blaira Posted January 4, 2005 Posted January 4, 2005 Witam wszystkich w nowym roku i zycze samych sukcesow i naj naj najlepszego Co do bullkow to powiem ze skubane maja fajne glowki tzn pelne naprawde bardzo ladne psiaki ,mam nadzieje ze beda same sukcesy wystawowe .Domyslam sie ze bedziesz na warszawskiej , Sajko? Quote
Mokka Posted January 4, 2005 Posted January 4, 2005 Sajko, a ja Ciebie już nie lubię :evilbat: Na niedzielny trening przywiezłam dwóch psów (jeden dla Ciebie - do wyboru), a potem z obydwoma musiałam biegać. Quote
PATIszon Posted January 4, 2005 Author Posted January 4, 2005 Sajko, a ja Ciebie już nie lubię :evilbat: Na niedzielny trening przywiezłam dwóch psów . A nieprawda jakoby! Jedna to byla sucz i w dodatku siedziala w garazu, zamknieta w kaims pudelku i plakala!!!! :evil: Quote
Flaire Posted January 4, 2005 Posted January 4, 2005 potem z obydwoma musiałam biegać.Mokka, marudzisz - toż to samo zdrowie! Jak chcesz, to Ci mogę trzeciego dorzucić, będzie jeszcze fajniej :wink: . Quote
Mokka Posted January 4, 2005 Posted January 4, 2005 Sajko, a ja Ciebie już nie lubię :evilbat: Na niedzielny trening przywiezłam dwóch psów . A nieprawda jakoby! Jedna to byla sucz i w dodatku siedziala w garazu, zamknieta w kaims pudelku i plakala!!!! :evil: A Leona nie widziałaś? :o Ślepa jesteś czy co? Quote
Flaire Posted January 4, 2005 Posted January 4, 2005 A nieprawda jakoby! Jedna to byla sucz i w dodatku siedziala w garazu, zamknieta w kaims pudelku i plakala!!!! :evil: A Leona nie widziałaś? :o Ślepa jesteś czy co? Leon też był i to był ten jeden pies. Drugie była sucz. Nawet ja to wiem. :roll: Quote
PATIszon Posted January 4, 2005 Author Posted January 4, 2005 Flaire Dziekuje, ze przetlumaczylac z polskiego na nasze, coby Mokka zrozumiala. 8) Quote
Sajko Posted January 4, 2005 Posted January 4, 2005 Mokka, wybacz o Księżna ma :modla: zmoczyło mnie i nosem ciągnę... Dragulec z porządnej rodziny, moja mama też twierdzi, że taki brzydki że aż śliczny 8) A przez Was sprawdziłam, po kim jest czerwony- babka, prababka ze strony matki były czerwone, i ze strony ojca prababka i parę psów przed nią :D czyli nie sąsiad :wink: Na warszawskiej oczywiście jestem, i na klubówce terierów w Legionowie 17 kwietnia. Quote
blaira Posted January 4, 2005 Posted January 4, 2005 Co racja to racja jest tak brzydki ze az sliczny dewwiza wszystkich bullowatych i molosw no i ooops terreirow tez hehe a ja sie teraz pochwale... przed sekunda sie dowiedzialam ze WYGRALAM konkurs w MP hehe po raz pierwszy mi sie zdarzylo i odrazu sie udalo. Konkurs byl na temat jak chronisz swojego psa przez zima czy jakos tak . Odrazu mi dzien poprawilo tzn humorek ,zawsze sie saszetka przyda na smakolyki i witaminki tez hehe :angel: Quote
PATIszon Posted January 4, 2005 Author Posted January 4, 2005 nosem ciągnę... A przeslesz i zdjecie, bo musze to zobaczyc. 8) Blaira Gratuluje, a co takiego napisalas? Ciekawa jestem! Quote
Marek z Gromem Posted January 4, 2005 Posted January 4, 2005 A przeslesz i zdjecie, bo musze to zobaczyc. PATI nieletni też to czytają 8) dostaniesz bana jak nic :evilbat: Quote
blaira Posted January 4, 2005 Posted January 4, 2005 co napisalam ... ogolnie ze pelerynnka dobre zareslko itp itd ale najwazniejsze bylo to ze razem sie grzejemy w chlodne dni pod koldra hehehe :lol: Quote
Mokka Posted January 4, 2005 Posted January 4, 2005 Mokka, wybacz o Księżna ma :modla: zmoczyło mnie i nosem ciągnę...Dragulec z porządnej rodziny, moja mama też twierdzi, że taki brzydki że aż śliczny 8) A przez Was sprawdziłam, po kim jest czerwony- babka, prababka ze strony matki były czerwone, i ze strony ojca prababka i parę psów przed nią :D czyli nie sąsiad :wink: A to wcale udziału sąsiada nie wyklucza. :wink: Quote
zakla Posted January 4, 2005 Posted January 4, 2005 SLiczne sa bullki przez te swoje lepaszonki:) Slodziutkie:) Blaira- gratulacje;) Quote
betty_labrador Posted January 6, 2005 Posted January 6, 2005 Sajko,Zacni przodkowie, ale skad ten czerwony to prawdziwa zagadka :lol: :lol: :lol: a moim zdaniem niektore geny dawno skrywane-sie wlasnie ujawnily u Dragulca :) Quote
Sajko Posted January 8, 2005 Posted January 8, 2005 Ale jesteście wredne..... A my byliśmy na treningu dzisiaj i było extra, chłopaki bez ruchu leżą i nic nie robią, jutro chyba ich nie dowlokę na trening 8) Quote
betty_labrador Posted January 8, 2005 Posted January 8, 2005 Sajko jutro chlopcy beda swiezutcy jak swiece buleczki, i chetni do pracy, Tosca tez przyszla i lezy bez ruchu bo zmachana :D ale dzis pogoda super :) Zaklina jak moglas tak szybko i bez slowa uciec sobie... ja mialam dla Ciebie ksiazke ktorej nie zdazylam Ci dac :( a jutro Cie nie ma :( pozdr. Quote
betty_labrador Posted January 8, 2005 Posted January 8, 2005 ej gdzie sie wszyscy powdziali w ten piekny sobotni wieczor? 8) Quote
blaira Posted January 8, 2005 Posted January 8, 2005 jak to gdzie :evilbat: na forum hehehe a tak serio to naprawialam drukarke zlota raczka ze mnie nie wiedzialam ze mam takie zdolnosci i ambicje . My niestety jeszcze sie nie pojawimy ale wam zycze udanego treningu. Quote
zakla Posted January 9, 2005 Posted January 9, 2005 betty_labrador napisał(a):Zaklina jak moglas tak szybko i bez slowa uciec sobie... ja mialam dla Ciebie ksiazke ktorej nie zdazylam Ci dac :( a jutro Cie nie ma :( pozdr. Sorcia... zapomnialam(zreszta jak wszystko:P) Heh, za tydzien sie trza bedzie umowic:P Ja postaram sie nie zapomniec, najwyzej sygnala mi przed pierwsza pusc:D A wczoraj fajowsko bylo:) Cwiczymy prace domowa, zwby nam Elka nog z **** nie powyrywala:P :lol: I slalom juz mlody slicznie robi. Na sam rozkaz go trobi, prawie wogole nie musze lapą ruszac!:) Spox;) Pozdro:) Quote
zakla Posted January 9, 2005 Posted January 9, 2005 Wczoraj jeszcze bylam gleboko przekonana, ze skonczylismy z flyballem na dobre...:( Zwir za nic nie chcial podejsc do maszyny... :-? Ale dzisiaj mnie przyjemnie zaskoczyl i zmienilam zdanie:D Wzielam pilke, polozylam krzeselko, o nie oparlam kawalek paneli podlogowej i mowilam PEDAL, on stawial lape na panelu i ja wtedy rzucalam pilke... Tak po troszku doszlismy do tego, ze pies z kilku metrow biegnie ze mna na rozkaz pedal do "maszyny", stawia lapke na pedale, ja rzucam pilke, on ja bierze i wracamy:D Quote
Mokka Posted January 11, 2005 Posted January 11, 2005 Popatrzcie. W schronisku w Zabrzu przebywa brat - bliźniak Leona I co Wy na to? Gdyby to nie było tak daleko, to możnaby pomyśleć, że naprawdę są braćmi. Quote
Sajko Posted January 11, 2005 Posted January 11, 2005 A ja chciałam tylko napisać do tych, co się śmiali ze mnie na treningu jak się wywaliłam, że barkiem nie mogę od trzech dni ruszać, boli i jest lekko sztywny :roll: dziękuję za pomoz okazaną wtedy, w tym sądnym momencie :x 8) Elka, ja nadal czekam na te plany, co miałaś dosłać.... Quote
Mokka Posted January 11, 2005 Posted January 11, 2005 Sajko, bardzo Ci wszyscy współczujemy :P Mam nadzieję, że do następnego weekendu wydobrzejesz :D Quote
Recommended Posts