Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja Leona szkolę w Związku Kynologicznym w Warszawie, ale Tobie chyba faktycznie bliżej do Legionowa. W Większości psich szkół szkolenie PT kosztuje ok. 400zł.

Poza tym, tak jak mówisz, Żwirkowi przydałoby się trochę spacerów w trochę bardziej zaludnione (i zapsione) okolice. :wink:

• Replies 10.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No wlasnie;) Troszku to kosztuje, i rodzice chyba juz by mnie na kolejne treningi nie wozili :cry: W soboty agility, w piatki konie, i jeszcze PT... Chetnie bym z nim poszla, ale: 1. kasa, 2. dojazd i czas, 3. rodzice:)

Pozyjemy, zobaczymy.

PS. Czy w cavano cwiczyl haszczak? 21kladka.jpg

Ten na dole?

Posted

PS. Czy w cavano cwiczyl haszczak?

Ten na dole?

Ćwiczył to dużo powiedziane. Ta suczka była tylko kilka razy, przychodziła nieregularnie, z dziewczynką, która brała ją od sąsiadów, więc sytuacja była taka nieuregulowana, aż w końcu przestała przychodzić.

Posted

Halo, halo!! CAVANO!!

Co powiecie na konia w swoich szeregach?? Od dość dawna chodzi za mna myśl, żeby coś z sukami porobić. Więc moze chcecie nas?

Podajcie mi wszystkie szczegóły, gdzie, co i jak?

Didu raczej nie przepada za skokami, choć moze uda sie ja namówić. Negra uwielbia, skoki, drabinki, przeszkody...

Posted

Mieszkam blisko Puławskiej( Racławickiej też). I niestety zmotoryzowana nie jestem :( :roll:

Nie będę miała problemu ze znalezieniem Was? Mam kilka pytań technicznych...

Najważniejsze!! Czy mam wziąć jednego doga, czy dwa? :) Pewnie jakieś smakołyki? czy jeszcze coś?

Posted

Wiec tak napewno smakolyki lub jakas zabaka ktora rajcuje twoje psy. Jezeli uwazasz ze poradzisz sobie z dwoma psami to zabieraj tylko nie zapomnij o czyms do uwiazania np do drzewa. No i jakas wode do picia no chyba ze baniaczki w garazu sa napelnione . Po za tym to zabierz dobry humorek i anielska cierpliwosc . a napisze jeszce ze na poczatku bedziesz skala z psami na smyczy wiec nie polecam flexi tylko jakas zwykla nei krepujaca i wygodna nie musi byc bardzo dlugo bo i tak masz wysokie psy :lol:

a teren znajdziesz jezeli bedziesz szla od od woloskiej to teren bedzie po lewej stronie ogrodzony zielony teren i kilka osob juz powinno tam byc .Zycze milego agilitowania sie :D

Posted

dodam jeszcze ze ten teren nie jest na równi z ulicą, tylko jak sa takie wysokie zielone ploty to my cwiczymy za nimi, ale nieco ponizej poziomu ulicy ;) wiec nie widac przeszkod, nas, i psow z daleka ...tylko te ploty. Jeszcze jedna uwaga - miejsce szkoleniowe znajduje sie na terenie stacji jakiejs naprawy samochodow, a plot jest dlugi, wiec trzeba isc wzdluz niego do konca, potem jest taka brama po lewej i schodzi sie w dol, po czym idzie przez ciag garazy i dociera sie do nas :)

Posted

O rany KORONA opowiedz jak było, bo ja ciekawa będę!

Ciekawe jak dożki zmieszczą się np. do tunelu :D

I ciekawa jestem, czy nie pójdą z przeszkodą, bo to takie plastikowe rureczki. No strasznie jestem ciekawa, więc może wpadne w przyszłym tygodniu i popatrzę! W końcu i tak mam przynieść obeicane zdjecia!

KORONA powodzenia!

Posted

Wpadnij jutro, bo do przyszłego tygodnia przeszkody mogą nie przetrwać hahha :lol:

Sama jestem bardzo ciekawa jak to będzie. Mam tylko nadzieje, zę Was znajdę bo z topografią u mnie kiepsko. Własnie przeglądam mapę Warszawy :roll:

Wiecie moze jakim autobusem mogę dojechać z Puławskiej i jak trafić z przystanku autobusowego?

Posted

o tak wlasnie, jak dog wejdzie do tunelu? :D albo przeskoczy przez kolo? heheha slalom mam nadzieje z enei bedzie za waski? :lol:

pozdr.

ps. doddy beda zdjecia za tydzien? super :)

Korona a moze chcesz sie jakos umowic? zeby tam dojsc razem? ja to tez z kolezanka tam ze trzy razy chodzilam, a jak poszlam sama 4 raz to sie pogubilam ale jakos sie potem odnalazlam-przyznaje ze dojscie nie jest proste...

ja wysiadam ok. 13.30 w metrze na stacji raclawicka i stamtad ide ulica raclawicka do tych przystankow autobusowych i trawajowych (do skrzyzowania ). Wiec moze reflektujesz na umowienie sie?

Ja Cie rozpoznam z pewnoscia ;)

Posted

KORONA ja jutro idę się uczyć. Ale strasznie ciekawa jestem! A najbardziej, czy przeszkody wytrzymają, bo jak byłam ostatnio to nie były w najlepszym stanie.

A tunel niziutki jest... Ale głowa na pewno dożkowi wejdzie! A jak wiadomo... Jak głowa wejdzie to i reszta też się przeciśnie! Wpadnę za tydzień z aparatem!

Posted
A tunel niziutki jest... Ale głowa na pewno dożkowi wejdzie!
Eee tam! Jak deerhoundy właziły, to i dożątko się zmieści :wink: . A przeszkody znacznie trudniej znoszą bordery, niż dożki, bo dożki takie delikatne som, prawda, KORONA :wink: ?

Powodzenia życzę!