Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 10.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

czesc wam :wink:
ja niestety nie moge przyjsc na trening bo wlasnie siedze w Bruxeli w prawdzie bez Koki :fadein: ale zycze wam udanych treningow i udanych zawodow i po prostu udanych wakacji na obozie i nie tylko pozdrawiam was bardzo serdecznie i do zobaczenia na treningu dopiero w pazdzierniku a na razie bede cwiczyc swoja kondycje zebym mogla dogonic mojego psa ktory pewnie przez 3 miesiace karmiony przez rodzicow troche przytyje :evil:
buziaki wielkie
Ps dzieki Beata za pamiec :wink:

Posted

hej Jana, szkoda ze Cie nie bedzie. A moze zrob sobie jakis maly tor przeszkod i beigaj tak jakbys biegala z Koka? lub dorwij tam jakiegos psa, i z nim cwicz :D
powodzenia na praktykach :) i milego wypoczynku jesli bedziesz takowy miec :)

Ja jutro jade na egzamin z ktorego nic a nic nie umiem(te przeklete metody hodowlane :P )

pozdr.

Posted

:) dzieki Lidka. Natalia, Trawy z Jana zaliczyłyśmy, ale owiec niestety nie.... ja mialam 35% poprawnych odpowiedzi, a Jana 40 cos% .. i szykuje sie poprawka na wrzesien.
Dzis trening byl wyczerpujacy, ale bardzo fajny :)

Posted

Mnie tam nie było, bo sekretarzowałam na innym ringu, ale przez megafon słyszałam, a potem Mokka potwierdziła, że Bella zaliczyła "egzamin", czyli pobiegła A1 na tyle dobrze, że zakwalifikowała się do A2. Pierwszy przebieg w A2 miała dzisiaj, ale już nie poszło tak dobrze, bo chyba była już zmęczona.

A Monia miała dwa drugie miejsca :D i detkę... :(

Posted

Czyli widzę że dobrze:)
A2 zdobyte:P
Monia tesh bardzo ładnie:)
Beatko- było bardzo fajnie, przez pierwszy tydzień chłopaki kąpały się w morzu:P

Posted

Słuchajcie, czy w tygodniu będą jakieś treningi?? Bo ja w weekend znów nad morze jae, na dwa dni:P Żeby na desce popływać i sprawdzić czy przypadkiem mnie tam nie ma 8) No i jeszcze wziąć namiary do blondyna... :lol:
Więc jak w środę lub czwartek nie ma to my dopiero w drugim tygodniu sierpnia się pojawimy i na obozie:)
No i co do obozu- do kiedy i ile dokładnie kasy trzeba dać, no i komu??

Posted

No to jeszcze się pochwalę, że w niedzielę Monia wygrała MA1 (bo już nie było Belli :wink: ), a Pucharze Polski zajęłyśmy miejsca 5 i 3, co w sumie dało nam 4 lokatę w klasyfikacji, czyli nasze pierwsze punkty w PP. :D Było koszmarnie gorąco, dlatego dziewczyny wycofały Bellę, bo nie miała siły biegać. :(
Sędzia był bezlitosny, jeśli chodzi o normy czasowe, nie wziął chyba poprawki na pogodę. Dość powiedzieć, że np. w niedzielę w egzaminach od A1 do A3, we wszystkich klasach od S do L - żaden pies nie zmieścił się w czasie standardowym, wszystkie miały przekroczenie! A Monia miała najlepszy czas w A1 ze wszystkich (od S-ek do L-ek). Bardzo się starała, choć nie wszystko nam wyszło najlepiej, ale jestem z niej bardzo dumna za chęć do pracy.

Posted

Wielkie gratulacje dla Moni i Belli.

Ja nie widziałam przebiegów, bo byłam zajęta sekretarzowaniem pierwszego dnia, a wystawianiem drugiego. Natomiast przyszłam obejrzeć rozdawanie nagród i Monia i Bella na podium prezentowały się super. Bella chciała od razu użyć pucharu jako miski i wyglądała na zawiedzioną, że w środku nic nie było :D Mam nadzieję, że ktoś zwycięskie panny ufocił, bo mój aparat odmówił współpracy (chociaż chyba nie ze względu na pogodę, tylko starą baterię :wink: ).

Posted

[quote name='Flaire']Wielkie gratulacje dla Moni i Belli.

Monia i Bella na podium prezentowały się super. Bella chciała od razu użyć pucharu jako miski i wyglądała na zawiedzioną, że w środku nic nie było :D Mam nadzieję, że ktoś zwycięskie panny ufocił

Wind była na posterunku