Sajko Posted January 24, 2004 Posted January 24, 2004 Tak sobie pomyślałam, że nawet nie wiecie, za kogo trzymaliście kciuki- oto mój kochany emerytek- Dżeki, lat 15 :lol: Quote
PATIszon Posted January 24, 2004 Author Posted January 24, 2004 No to już wiemy i trzymamy dalej! Sto lat dziadku! :wink: Quote
Elka Posted January 24, 2004 Posted January 24, 2004 Urocze pyszczysko!! Trzymam dalej kciuki, zeby byl z naimi jak najdluzej!! Sajko.... Przyczlapiesz jutro na trening?? Na razie na jutro zdeklarowla sie Pati i Ania od Bajki, a takze na 90% Ania od Aksy!! :P Quote
Sajko Posted January 24, 2004 Posted January 24, 2004 Nic wcześniej nie mówiliście i mój zawodnik wyjechał na wypoczynkowy weekend :biggrina: więc sama przez stacjonatki skikać nie będę :niewiem: Quote
exoda Posted January 24, 2004 Posted January 24, 2004 Sajko, slicznego masz ryjka w domku :D Ja jutro chcialabym na nauki angielskiego pojsc zeby pozniej nie bylo ze "nie panimaju" :lol: Quote
Lenka Posted January 24, 2004 Posted January 24, 2004 kusząco brzmi ta jutrzejsza propozycja, ale ja niestety leże z tzw. "free timem" ;) za tydzień powinnam sie juz stawić (byle nie na kabatach) :D co by was jeszcze zobaczyc przed wyjazdem, na wypadek gdybym miała nie wrócić :stupid: Quote
PATIszon Posted January 24, 2004 Author Posted January 24, 2004 Lenka, Jaki wyjazd i po co??? :o Melduje, że bedzie jeszcze NUKA :lol: ze swoją sforą, gdyz obiecałam, że ją zabiore. :wink: Quote
Wind Posted January 24, 2004 Posted January 24, 2004 A ja bede tylko u Flaire o 16.00. Dzisiejszy spacerek nam wystarczy, a poza tym dopiero z pracki wrocilam i padam. Musze troche odpoczac w domowym ciepelku :-) Sajko, Piekny jamnior. Ciesze sie, ze powoli wraca do zdrowka :-) pozdrawiam, Quote
Lenka Posted January 24, 2004 Posted January 24, 2004 Pati Jade sobie na narciochy - wyszaleć sie troche :D Quote
Ania-Bajka Posted January 24, 2004 Posted January 24, 2004 O rany, alez tu sie dzialo! Jestem prawdziwie niepocieszona, ze nie moglam w tygodniu zajrzec na forum. Ale mialam wyjatkowo zajety tydzien, najwczesniej wracalam o 17.30 (a wychodzilam z domu o 6.50), raz nawet udalo mi sie dotrzec do domu o 22! A tu tyle ciekawych tematow. Szkoda tylko, ze nie wszystko teraz rozumiem - np. co to sa Lukrowi? Czy ktos moglby pomoc nam ze szkoleniem Hektorka- chodzi mi o kilka podpowiedzi. Jemu naprawde dobrze robi nauka posluszenstwa, ale na razie nie mamy pomyslow czego go uczyc. A jak widze pare osob ma tu niezle doswiadczenie. :o :Dog_run: Quote
Elka Posted January 24, 2004 Posted January 24, 2004 Sajko a u Flaire bedziesz?? Ania dawaj pytania to wspolnie cos wymyslimy...:P A tak z innej beczki... nie znacie kogos kto by chcial chomika dzunagarskiego? :P Quote
PATIszon Posted January 24, 2004 Author Posted January 24, 2004 np. co to sa Lukrowi? A to jest, moja droga zaprzyjaznione z DoGomanią forum dyskusyjne. Jak chcesz zobaczyć to zajrzyj tutaj Jedyne czym się różni od DoGomanii to tym, że sie tam nie kłócą.... :o Quote
exoda Posted January 24, 2004 Posted January 24, 2004 Jade sobie na narciochy - wyszaleć sie troche a gdzie jedziesz? dobrze Ci, uwazaj tylko bo ja przez moje szalenstwa zniszczylam moj aparat :lol: Quote
Lenka Posted January 24, 2004 Posted January 24, 2004 Exoda, Do Francji jade, konkretniej Trzy Doliny i stacjonuje w Meribel-Motaret. A jezli chodzi o sprzęt delikatny tudzież droższy (czyt. aparat cyfrowy) to obwozi się z nim mój ojciec ;) wiec jakby cuś to co złego to nie ja :D Quote
exoda Posted January 24, 2004 Posted January 24, 2004 To suuuuper! Ja byla TYLKO w Zakopanem a aparat jak sie przewracalam to mialam w plecaku :watpliwy: Quote
Mami Posted January 25, 2004 Posted January 25, 2004 Hej, Lenka, ale masz fajnie! Ja w Polsce jezdzilam tez w polskie gory - Beskidy Sentyment... :wink: Niebawem tez wyjezdzam, u nas stoki za friko, tylko trzeba miec sprzet wlasny, w sklad ktorego wchodzi moja pomaraczowa, lamerska deska :wink: BTW, przychodze sie pochwalic. Niuk widzial, teraz inni maja okazje z obejrzec - Raisa slalomuje 8) http://raisa_border.w.interia.pl/raisa_slalom_film.WMV Quote
Flaire Posted January 25, 2004 Posted January 25, 2004 Lenka, jeżeli nigdy nie byłaś w Trois Vallees to uprzedzam Cię, że jedziesz do raju! Szczególnie polecam Val Thorens, chociaż oczywiście różnie ludzie mają różne gusty, a w Trois Vallees każdy znajdzie coś dla siebie. Do wszystkich: przypominam o spotkaniu u mnie dzisiaj o 16. Niestety, z bigosu nici, bo wczoraj zasiedziałam się trochę u Gryfa, a potem miałam kłopoty rodzinne i do domu wróciłam około 23 - za późno, żeby jechać na zakupy po składniki na bigos. Ale zamówimy pizzę i będzie oki. I bardzo proszę o kciuki dziś o 12 - nie piszę więcej, bo nie chcę zapeszyć... Pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia. Quote
Flaire Posted January 25, 2004 Posted January 25, 2004 Jeszcze jedno: jeśli potrzebujecie wskazówek, jak do mnie dojechać, zadzwońcie: 0-694-169-305. Postaram się pamiętać, żeby dziś nosić ze sobą telefon. W razie czego, Elka również ma mój adres. Mami, bardzo fajny film i słodki psiak! Quote
Flaire Posted January 25, 2004 Posted January 25, 2004 Migawki "Bez komentarza" w TVN24 są chyba moim ulubionym polskim programem telewizyjnym. Muszą tam mieć jakichś miośników psów za redaktorów, bo bardzo często pokazują właśnie psy. Kilka minut temu mieli kawałek z Holandii o nauce tańca dla psów. Te migawki często powtarzają, więc jeśli oglądacie TVN24, to może jeszcze kiedyś zobaczycie. Quote
Mami Posted January 25, 2004 Posted January 25, 2004 I bardzo proszę o kciuki dziś o 12 - nie piszę więcej, bo nie chcę zapeszyć... Zatem, trzymamy! Kciuki i pazurki! :kciuki: Mami, bardzo fajny film i słodki psiak! Dzieki, Raisa az sie zawstydzila :oops: Quote
Mokka Posted January 25, 2004 Posted January 25, 2004 A tak z innej beczki... nie znacie kogos kto by chcial chomika dzunagarskiego? :P Tak, moje koty. Quote
exoda Posted January 25, 2004 Posted January 25, 2004 Trzymanie kciukow zawsze pomaga, wiec trzymam :D Pati jak chcesz to ja moge dojechac w to miejsce gdzie ostatnio, no problem! Kara mnie dzisiaj rano rozsmieszyla bo nie chciala wyjsc z domu, tzn wyszla do polowy i cofnela sie i nijak jej nie mozna bylo zachecic. To chyba oznaczalo ze bylo bardzo zimno brrrr bo ona zmarzluchem nie jest :lol: Quote
Lenka Posted January 25, 2004 Posted January 25, 2004 Podróżniczka Flaire napisała Lenka, jeżeli nigdy nie byłaś w Trois Vallees to uprzedzam Cię, że jedziesz do raju! Szczególnie polecam Val Thorens, chociaż oczywiście różnie ludzie mają różne gusty, a w Trois Vallees każdy znajdzie coś dla siebie. Byłam już :D w zeszłym roku i właśnie robimy powtórke ;) jak dla mnie to Val Thorens było tak samo fajne jak reszta, szkoda tylko że nam pogoda nie dopisała i nie udało sie zbytnio objeździć tych rejonów ... A jeżeli chodzi o Raise w slalomie to oczywiscie u mnie sie nie otwiera - to sie nazywa szczęście ... :-? Quote
Mokka Posted January 25, 2004 Posted January 25, 2004 U mnie też się nie otwiera, więc muszę Wam wierzyć na słowo. Quote
Wind Posted January 25, 2004 Posted January 25, 2004 A u mnie sie otwiera, ale co z tego? Bez urazy, ale filmik jest bardzo kiepskiej jakosci :( Flaire, Dzieki za zaproszonko :-) Spotkanie bardzo udane, chociaz tak jakos dziwnie ujrzec Was wszystkich (prawie), bez psow a co poniektorych z innymi psami (patrz Mokka). pozdrawiam, Quote
Recommended Posts