Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
A ja mam filmik od Was z zajęć z całkiem nie dawna i jest śnieg :)

Filmik? :o Jesssuuuu, ja też chcę filmik!!! A jestes pewien, że to od nas? :wink: Kto u nas robi filmiki? 8)

• Replies 10.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted
Filmik? :o Jesssuuuu, ja też chcę filmik!!!
Mokka, jeśli będziesz jeszcze miała tę kamerę od Magdy, to mogę przyjść w sobotę i Was sfilmować... :D

Ale ja chcę ładny filmik!!! :bigcry:

Posted

Powinno Was to zainteresować :D

Zapraszam wszystkich chętnych do Klubu Agility CAVANO na tening obedience z Marią Kuncewicz, który odbędzie się 2.02.2005r w Warszawie przy ul.Racławickiej 99 o godzinie 8.00. Liczę, że spotkamy się w licznym gronie!

Takie ogłoszeni tylko w troszkę rozbudowanej wersji jest w topiku "trening obedience" w dziale obedience. Mam nadzieje, ze chociaż część z Was sie pojawi! Liczę na jakiś aparat z fotografem na tym treningu!!! :D

Posted

Kurcze, chetnie bym przyszla, ale ta godzina...Uff... Kto ją wymyslil??:P

Ja na pewno przyjade na trening agility, ale to obednience to nie wiem...:)

A ja mam chwilowo trzy psy:D Slodkie takie malenstwo doszlo:) Ryjek ma jak sheltie, a reszte jak corgas:) Sliczna Pchelka:D

Posted

Trening obedience jest otwarty dla wszystkich. Będą goście, m.in. z klubu Alternatywa, wśród nich Ula Charytonik z Choco, od której mamy nadzieję wiele się nauczyć.

Posted

a tak zapytam co dokladnie bedzie na tym pokazie obidence? zastanawiam sie nie przyjsc ale ja nadal mam teoretycznie zakaz nadwyrezania sie :wink: Zycze wszystkim milej zabawy sylwestrowej nie przesadzajacie z :drinking: ale tez :sweetCyb: wybawcie sie na maxa

Posted
Zapraszam wszystkich chętnych do Klubu Agility CAVANO na tening obedience z Marią Kuncewicz, który odbędzie się 2.02.2005r
Malutkie sprostowanko - trening odbędzie się 2.01.2005, czyli drugiego stycznia, nie lutego. Pozwalam sobie to sprostować, bo to już w tę najbliższą niedzielę.
Posted

wszystkiego najlepsiego w kolejnym roku z serii 200..tym razem wybil numer 5

jak najlepsiejszych wynikow w skokach z pieskami na torze agility(by psy nie widzialy przeszkod w pokonywaniu hopek)i w zyciu prywatnym tez!!!!

Beata i Tocha