Mokka Posted December 10, 2004 Posted December 10, 2004 Ja Leona szkolę w Związku Kynologicznym w Warszawie, ale Tobie chyba faktycznie bliżej do Legionowa. W Większości psich szkół szkolenie PT kosztuje ok. 400zł. Poza tym, tak jak mówisz, Żwirkowi przydałoby się trochę spacerów w trochę bardziej zaludnione (i zapsione) okolice. :wink: Quote
zakla Posted December 10, 2004 Posted December 10, 2004 No wlasnie;) Troszku to kosztuje, i rodzice chyba juz by mnie na kolejne treningi nie wozili :cry: W soboty agility, w piatki konie, i jeszcze PT... Chetnie bym z nim poszla, ale: 1. kasa, 2. dojazd i czas, 3. rodzice:) Pozyjemy, zobaczymy. PS. Czy w cavano cwiczyl haszczak? Ten na dole? Quote
Mokka Posted December 10, 2004 Posted December 10, 2004 PS. Czy w cavano cwiczyl haszczak? Ten na dole? Ćwiczył to dużo powiedziane. Ta suczka była tylko kilka razy, przychodziła nieregularnie, z dziewczynką, która brała ją od sąsiadów, więc sytuacja była taka nieuregulowana, aż w końcu przestała przychodzić. Quote
zakla Posted December 10, 2004 Posted December 10, 2004 Aha. Dzieki za info;) Tera siedze na stronie ZK i patrze. Ale o szkoleniu nie ma tam zbyt wiele, wiec e-maila wysylam:) Quote
aga_ostaszewska Posted December 10, 2004 Posted December 10, 2004 zakla: Hasczak cwiczacy to jeszcze nic... na samej gorze jest Wind z yorkiem Majeczka... zebys widziala jak Maja pieknie skakala przeszkody! Sama slodycz! Skakala jak taka mala pchelka :D Quote
zakla Posted December 10, 2004 Posted December 10, 2004 Moge se to wyobrazic, poniewaz teraz skacze Roki- takze york;) Quote
aga_ostaszewska Posted December 10, 2004 Posted December 10, 2004 Moge se to wyobrazic, poniewaz teraz skacze Roki- takze york;) No to nawet nie widzialam, ze york jest w Cavano... widac, ze baaardzo dawno mnie nie bylo! Niestety praca+studia=sila wyzsza! Quote
zakla Posted December 10, 2004 Posted December 10, 2004 Czuj sie poinformowana;) Rokuś slicznie skacze- juz nawet sie zalapal to zaawansowanej:D Quote
betty_labrador Posted December 10, 2004 Posted December 10, 2004 Rocki ma poza tym na chlodne dni bardzo seksowny czerwony kubraczek ;) i podoba mu sie bardzo czarna szkotka ktora tam czasami bywa :D pozdr, Quote
betty_labrador Posted December 10, 2004 Posted December 10, 2004 ja tym czasem ide na spacerek z Tosca, i nie moge sie doczekac jutra :) Quote
KORONA Posted December 10, 2004 Posted December 10, 2004 Halo, halo!! CAVANO!! Co powiecie na konia w swoich szeregach?? Od dość dawna chodzi za mna myśl, żeby coś z sukami porobić. Więc moze chcecie nas? Podajcie mi wszystkie szczegóły, gdzie, co i jak? Didu raczej nie przepada za skokami, choć moze uda sie ja namówić. Negra uwielbia, skoki, drabinki, przeszkody... Quote
betty_labrador Posted December 10, 2004 Posted December 10, 2004 ja jestem za . Zapraszam jutro na 14 a w niedziele na 12 :) wstep wolny. Przychodzi kazdy chetny! :) Konie na start, ruszyly do biegu.... Quote
betty_labrador Posted December 10, 2004 Posted December 10, 2004 klub miesci sie na rogu ulicy raclawickiej i platowcowej. Nie wiem jak jezdzisz czy metrem czy samochodem? Quote
ciacho Posted December 10, 2004 Posted December 10, 2004 wstęp wolny na treningach? tzn. ze czesne zostało zniesione? :-) fajnie Quote
betty_labrador Posted December 10, 2004 Posted December 10, 2004 nie, to nie tak :D mialam na mysli ze jak sie przyjdzie pierwszy, drugi raz sprobowac z psem to nie rzeba od razu placic :) mozna zobaczyc jak idzie i albo zostac albo zrezygnowac. a za miesiac to 60 zl sie placi :P pozdr. Quote
KORONA Posted December 10, 2004 Posted December 10, 2004 Mieszkam blisko Puławskiej( Racławickiej też). I niestety zmotoryzowana nie jestem :( :roll: Nie będę miała problemu ze znalezieniem Was? Mam kilka pytań technicznych... Najważniejsze!! Czy mam wziąć jednego doga, czy dwa? :) Pewnie jakieś smakołyki? czy jeszcze coś? Quote
blaira Posted December 10, 2004 Posted December 10, 2004 Wiec tak napewno smakolyki lub jakas zabaka ktora rajcuje twoje psy. Jezeli uwazasz ze poradzisz sobie z dwoma psami to zabieraj tylko nie zapomnij o czyms do uwiazania np do drzewa. No i jakas wode do picia no chyba ze baniaczki w garazu sa napelnione . Po za tym to zabierz dobry humorek i anielska cierpliwosc . a napisze jeszce ze na poczatku bedziesz skala z psami na smyczy wiec nie polecam flexi tylko jakas zwykla nei krepujaca i wygodna nie musi byc bardzo dlugo bo i tak masz wysokie psy :lol: a teren znajdziesz jezeli bedziesz szla od od woloskiej to teren bedzie po lewej stronie ogrodzony zielony teren i kilka osob juz powinno tam byc .Zycze milego agilitowania sie :D Quote
KORONA Posted December 10, 2004 Posted December 10, 2004 Cholerka, strasznie daleko... Ale spróbuje dotrzeć. Quote
betty_labrador Posted December 10, 2004 Posted December 10, 2004 dodam jeszcze ze ten teren nie jest na równi z ulicą, tylko jak sa takie wysokie zielone ploty to my cwiczymy za nimi, ale nieco ponizej poziomu ulicy ;) wiec nie widac przeszkod, nas, i psow z daleka ...tylko te ploty. Jeszcze jedna uwaga - miejsce szkoleniowe znajduje sie na terenie stacji jakiejs naprawy samochodow, a plot jest dlugi, wiec trzeba isc wzdluz niego do konca, potem jest taka brama po lewej i schodzi sie w dol, po czym idzie przez ciag garazy i dociera sie do nas :) Quote
doddy Posted December 10, 2004 Posted December 10, 2004 O rany KORONA opowiedz jak było, bo ja ciekawa będę! Ciekawe jak dożki zmieszczą się np. do tunelu :D I ciekawa jestem, czy nie pójdą z przeszkodą, bo to takie plastikowe rureczki. No strasznie jestem ciekawa, więc może wpadne w przyszłym tygodniu i popatrzę! W końcu i tak mam przynieść obeicane zdjecia! KORONA powodzenia! Quote
KORONA Posted December 10, 2004 Posted December 10, 2004 Wpadnij jutro, bo do przyszłego tygodnia przeszkody mogą nie przetrwać hahha :lol: Sama jestem bardzo ciekawa jak to będzie. Mam tylko nadzieje, zę Was znajdę bo z topografią u mnie kiepsko. Własnie przeglądam mapę Warszawy :roll: Wiecie moze jakim autobusem mogę dojechać z Puławskiej i jak trafić z przystanku autobusowego? Quote
betty_labrador Posted December 10, 2004 Posted December 10, 2004 o tak wlasnie, jak dog wejdzie do tunelu? :D albo przeskoczy przez kolo? heheha slalom mam nadzieje z enei bedzie za waski? :lol: pozdr. ps. doddy beda zdjecia za tydzien? super :) Korona a moze chcesz sie jakos umowic? zeby tam dojsc razem? ja to tez z kolezanka tam ze trzy razy chodzilam, a jak poszlam sama 4 raz to sie pogubilam ale jakos sie potem odnalazlam-przyznaje ze dojscie nie jest proste... ja wysiadam ok. 13.30 w metrze na stacji raclawicka i stamtad ide ulica raclawicka do tych przystankow autobusowych i trawajowych (do skrzyzowania ). Wiec moze reflektujesz na umowienie sie? Ja Cie rozpoznam z pewnoscia ;) Quote
doddy Posted December 10, 2004 Posted December 10, 2004 KORONA ja jutro idę się uczyć. Ale strasznie ciekawa jestem! A najbardziej, czy przeszkody wytrzymają, bo jak byłam ostatnio to nie były w najlepszym stanie. A tunel niziutki jest... Ale głowa na pewno dożkowi wejdzie! A jak wiadomo... Jak głowa wejdzie to i reszta też się przeciśnie! Wpadnę za tydzień z aparatem! Quote
Flaire Posted December 10, 2004 Posted December 10, 2004 A tunel niziutki jest... Ale głowa na pewno dożkowi wejdzie! Eee tam! Jak deerhoundy właziły, to i dożątko się zmieści :wink: . A przeszkody znacznie trudniej znoszą bordery, niż dożki, bo dożki takie delikatne som, prawda, KORONA :wink: ?Powodzenia życzę! Quote
Recommended Posts