Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hej, co mam zrobic, zeby informacje o stronie Cavano pojawialy sie w moim podpisie? Szczerze mowiac to nie wiem nawet jak mam utworzyc swoj podpis. Probowalam w profilu cos pisac ale nic z tego nie wychodzi.

Poradzcie!!!

• Replies 10.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No to witam spowrotem nie dawno wróciłam z zakopanego (na szczęście w jednym kawałku ):lol: i równierz piszę się na jutszejszy trening wysłałam Elce smsa w tej sprawieale ona chyba baluje :wink: bo jeszcze mi nie odpisała ale jutro pszyjde a raczej pszyjade.

Posted

Czesc wszystkim!

Chce tylko napisac, ze rozmawialam z Misia, ktora pozdrawia wszystkich, a szczegolnie Kecie, Monie i Kenie. Bardzo sie zadomowila w nowym otoczeniu, a panie, ktore sie nia opiekuja zachwycaja sie nad tym, jak dobrze jest zsocjalizowana :D . Nawet wyje tylko czasami :wink: :lol: :lol: . Jedyna smutna sprawa to ze cieczki nadal nie ma :cry: , wiec Misia wroci do domu najwczesniej pod koniec marca :bigcry: :bigcry: :bigcry:

Jutro w telewizji beda nadawac, po raz kolejny, reportaz z mistrzostw USA agility. Postaram sie to nagrac i moze po powrocie zrobimy sobie imprezke?

Pozdrawiam bardzo mocno. Tesknicie za nami??? Bo my tak!

P.S. To, co pisalam wczesniej to nie miala byc klotnia, bo nie mialam zamiaru nikogo przekonywac o racji przepisow (ktore, w dodatku, nie sa moimi przepisami, wiec don't shoot the messenger - jak to sie mowi po polsku?). Moim zamiarem bylo jedynie wytlumaczenie powodu, dla ktorego te przepisy istnieja - jezeli tylko wszyscy rozumieja powod, a nie wszyscy sie z nim zgadzaja, to ten cel osiagnelam. No i oczywiscie dodatkowym celem bylo, zeby Sajko nie przestala tutaj u nas pisac :lol: !

Posted

Flearie

Oczywiście że za wami tenimy i już nie możemy się doczekać aż wrócicie. :roll: i kiedy Misia znów zacznie chodzić na treningi, ale to pewnie trochę potrwa (cieczka, ciąża, szczeniaki) :wink: . Ale wracajcie szybko.

Posted

Hej:)

Flaire, oczywiscie, ze tesknimy. I bardzo cieszymy sie na spotkanie po powrocie. Przy kasecie z agility:)

Czy czytaliscie, kochani cavanowcy, artykul pana Skiby dotyczacy posiadania psow w miescie oraz zwiazanego z tym problemu zanieczyszczonych chodnikow??? Jest tu gdzies na forum adres.

Jakie sa wasza opinie?

P :Dog_run: .S. Bajka z Hektorem i Galganem szaleja na okolicznych polach i lakach- i nawet nie gonia saren i zajecy (ktore mozna tu spotkac na kazdym spacerze), tylko im sie zainteresowane przygladaja. A Galgan przejety swoja rola obroncy stada tylko wypatruje zagrozen- zwlaszcza pilnuje zeby Hektor nie wpakowal sie w jakies klopoty. Mowie wam, nie ma jak podhalanczyk, jesli sie ma dla niego warunki!!!

Posted

Flaire

Co tam u Misi czy cieczka już na horyzoncie. Oczywiście na treningu wszyscy się o was wypytują a po ciąży Misi spodziewamy się na treningu całej gromadki małych Ariealków (dobrze napisałam)

Posted

Flaire,

Jedno mam pytanie czy Ty tam zostajesz , ze tak powiem, do skutku czy wracasz, a Misia dolatuje pozniej?

A poki co , jak tam jestes to nagrywaj ile wlezie, to dobra szkola tak sobie popatrzec na innych i komentowac.

Tylko jakos inaczej jest u nas z odbiorem kaset amerykanskich, ale nie jestem pewna... :roll:

Posted
Tylko jakos inaczej jest u nas z odbiorem kaset amerykanskich, ale nie jestem pewna...

Zalezy jakie masz video.

Jezeli 2- systemowe, to nie powinno byc zadnych problemow. Obecnie produkuje sie tylko takie, wiec mysle ze sobie poradzicie :lol:

Mam nadzieje, ze program bedzie emitowany na kanale, ktory ja takze posiadam, bo chetnie sobie obejrze poziom jaki prezentuja Amerykanie.

Posted

Pati

A co u twoich pociech po sterylizacji bo ja tu wyjechałam nawet nie na tydzień (tylko 6 dni :P ) i w końcu nic nie wiem czy rany dobrze się goją?

Będziecie na następnym treningu? :fadein:

Posted

Oczywiście że zrobimy ci tę pszyjemność i coś napiszemy :lol: :lol: :lol: .Jak tam twoja praca domowa pszetłumaczyłaś już swoje 40 słówek.Fajnie że do nas dołączyłaś :laola: Podasz mi swój numer gg :lol: :lol: :lol: :lol: :D :D :D :roll: :roll: :roll:

Posted

Psiny czuja sie dobrze, we wtorek idziemy na zdjecie szwow, wiec na trenibgu bedziemy na 100%.

Powiem wam, ze jedyne slowa na jakie reagowala Kenia po narkozie to bylo: "idziemy skakac" :lol:

Sami rozumiecie, ze nie mozemy sie doszczekac treningu!