aga_ostaszewska Posted September 25, 2004 Posted September 25, 2004 A na treningach pewnie pojawimy sie 16/17 pazdziernika, o ile nie pozniej! Trzymamy kciuki i pazury :D Quote
Flaire Posted September 26, 2004 Posted September 26, 2004 aga_, kiedy Czika dostala tej cieczki, a kiedy jest Legionowo? Bo mnie sie wydaje, ze spokojnie w Legionowie mozesz sie stawic... Quote
aga_ostaszewska Posted September 26, 2004 Posted September 26, 2004 Czika dostala cieczke 23.09, a wystawa 3.10... :( Quote
PATIszon Posted September 27, 2004 Author Posted September 27, 2004 A Cavanka dzis pieeeeeknie zjadla lyzeczke utartego jabluszka! A jak sie domagala o wiecej (ale jako ze nie wiem czy mozna poprzestalam na jednej ) To tylko pozornie nie ma nic wspolnego z agility ...... 8) Quote
ciacho Posted September 27, 2004 Posted September 27, 2004 Pati, dziewczyan w koncu wie co dobre, a ty ciagle mleko i mleko jej dajesz :-) Quote
aga_ostaszewska Posted September 27, 2004 Posted September 27, 2004 Hej, a co sie dzieje naszymi dzielnymi, ktorzy byli na pokazach w 艁odzi? Ani widu ani slychu! Co z Wami? Piszcie! :evil: Quote
Wind Posted September 27, 2004 Posted September 27, 2004 aga, Pewnie sily po wczorajszym zbieraja :-) Pati, Gratuluje Cavance pierwszego grzesznego owocu jaki sprobowala ;) Potem to juz pojdzie z gorki :lol: Quote
aga_ostaszewska Posted September 27, 2004 Posted September 27, 2004 aga, Pewnie sily po wczorajszym zbieraja :-) Ale jutro maja pisac co jak! :D Pati,Gratuluje Cavance pierwszego grzesznego owocu jaki sprobowala ;) Potem to juz pojdzie z gorki :lol: No tak owoc z "grzesznego drzewa"! Dopiero teraz zamienisie Cavanka w diablatko! Pati miej sie na bacznosci! :D Quote
Wind Posted September 27, 2004 Posted September 27, 2004 No coz, ja tez czekam na PELNA relacje :-) aga, Fajny masz dopisek na gg :D Quote
aga_ostaszewska Posted September 27, 2004 Posted September 27, 2004 aga, Fajny masz dopisek na gg :D Mam nadzieje, ze sie nie gniewacie? Docztalas do konca info... :D Quote
Wind Posted September 27, 2004 Posted September 27, 2004 aga, Doczytalam :-) Moj TZ do teraz sie rumieni :lol: Quote
PATIszon Posted September 27, 2004 Author Posted September 27, 2004 Jaki dopisek, jakie GG :evil: Tu mi pisac baboki wstretne! Quote
aga_ostaszewska Posted September 27, 2004 Posted September 27, 2004 Pati, to jest mojnr gg: 4472523 :D Quote
Wind Posted September 27, 2004 Posted September 27, 2004 Pati, A cos Ty taka nocnie ciekawa, co? ;) Quote
PATIszon Posted September 27, 2004 Author Posted September 27, 2004 Bo jutro wybywam na wies to sie musze netem nacieszyc na zapas. 8) Quote
Mokka Posted September 28, 2004 Posted September 28, 2004 A Cavanka dzis pieeeeeknie zjadla lyzeczke utartego jabluszka! A jak sie domagala o wiecej (ale jako ze nie wiem czy mozna poprzestalam na jednej ) Zapytaj na fajnym forum mamusiowym. :wink: Hej, a co sie dzieje naszymi dzielnymi, ktorzy byli na pokazach w 艁odzi? Ani widu ani slychu! Co z Wami? Piszcie! Fajnie by艂o, mam zakwasy i boli mnie kolano. Quote
Wind Posted September 28, 2004 Posted September 28, 2004 Fajnie by艂o, mam zakwasy i boli mnie kolano. Mokka, A co Ty taka "gadatliwa" jestes z samego rana, he? :-? Quote
Mokka Posted September 28, 2004 Posted September 28, 2004 Mokka, A co Ty taka "gadatliwa" jestes z samego rana, he? :-? D偶iiiiizuuuus, dajcie si臋 kawusi napi膰. No to jak juz wspomnia艂am, by艂o fajnie, jak to na pokazach. Ekipa by艂a nieliczna, ale za to wyj膮tkowo 艣liczna. Pojecha艂a Elka z Happy i Brutusem, Micha艂 z Viv膮 i Aks膮 no i ja z Moni膮. Z Russa nie by艂o zawodnik贸w, przyjecha艂y 2 m艂贸dki z borderk膮, kt贸ra nie biega艂a, tylko pokazywa艂a troch臋 pos艂usze艅stwa. Dziewczyny zajmowa艂y si臋 stron膮 organizacyjn膮, bra艂y aktywny udzia艂 w pracach fizycznych i dyrygowa艂y dzie膰mi. No i by艂a oczywi艣cie Kasia M. jako szefowa ca艂ego przedstawienia. Zasilili nas za to zawodnicy z 艁odzi (kt贸rych zreszt膮 widzieli艣my na IALu w P臋cicach) - Iza z szelciakiem Artim, Ma艂gosia z borderem Wata偶k膮 oraz Darek z manchester terierk膮 Nesk膮. P贸藕niej do艂膮czy艂a te偶 Mami z Rais膮. Odby艂y si臋 3 pokazy. Ka偶dy mia艂 podobny scenariusz - biegali艣my tory ustawione przez Ka艣k臋, potem wy艣cigi r贸wnoleg艂e, a nast臋pnie odbywa艂y si臋 konkursy dla dzieci i ich ps贸w. W przerwach troch臋 pos艂usze艅stwa, Iza z Artim prezentowali taniec z psem - co艣 przecudnego, Arti jest s艂odziaczek. Publiczno艣膰 nawet dopisa艂a, chocia偶 na ostatnim pokazie t艂umu juz nie by艂o. Ps贸w ca艂e mn贸stwo, wszystkie wzory i kolory, jedna pani przysz艂a nawet z kotkiem. Nabiegali艣my si臋 jak gooopki, Monia jeszcze wczoraj odsypia艂膮 te atrakcje (np. pierwszy raz jecha艂a poci膮giem, no chyba, 偶e uprawia艂a ten proceder w poprzednim 偶yciu - przede mn膮). Og贸lnie - by艂o fajnie, cho膰 wr贸ci艂am padni臋ta. Mam nadziej臋, 偶e zregeneruj臋 si臋 do soboty, kiedy to podobna impreza odb臋dzie si臋 na Polach Mokotowskich - zaprosili艣my 艁贸d藕, mo偶e si臋 pojawi膮. :D Quote
Wind Posted September 28, 2004 Posted September 28, 2004 Mokka, Sliczne dzieki za relacje :-) No to :morning: dla Ciebie. Przyjdziemy z Majka i moim TZ kibicowac Wam na Polach :D pozdrawiam, Quote
PATIszon Posted September 28, 2004 Author Posted September 28, 2004 My tez 8) Mokka a co do pytan na forum mamuskowym (strasznie tam sie rozszalalam w kwestii zwierzecej, nawet z jedna brzuchata sie umowilam w Legionowie) to proponujesz mi, zebym zadala pytanie z serii fajnych, typu:" czy mozna 4-miesiecznemu dziecku zamoczyc nozke w jeziorze"? :lol: Strasznie mnie wtedy korcilo, zeby odp[isac : "tak, ale tylko jedna. Druga jak skonczy 5 miesiecy" :fadein: Quote
Mokka Posted September 28, 2004 Posted September 28, 2004 Mokka,Sliczne dzieki za relacje :-) No to :morning: dla Ciebie. Przyjdziemy z Majka i moim TZ kibicowac Wam na Polach :D pozdrawiam, Ja nie bardzo rozumiem, co to znaczy kibicowa膰. My tam przecie偶 b臋dziemy mie膰 trening. MY WSZYSCY, czyli tak偶e i WY. Strasznie mnie wtedy korcilo, zeby odp[isac : "tak, ale tylko jedna. Druga jak skonczy 5 miesiecy" :roflt: strasznie tam sie rozszalalam w kwestii zwierzecej Ty uwa偶aj, bo Ci臋 zbanuj膮. :evil: Quote
Mokka Posted September 28, 2004 Posted September 28, 2004 Looodzie, qrka wodna. Na str. 201, na pro艣b臋 Elki wyra藕nie napisa艂am, 偶e w sobot臋 2 pa藕dziernika na Polach Mokotowskich b臋dzie impreza, na kt贸r膮 idziemy w ramach treningu. Czyta膰 mi tu uwa偶niej, bo odnosz臋 wra偶enie, 偶e jestem lekcewa偶ona :evil: (albo macie skleroz臋 :evilbat: ). Quote
Po艣wiata Posted September 28, 2004 Posted September 28, 2004 Mokka o kt贸rej?? Przyjd臋 ze swoj膮 sfor膮 pokibicowa膰. Quote
Mokka Posted September 28, 2004 Posted September 28, 2004 Mokka o kt贸rej?? Przyjd臋 ze swoj膮 sfor膮 pokibicowa膰. Nie wiem dok艂adnie :oops: Mamy tam by膰 od samego rana, a o kt贸rej zacznie si臋 impreza, to nie wiem. Mam nadzieje, 偶e wcze艣niej b臋dzie jako艣 nag艂o艣niona (dowiem si臋 pewnie w pi膮tek wieczorem :wink: ). Ale pokaz贸w b臋dzie kilka - co 2 godz., wi臋c zawsze jest szansa, 偶e na jaki艣 trafisz. :D Quote
Mokka Posted September 28, 2004 Posted September 28, 2004 UWAGA, UWAGA PLAN TRENING脫W NA NAJBLI呕SZY WEEKEND Pi膮tek godz. 17:30 - grupa zaawansowana i 艣redniozaawansowana (pieski, kt贸re maj膮 za sob膮 co najmniej kilka trening贸w - jak Szejk, Rika, Mufka itp) Sobota - Pola Mokotowskie - kto chce pobiega膰, niech przyje偶d偶a. W przerwach mi臋dzy pokazami b臋dzie mo偶na trenowa膰. Niedziela godz. 17:45 - obydwie grupy, tam, gdzie zwykle. Sobota Zbi贸rka ok. godz. 9-10. kto chce psa wybiega膰, niech przyjedzie bli偶ej 9, nie wiem dok艂adnie, o kt贸rej organizatorzy si臋 zjawi膮. Zbieramy si臋 mi臋dzy stawem a Lolkiem. To s膮 wszystko naj艣wie偶sze wiadomo艣ci od Elki. Quote
Recommended Posts