Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 10.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted
Ja nie twierdzę, że wszystkie psy są interesowne, tylko, że nie wszystkie są bezinteresowne.
A jesli chodzi o smakolyki... to ja sobie nie wyobrazam, zeby Czika pobiegla bez Frolica lub kielbaski... Nawet mamy wyzszosc nad tymi wlascicielai, ktorych maluchy nie lebia przysmakow, bo mpzemy do psa powiedziec: "zrob, a dostaniesz"

Obie macie rację :laola:

coś w tym jest jeżeli Fuka czegoś nie lubi i jest zestresowana to mogę stanąć na głowie - a i tak niczym jej nie przekupię :( więc rzeczywiście przysmaki sa dla niej tylko dodatkiem, ale za to jak mlaska i z rozkoszą przymyka oczy....

Posted

Jura

czekamy na Wasz duet w sobotę!! :D

Rozkład zajęć pozotaje taki jak w zeszły weekend czyli:

sobota

12.00 zaawansowani

14.00 początkujący

niedziela

12.00 poczatkujacy

14.00 zaawansowani

Poniewaz cos glupiego mi przyszlo ostatnio do glowy to szykujcie sie na ostre treningi!!! :P Proponuje pomyslec tez o czyms do picia dla siebie oprocz wody dla psa...!!! :P

Posted

O matko Elka... Bedzie az tak zle?:P

Zastosujemy sie do Twoich rad i wezmiemy cos do lykniecia i dla psow i dla mnie:) A co moze byc takiego strasznego, zeby trzeba bylo sie az tak przygotowywac?:) Do zobaczonka:)

Posted

alez oczywisice, że tak!!!!!!!! :evilbat:

nie znacie moich mozliwości!! w końcy prawie 5 lat aikido nie poszlo w las i umiem tak poprowadzic trening zebywszyscy nie wychodzili tylko sie wyczolgiwali!! :diabloti: Ale nie bede az tak okrutna i bedziemy nad kondycja pracowac stopniowo bo glupio by wygladalo gdzybyscie wychidzili z treningu na czterech i zeby to ps was na smyczach do domu prowadzily!! :evilbat:

Posted

hmm ja nie wiem czy bede w na treningu napewno mnie nie bedzie w sobote , ale postaram sie na chwile wpasc w niedziele bo o 18 mam jeszcze poprawke :cry:

Mam pytanie czy ktos nie ma moze maszyny do szycia? Robie Ryjkowi kubrak (bo taniej wychodzi i mam wlasna wizje) i szukam kogos kto by mi zszyl wszystkielelemnty beda szpilkowane lub fastrygowane . Ktos chetny i pomoze ,zeby Rika nie marzla w zime ??

Posted

Rozkład zajęć pozotaje taki jak w zeszły weekend czyli:

sobota

12.00 zaawansowani

14.00 początkujący

To nas nie bedzie, chyba, ze pozwolisz mi przyjsc z poczatkujacymi, bo mam szkole do 13.00. Poza tym jakbym przyszla z poczatkujacymi to uniknela bym tez kontaktu z Rika :lol:

Proponuje pomyslec tez o czyms do picia dla siebie oprocz wody dla psa...!!! :P

Zartujesz? Kenia niczego zimnego do pyska nie wezmie! 8)

Posted

Pati

spokojnie jest czajniczek w garazu i nawet kawe i herbate mozna sobie zrobic!! :D

Mozesz przyjsc na poczatkujacych ja nie mam nic przeciwko!!:P

Posted
Pati

spokojnie jest czajniczek w garazu i nawet kawe i herbate mozna sobie zrobic!! :D

Herbatka, jak milo przyniose rum 8)

Mozesz przyjsc na poczatkujacych ja nie mam nic przeciwko!!:P
Super, to bede. Kenia juz sie stesknila za skakaniem.
Posted

To nas nie bedzie, chyba, ze pozwolisz mi przyjsc z poczatkujacymi, bo mam szkole do 13.00. Poza tym jakbym przyszla z poczatkujacymi to uniknela bym tez kontaktu z Rika :lol:

Pati , tak jak juz pisalam wczesniej ,nas w sobote nie bedzie bo ja mam uczelnie od 8 rano do 19 , pojawie sie za to raczej w niedziele ok 13.30 najpozniej ,ale za to bede wczesniej zmykala ( ale nadal ta "akcja" jest w trakcie potwierdzenia i pewnie bede wiedziala tego samgo dnia czy bede czy tez nie).

Posted

Szkole mam co dwa tygodnie tzn sggw wiec ,bede .Udalo mi sie jednak zalatwic z jednym z wykladowcow ze moge zabierac psa dlatego w niedziele "szkolna' tez staram sie byc jak najczesciej . :wink:

Posted

Nas tez nie bedzie w sobote, bo jedziemy na wesele, natmiast postaramy sie dotrzec w niedziele. Skoro jednak planujesz intensywny trening, to ja nie wiem czy na kacu damy rade.(tzn.ja bo pies na pewno).

:roll:

Posted
a my może was odwiedzimy towarzysko w sobotę, niech się Soma wdroży z powrotem do towarzystwa po 2 tygodniach bezruchu

Pewnie, przyjeżdżajcie :D

Jeśli jednak chodzi o powrót do treningów, to porozmawiaj z wetem, kiedy i jak intensywnie może zacząć, coby jej za bardzo nie obciążyć. Ale towarzysko - zawsze bedzie nam miło widzieć Somcię rozbrykaną i w humorku. :multi:

Sajko - będziesz na treningu w weekend? Chcę Cię zobaczyć, bo mam sprawę i muszę wiedzieć wcześniej.

Posted

na razie nie muszę konsultować z lekarzem tej sprawy, bo sama nie zamierzam jeszcze trenować z nią, niech sobie odpocznie - mój portfel też, bo po wydaniu prawie 1000 zł na jej leczenie i zabieg nie znajdę już w portfelu grosza na treningi - myślę że wrócimy od stycznia

w połowie grudnia zrobimy jej badania krwi żeby sprawdzić czy babeszja już została wykurzona na amen i wtedy pomyślimy o sporcie - na razie Soma nie może się nacieszyć tym że w ogóle może swobodnie biegać zamiast chodzenia na krótko na smyczy (jak to było przez prawie 2 tygodnie) - więc szaleje :D