Flaire Posted September 18, 2004 Posted September 18, 2004 czy o czyms/kims zapomnialam?Tak, czy możesz podać liczbę konkurentów w każdej klasie L, M i S? Quote
Crazy@ Posted September 18, 2004 Posted September 18, 2004 Witam. Mam zamier wybrać się ze swoją suką na trening, wiem ze rozpoczyna się o 18. mam pytanie jak tam dojechać a następnie dojść? Quote
Wind Posted September 18, 2004 Posted September 18, 2004 Obiecane fotki, troche pomieszaly sie na serwerze, ale mam nadzieje wybaczycie mi ten brak chronologii ;) 1. Pati i Kobra w konkurencjach dodatkowych ;) 2. Ania i Axa - super zgrana para 3. Mokka i Monia - szalaly na torze, az milo bylo patrzec :-) 4. Ciacho i Soma - piekny debiut :-) 5. Pati i Kenia :-) cdn. Quote
PATIszon Posted September 18, 2004 Author Posted September 18, 2004 Ostatkiem sil dowloklam sie do komputera, a tu patrze - zdjecia! Super! Wind jestes wielka!!! Takiego fotoreportera moga nam wszyscy pozazdroscic!!! Ja jeszcze dodam, ze bardzo bylam zadowolona z Kobry, ktora dwa razy zwiala mi z toru do ojca, ale za trzecim razem juz pobiegla pieknie, robiac tylko 1 blad (ktory byl oczywiscie z mojej winy! :lol: ) Kenik dal z siebie wszystko, tylko ja (jak zwylke) zezarta przez treme poplatalam sie, zawahalam i Kenia przez to zrobila zrzutke :( No nic, trzeba troche nabrac rutyny 8) Teraz spadam gdyz na twarz padam! Do zobaczenia na treningach! Quote
Wind Posted September 18, 2004 Posted September 18, 2004 Pati i Kobra A tu poznajecie? Wszak nie w barwach Cavano, ale terrierowa Czapla :-) Ania i Axa raz jeszcze Mokka i Monia, ktore w swoich kategoriach zgarnely wszystko! Elka z rozwiana grzywa i Happy z rozwianym wlosem ;) Quote
Wind Posted September 18, 2004 Posted September 18, 2004 Lotna brygada, czyli Sajko i Bari :-) Rozwiane grzywy byly dzisiaj wyjatkowo w modzie ;) Poznajecie? I na zakonczenie niezawodni z Cavano !!! :-) Quote
PATIszon Posted September 18, 2004 Author Posted September 18, 2004 Wind rzeczywiscie portrety to Twoja specjalnosc! Zdjecie Cavanki boskie! Chyba najladniejsze jakie mam! :lol: Quote
Wind Posted September 18, 2004 Posted September 18, 2004 Pati, No to nie widzialas pozostalych ;) Mam tez z Toba jak dajesz Cavance soczystego buziaka ... ale to zostawilam tylko dla Ciebie ;) Quote
Sajko Posted September 19, 2004 Posted September 19, 2004 Wind, Pati, natychmiast proszę w Photoshopie dorysować Cavance jakąś czerwoną kokardkę, bo jest taka śliczna, że zaraz ktoś ją zauroczy 8) Wind, no wiedziałam, że mogę na Ciebie liczyć :lol: w końcu jesteśmy przystojni no foteczkach, czekam z niecierpliwością na resztę :D Bari od przyjazdu zajmuje się spaniem, Drago jak poszedł spać wczoraj o 22.30, to otworzył oczy dzisiaj o 9.15 ale i tak nie chciał wyjść z posłania :lol: Quote
Flaire Posted September 19, 2004 Posted September 19, 2004 Słuchajcie, o której jest dzisiaj trening? I czy będą jakieś jajeczne chłopaki? Quote
Sajko Posted September 19, 2004 Posted September 19, 2004 Trening jest o 18, Bariego na pewno nie będzie, z Dragulcem nie wiem czy przyjdę, bo może z rodzicami na niedzielę nad jeziorkiem chłopaki wyjadą 8) czyli jak dla nas Misia może przychodzić :wink: Flaire, opiszesz Crazy jak najlepiej do nas dojechać, jak ja ostatnio to robiłam, to chyba bardziej zmyliłam niż wytłumaczyłam :oops: Quote
PATIszon Posted September 19, 2004 Author Posted September 19, 2004 Na mnie nie liczcie. Mam takie zakwasy, ze ledwo po schodach laze, a jeszcze mam zamiar na konia wsiasc dzisiaj :hmmmm: Quote
ciacho Posted September 19, 2004 Posted September 19, 2004 ja też nie wiem czy sie pojawię na treningu bo chociaż z nogą na razie wszystko w porządku i przestała boleć - to nawalił mi kręgosłup i od wczoraj od wyjazdu z Płocka ledwo chodzę i co jakiś czas ból zwala mnie z nóg nie ma co sport to zdrowie :-) Quote
Sajko Posted September 19, 2004 Posted September 19, 2004 A ja mam pytanie- ktoś, chyba Elka, wręczył mi mini-dysk z naszymi zdjęciami z Pęcic. Czy ktoś wie coś więcej na ten temat? Czy możemy te fotki na stronkę wrzucić? Czy autor jest znany i mogę go podpisać? Quote
ciacho Posted September 19, 2004 Posted September 19, 2004 z tego co pamiętam to Elka mówiła żeby wrzucić je na stronę - a kto jest ich autorem to nie wiem Quote
ciacho Posted September 19, 2004 Posted September 19, 2004 a na moja obecność na treningu ni ema co liczyć bo z moim kręgosłupem nie jest ani trochę lepiej -chyba że namówię Sebastiana żeby z Somą pobiegał :-) ja ledwo się ruszam a i tak powoduje to potworny ból Quote
Sajko Posted September 19, 2004 Posted September 19, 2004 Ciacho, Sebastian to powinien się zająć porządnym masażem, żeby Cię szybko na nogi postawić :lol: dużo zdrówka życzę, bo wiem, co to ból kręgosłupa :( Quote
Wind Posted September 19, 2004 Posted September 19, 2004 ciacho, Ja tez wiem co to bol kregoslupa :( Po miesiecznym leczeniu jakiegos drobnego przesuniecia, mam totalny zakaz podnoszenia ciezarow w niedozwolonych pozycjach, oraz dluga basenowa rehabilitacje. Z basenu to zdecydowanie jestem zadowolona, ale pilnowanie tych pozycji ... koszmar ;) Potwierdzam to co napisala Sajko. Masaz, masaz i jeszcze raz masaz. Tylko deliktany ... ;) BTW plyta z zawodow juz jest, ale nie wiem czy dzisiaj dotre, aby podrzucic ja Wam na trening. Wybieram sie wlasnie na lesny spacer i nie wiem kiedy z niego dotre :-) pozdrawiam, Quote
Sajko Posted September 19, 2004 Posted September 19, 2004 Wind, to najwyżej pojawię się u Ciebie ciemną nocą po tę płytkę, bo zdjęcia są śliczne i MUSZĘ JE MIEĆ NATYCHMIAST :bigcool: :biggrina: Quote
ciacho Posted September 19, 2004 Posted September 19, 2004 moim problemem są potwornie zmniejszone 2 dyski między kręgami i czasami dochodzi do tego że coś o coś obciera i powoduje ból muszę zacząc chodzić na basen i jakąś rehabilitację bo ataki zaczynają się coraz częściej powtarzać - a masaże swoja drogą :-) Quote
PsychoSzczurek Posted September 19, 2004 Posted September 19, 2004 I czy będą jakieś jajeczne chłopaki? My się z Szejkiem wybieramy :roll: A co do zawodów to: :multi: :klacz: Quote
Wind Posted September 19, 2004 Posted September 19, 2004 Sajko, Ok :-) Tylko daj znac sms-kiem o ktorej bedziesz, abym w domku byla :-) pozdrawiam, Quote
Sajko Posted September 19, 2004 Posted September 19, 2004 Nie, zrobię Wam niespodziewany nalot :diabloti: :evillaug: Quote
Recommended Posts