Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam wszystkich w nowym roku i zycze samych sukcesow i naj naj najlepszego

Co do bullkow to powiem ze skubane maja fajne glowki tzn pelne naprawde bardzo ladne psiaki ,mam nadzieje ze beda same sukcesy wystawowe .Domyslam sie ze bedziesz na warszawskiej , Sajko?

• Replies 10.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sajko, a ja Ciebie już nie lubię :evilbat:

Na niedzielny trening przywiezłam dwóch psów (jeden dla Ciebie - do wyboru), a potem z obydwoma musiałam biegać.

Posted

Na niedzielny trening przywiezłam dwóch psów .

A nieprawda jakoby! Jedna to byla sucz i w dodatku siedziala w garazu, zamknieta w kaims pudelku i plakala!!!! :evil:

Posted

Na niedzielny trening przywiezłam dwóch psów .

A nieprawda jakoby! Jedna to byla sucz i w dodatku siedziala w garazu, zamknieta w kaims pudelku i plakala!!!! :evil:

A Leona nie widziałaś? :o Ślepa jesteś czy co?

Posted

A Leona nie widziałaś? :o Ślepa jesteś czy co?

Leon też był i to był ten jeden pies. Drugie była sucz. Nawet ja to wiem. :roll:
Posted

Mokka, wybacz o Księżna ma :modla: zmoczyło mnie i nosem ciągnę...

Dragulec z porządnej rodziny, moja mama też twierdzi, że taki brzydki że aż śliczny 8)

A przez Was sprawdziłam, po kim jest czerwony- babka, prababka ze strony matki były czerwone, i ze strony ojca prababka i parę psów przed nią :D czyli nie sąsiad :wink:

Na warszawskiej oczywiście jestem, i na klubówce terierów w Legionowie 17 kwietnia.

Posted

Co racja to racja jest tak brzydki ze az sliczny dewwiza wszystkich bullowatych i molosw no i ooops terreirow tez hehe

a ja sie teraz pochwale...

przed sekunda sie dowiedzialam ze WYGRALAM konkurs w MP hehe po raz pierwszy mi sie zdarzylo i odrazu sie udalo. Konkurs byl na temat jak chronisz swojego psa przez zima czy jakos tak . Odrazu mi dzien poprawilo tzn humorek ,zawsze sie saszetka przyda na smakolyki i witaminki tez hehe :angel:

Posted
Mokka, wybacz o Księżna ma :modla: zmoczyło mnie i nosem ciągnę...

Dragulec z porządnej rodziny, moja mama też twierdzi, że taki brzydki że aż śliczny 8)

A przez Was sprawdziłam, po kim jest czerwony- babka, prababka ze strony matki były czerwone, i ze strony ojca prababka i parę psów przed nią :D czyli nie sąsiad :wink:

A to wcale udziału sąsiada nie wyklucza. :wink:

Posted

Ale jesteście wredne.....

A my byliśmy na treningu dzisiaj i było extra, chłopaki bez ruchu leżą i nic nie robią, jutro chyba ich nie dowlokę na trening 8)

Posted

Sajko jutro chlopcy beda swiezutcy jak swiece buleczki, i chetni do pracy, Tosca tez przyszla i lezy bez ruchu bo zmachana :D ale dzis pogoda super :)

Zaklina jak moglas tak szybko i bez slowa uciec sobie... ja mialam dla Ciebie ksiazke ktorej nie zdazylam Ci dac :( a jutro Cie nie ma :(
pozdr.

Posted

jak to gdzie :evilbat: na forum hehehe a tak serio to naprawialam drukarke zlota raczka ze mnie nie wiedzialam ze mam takie zdolnosci i ambicje .
My niestety jeszcze sie nie pojawimy ale wam zycze udanego treningu.

Posted

betty_labrador napisał(a):
Zaklina jak moglas tak szybko i bez slowa uciec sobie... ja mialam dla Ciebie ksiazke ktorej nie zdazylam Ci dac :( a jutro Cie nie ma :(
pozdr.

Sorcia... zapomnialam(zreszta jak wszystko:P) Heh, za tydzien sie trza bedzie umowic:P Ja postaram sie nie zapomniec, najwyzej sygnala mi przed pierwsza pusc:D
A wczoraj fajowsko bylo:) Cwiczymy prace domowa, zwby nam Elka nog z **** nie powyrywala:P :lol:
I slalom juz mlody slicznie robi. Na sam rozkaz go trobi, prawie wogole nie musze lapą ruszac!:) Spox;)
Pozdro:)

Posted

Wczoraj jeszcze bylam gleboko przekonana, ze skonczylismy z flyballem na dobre...:( Zwir za nic nie chcial podejsc do maszyny... :-?
Ale dzisiaj mnie przyjemnie zaskoczyl i zmienilam zdanie:D
Wzielam pilke, polozylam krzeselko, o nie oparlam kawalek paneli podlogowej i mowilam PEDAL, on stawial lape na panelu i ja wtedy rzucalam pilke... Tak po troszku doszlismy do tego, ze pies z kilku metrow biegnie ze mna na rozkaz pedal do "maszyny", stawia lapke na pedale, ja rzucam pilke, on ja bierze i wracamy:D

Posted

Popatrzcie. W schronisku w Zabrzu przebywa brat - bliźniak Leona

I co Wy na to? Gdyby to nie było tak daleko, to możnaby pomyśleć, że naprawdę są braćmi.

Posted

A ja chciałam tylko napisać do tych, co się śmiali ze mnie na treningu jak się wywaliłam, że barkiem nie mogę od trzech dni ruszać, boli i jest lekko sztywny :roll: dziękuję za pomoz okazaną wtedy, w tym sądnym momencie :x 8)

Elka, ja nadal czekam na te plany, co miałaś dosłać....