Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

To zdjęcie Belci jest śliczne.Jak było na spacerze, ja też miałam iść ale w końcu spałam, i sory że nie wysłałam Eli sms-a :oops: że mnie nie będzie Bo mi się kasa na komórce skończyła mam nadzieje że się nie obrazi :roll:

• Replies 10.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Flaire, ja tu niecierpliwie czekam na boskie- obiecane fotki tatuśka przyszłego. A może takie wspólne małżeńskie masz? :wink:

Niestety ja dzisiaj zdezerterowałam, choć mój słoń bardzo chętnie się wybierał. Niestety stara kontuzja stawów połączona z łażeniem po dworze w zbyt cienkich spodniach i bez ochraniaczy skończyła się leżeniem z okładami na kostkach i kolanach :-? A kto w końcu był?

Posted

Te mistrzostwa byly w USA na Animal Planet - chyba mam nagrane na tasme video (w W-wie mam magnetowid dwusystemowy) jak rowniez na DVD (bezstrefowy). Wiec jakos chyba uda sie obejrzec (sama jeszcze nie widzialam).

Sajko, rodzinnych fotek nie mam :( , ale fajne zdjecie przyszlego tatusia postaram sie wstawic jutro (u Was bedzie dopiero we wtorek).

Pozdrawiam wszystkich. Piszcie, jak bylo na treningach. Tu w Kalifornii wszyscy nas podziwiala jak pokazuje zdjecia z treningow na sniegu. :)

Posted

Witaj Aniu, nareszcie do nas dołączyłaś.

Teraz szybko wrzuć do Sajko zdjęcia i opowieść o Belli, niech ona również zasili stronkę Cavano :D

Posted
Mami, ja to najbardziej bym chciała bullika czarnego jak noc :evilbat: ale niezbyt robią takie miniatury :wink: na początku chciałam kolorowego, ale teraz po prostu biorę najbardziej obiecującego z miotu :D bo po cichutku mówiąc mam lekkie chody u hodowcy, więc czekam...

Sajko, wszyscy czekamy.

A swoją drogą my cały czas na coś czekamy: na bulika Sajko, na otwarcie sklepu Elki, na szczeniaka Elki, na szczeniaki Misi - całe życie to jedno wielkie oczekiwanie.

A kto był na niedzielnym treningu? Napiszcie jak było.

Aha, no i witamy Agę z Kecią i Sesilką :D

Posted

Na treningu stawił się oto taki skład: Ela bez psa, Ania z Belą, Niuka z heńkiem,, Agnieszka z Sesi i Keciom, i ja z Funny

Najpierw Ela ustawiła 1 tor potrenowaliśmy slalom i przebiegliśmy tor zaraz potem 2 tor..... i już przebiegnięty potem mała pszerwa i 3 tor wszystkie pieski świetnie sobie radziły

Posted

IDA

Tak bylam na forum szelciakow, bardzo tam milo :lol: W przeciwienstwie do bullowatych.

Sajko,

czy dobrze zrozumialam, ze masz zamiar wziac bulteriera? Jestes juz zdecydowana? Bo jesli masz jeszcze mozliwosc wyboru, to poczytaj co pisza i jacy sa ludzie na forum bullowatych. Ja, szczerze mowiac, trace serce do tych psiakow. A moze bardziej ich wlasciciele mnie zniechecaja??? Sama juz nie wiem, ale mimo, ze Hektor jest mily (co prawda to amstaff), to juz sie zaczynam bac, ze dlugo taki nie bedzie. Tak w kazdym razie uwazaja na forum bullowatych.

My na nastepny trening tez sie zglaszamy, oby tylko byla pogoda:)

Posted

No ladnie, wszyscy czekaja na wszystkich, tylko nie na Bajke?! A przeciez ona ma juz wybranego narzeczonego. Z Kanady. Czekamy tylko na cieczke. Pewnie zdarzy sie dopiero w maju albo czerwcu, ale z tego co sie orientowalam nic nie jest pewne i mozliwy jest nawet termin w kwietniu. :D :Dog_run:

I pewnie bedziemy mieli male szelciaki :) :) :) :baby:

Posted

Ania- o Hektorka się nie martw. Jak go zsocjalizujesz odpowiednio i wychowasz, będzie kochanym misiem :lol:

co do mojego bullika- bedzie to miniatura, co juz robi spora roznice. Przyjedzie z Hiszpanii. I najwazniejsze- znam wspaniale bulle i ich wlascicieli, jednak wiekszosc z nich juz sie absolutnie nie udziela na dogomanii. Teraz przewazaja dla mnie troche dziwni w pogladach ludzie, wiec juz tam nie bywam, a ze 'starymi znajomymi' z dogomanii z bulli utrzymujemy odrebny kontakt :-?

Posted

Ania-Bajka

To na szczeniaki Bajki równierz czekamy i :bigok: oraz na zdjęcia nażyczonego :fadein: (musimy go ocenić)

Sajko

Wysłałam ci mailem opis Funny pisany przez moją mamę :wink: , czy może już doszedł?

:bluepaw: :Dog_run: :bluepaw:

Posted

Wiecie co dzisiaj moja koleżanka oddaje 2 letniego bordera, ona ma jego i jeszcze rocznego jamnika i ten jej border jest o tego jamnika zazdrosny i zaczoł się żucać i gryźć ją i jej mame przykre co

Posted

Ida, takie zachowanie bordera to wynik zlych relacji w stadzie i oddanie go jest po prostu lekkomyslnoscia wlascicieli. Przykro mi, ale tak bezmyslne zachowania prowadza do psich tragedii :evil: .

Tekścik dostałam, ale jeszcze nie przejrzałam, wyślę do Was, jak już coś z tego skleję :lol:

Posted

A w ogole, to Bajka dzisiaj troszke choruje :cry: Chyba czyms sie zatrula. Rzadko jej sie to zdarza, nz szczescie.

Chyba to nic powaznego, bo biegac ma ochote. Dostala wegiel i jest troche nieszczesliwa, bo nie dalam jej kolacji (a Hektor dostal) :( :cry:

Posted

Do naszej stronki dorzuciłam tekścik o Fanny, miał też być tekścik o Sesilce, ale coś mi łącze nie chce działać, a teraz przekroczyłam limit wrzucania na stronkę :roll: więc wpuści mnie dopiero w środku nocy, ale postanowiłam nie czekać i iść spać :wink: więc Sesilka pojawi się na stronce jutro późnym wieczorem :lol: