Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 10.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ludzieeeee! Ustalcie wreszcie coś dla grupy początkującej, bo mają być 2 nowe osoby i muszę dać im znać kiedy i o której. Gotowi są pomyśleć, że u nas zawsze tak :(

BŁAGAM o konkrety.

Posted

Dobra juz piszę!! Więc myślę, że mnie nie zabijecie jeśli będzie o 8.00. Bardzo proszę o punktualne przybycie na zajęcia bo ja od 9.30 mam aikido. Co prawda uprzedziłam Mistrza, że mogę sie spóźnić i nie będę musiała zasuwać pompek za spóźnienie ale wolałabym być punktualnie!! :)

Będziemy mieli gościa na treningu z klubu Altenatywa i liczę, że przyjmiecię ich (i psa i właściciela) jak na przyzwoitych agilitowców przystało!! :P

Proszę też żebyście napisali kto będzie a kto idzie na wagary!!

Do gr zaawansowanej!! W niedziele trening jest bez zmian czyli o godzinie 10.00.

Mokka Flaire: będziecie w niedzielę??

Tynka!! Będzie nam miło jeśli wreszcie do nas trafisz!! :P Tylko pamtaj nie spóźnij się!! Jeśli miałabyś problemy z trafieniem to dzwoń na 0506063789 i jakoś Cię wtedy do siebie sprowadzimy!! A tak poza tym to słyszałam, że gdzieś na Mokotowie mieszkasz więc może poszłybyśmy jutro popołudniu na jakiś spacerek z psami??:P

Posted

Elka, ja chciałabym być i w sobotę, i w niedzielę, ale stan mojego zdrowia może tym planom zapobiec...

Berneńczykowi dam znać, że o ósmej.

Tynka, oto opis, który napisałam berneńczykowi, o tym, gdzie jesteśmy:

A co do miejsca, to uzywamy boiska przy Liceum chyba Sw. Augustyna, przy stacji metra Wierzbno. Liceum znajduje sie przy Al. Niepodleglosci; zeby dojsc do boiska, trzeba je obejsc naokolo, chyba ulica Naruszewicza, ale glowy nie dam, a mój plan miasta wlasnie sie gdzies zapodzial. W kazdym razie trzeba znalezc liceum, które znajduje sie przy Niepodleglosci, troszeczke na pólnoc od skrzyzowania Niepodleglosci i Woronicza, po wschodniej stronie Niepodleglosci. Liceum stoi na rogu Niepodleglosci i czegos tam (chyba wlasnie Naruszewicza), wiec trzeba skrecic w to "cos tam", isc wzdluz liceum i potem pierwsza w lewo doprowadzi do wejscia na boisko.

Posted

Flaire jestem z ćiebie dumna!! Opis dotarcia świetny!! Z al.Nipodległości skręcamy w Naruszewicza :D A potem jak się skończy płot to w ul Wejnerta!! I tam za kawałeczek jest furtka!!

Tynka a co ze spacerkiem?? Może jeszcze dzisiaj wieczorem?? :lol: A jak nie to do zobaczenia jutro na zajęciach!! :P

Posted

Hejka

czuję się hm..hmm.... tak zapowiedziana :fadein:

a tak na poważnie, to bardzo dziękuję za zaproszenie (musimy z Atosem zrzucić trochę sadełka :roll: ), więc chętnie się poruszamy (mam nadzieję, że Atos też tak myśli) a przy okazji "podpatrzeć konkurencję na treningu" :wink:

Posted
a przy okazji "podpatrzeć konkurencję na treningu" :wink:
:lol: :lol: :lol: :lol: Alem się ubawiła! Z tej "konkurencji" co ternuje w sobotę, to chyba mało kto ćwiczy dłużej, jak trzy tygodnie! To jest grupa imprezowiczów i matołków, którzy lubią tylko :Dog_run: :BIG: :B-fly: :beerchug:
Posted

No, o jakości też się wypowiedziałam :wink: :

:Dog_run: :BIG: :B-fly: :beerchug:

Ale podkreślam, że to nie z winy naszej Szanownej Elki. Po prostu taką grupę niesforną ma. My jesteśmy jej wyzwaniem! A w niedzielę mogłabyś zobaczyć, co Elka potrafi zrobić z odpowiednim materiałem :wink: .

Posted

Elka,

W takim razie skoro Exody jutro nie ma to ja też nie przyjadę. To znaczy nie z Kobrą, ale tak sobie pomyślałam, zę wpadne bez psa, za to z aparartem i porobie wam zdjęcia? Co wy na to? :roll:

A co do spacerku to właśnie umówiłam się z Tilią na dziś i może też na jutro na natolińskie łąki. Możę zechcielibyście się dołączyć do nas?

My wstępnie umówione jesteśmy ok. 13.30, bo Tilia ma szkolenie.

Posted

PATI, nawet nie wiesz, jak bardzo bym chciała z Wami pójść na ten spacerek... Ale ponieważ skasowałam dziś zajęcia ze studentami z powodu choroby, a Babci powiedziałam, że na koncert też z nią nie pójdę, to chyba raczej nie powinnam "w celach zdrowotnych" brać psa na spacer... Juz nie mówiąc o tym, że do 13:30 zostało tylko kilka minut, a ja nawet nie wiem, gdzie są pola natolińskie...

Posted

ELKA!

No to jeżeli zajęcia w sobotę są od godz. 8, to ja jestem w sobotę. Z Leonem wyrobię się później. Tak naprawdę, to matołki wolą z matołkami, a ta pora nam pasuje.

Posted

Ola

Na zawodach widziałaś CAVANO w małej ilości!!! Teraz jest Nas duuuużo więcej!! I dodam, że mnie to bardzo cieszy!!

A jeśli ktoś miałby wątpliwości to jest Nas coraz więcej i jesteśmy coraz lepsi!!!!!!! :laola:

Posted

Pati, czy ja dobrze rozumiem, że kcesz być w sobotę o godz 8 rano? Jeśli tak, to może wezmę kamerę? Zostało jeszcze 8 minut po poprzednich ekscesach, pokręcisz troszki, hę?

Posted

ekhm a wiec PATI mnie zachecila zebym sie tu zapisala mowiac iz taka niedojde jak ja tez przyjmniecie 8).

MAm nadzieje ze bedziecie mnie duchowo wspierac kiedy zaczne swoja przygode a raczej anty przygode z agillity :lol:

Tynka opiszesz jak Ci poszlo aby mnie na duchu wesprzec ? :wink:

Posted

Aha, Tynka, możesz jeszcze zainstalować kawałek sznureczka lub krótkiego paseczka przy obroży, aby czasami nakierować psinę bez wleczenia całej smyczy (która czasami przeszkadza przy skokach).

Posted

Smakołyki dobry humor i ulubiona zabawka psa to konieczność!! Pies też będzie oczywiście mile widziany!!

Carry nie zastanawiaj sie tylko przychodź!!

Posted

Rany, czlowiek ledwo mrugnie, a tu sie tak temat rozwija.

Tilia- stronka juz prawie gotowa jest, do konca stycznia juz bedzie "wisiala" :lol: :cool3: pewnie nie wszystko bedzie na niej gotowe na 100%, ale ogromna czesc juz bedzie :bigcool:

Ola, nie wspominaj o Karczewie :oops: do tej pory jest nam wstyd, za nasz tragiczny wystep. :nerwy: ale zakasalismy rekawy i ciezko cwiczymy- wiecej takie wstydu postaramy sie druzynie nie przyniesc :ylsuper:

pozdrawiamy :hand: