here"). Ale ja ja i tak zabiore. Tylko ze ona chyba teraz celowo tej cieczki nie dostaje, zeby tam zostac jak najdluzej...

Spojrzalam przez chwilke na to nagranie z amerykanskich mistrzostw agility (calego nie mialam czasu ogladac) i mysle, ze Wam sie spodoba!

Tutaj juz prawie polnoc, ja mam jeszcze duzo roboty, a z domu musze wyjechac o 5:20 na samolot do Nowego Jorku. W W-wie bede chyba w czwartek rano, ale w sobote znow wyjezdzam, wiec zobaczymy sie dopiero w nastepny weekend...

Posted
No wiec wlasnie dzisiaj rozmawialam z jej opiekunka i dowiedzialam sie, ze Misia postanowila tam zostac ("she says she's staying here"). Ale ja ja i tak zabiore. Tylko ze ona chyba teraz celowo tej cieczki nie dostaje, zeby tam zostac jak najdluzej...

Jak to, wracasz bez Misiołka?

To co robimy w nastepny weekend - sama będziesz skakała? :D