Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 10.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Obiecane fotki, troche pomieszaly sie na serwerze, ale mam nadzieje wybaczycie mi ten brak chronologii ;)

1. Pati i Kobra w konkurencjach dodatkowych ;)

52387331323.jpg

2. Ania i Axa - super zgrana para

52387531323.jpg

3. Mokka i Monia - szalaly na torze, az milo bylo patrzec :-)

52387631323.jpg

4. Ciacho i Soma - piekny debiut :-)

52388031323.jpg

5. Pati i Kenia :-)

52389031323.jpg

cdn.

Posted

Ostatkiem sil dowloklam sie do komputera, a tu patrze - zdjecia! Super!

Wind jestes wielka!!! Takiego fotoreportera moga nam wszyscy pozazdroscic!!!

Ja jeszcze dodam, ze bardzo bylam zadowolona z Kobry, ktora dwa razy zwiala mi z toru do ojca, ale za trzecim razem juz pobiegla pieknie, robiac tylko 1 blad (ktory byl oczywiscie z mojej winy! :lol: )

Kenik dal z siebie wszystko, tylko ja (jak zwylke) zezarta przez treme poplatalam sie, zawahalam i Kenia przez to zrobila zrzutke :( No nic, trzeba troche nabrac rutyny 8)

Teraz spadam gdyz na twarz padam!

Do zobaczenia na treningach!

Posted

Pati i Kobra

52390631323.jpg

A tu poznajecie? Wszak nie w barwach Cavano, ale terrierowa Czapla :-)

52390731323.jpg

Ania i Axa raz jeszcze

52390831323.jpg

Mokka i Monia, ktore w swoich kategoriach zgarnely wszystko!

52391031323.jpg

Elka z rozwiana grzywa i Happy z rozwianym wlosem ;)

52391131323.jpg

Posted

Wind, Pati, natychmiast proszę w Photoshopie dorysować Cavance jakąś czerwoną kokardkę, bo jest taka śliczna, że zaraz ktoś ją zauroczy 8)

Wind, no wiedziałam, że mogę na Ciebie liczyć :lol: w końcu jesteśmy przystojni no foteczkach, czekam z niecierpliwością na resztę :D

Bari od przyjazdu zajmuje się spaniem, Drago jak poszedł spać wczoraj o 22.30, to otworzył oczy dzisiaj o 9.15 ale i tak nie chciał wyjść z posłania :lol:

Posted

Trening jest o 18, Bariego na pewno nie będzie, z Dragulcem nie wiem czy przyjdę, bo może z rodzicami na niedzielę nad jeziorkiem chłopaki wyjadą 8) czyli jak dla nas Misia może przychodzić :wink:

Flaire, opiszesz Crazy jak najlepiej do nas dojechać, jak ja ostatnio to robiłam, to chyba bardziej zmyliłam niż wytłumaczyłam :oops:

Posted

ja też nie wiem czy sie pojawię na treningu bo chociaż z nogą na razie wszystko w porządku i przestała boleć - to nawalił mi kręgosłup i od wczoraj od wyjazdu z Płocka ledwo chodzę i co jakiś czas ból zwala mnie z nóg

nie ma co sport to zdrowie :-)

Posted

A ja mam pytanie- ktoś, chyba Elka, wręczył mi mini-dysk z naszymi zdjęciami z Pęcic. Czy ktoś wie coś więcej na ten temat? Czy możemy te fotki na stronkę wrzucić? Czy autor jest znany i mogę go podpisać?

Posted

a na moja obecność na treningu ni ema co liczyć bo z moim kręgosłupem nie jest ani trochę lepiej -chyba że namówię Sebastiana żeby z Somą pobiegał :-) ja ledwo się ruszam a i tak powoduje to potworny ból

Posted

Ciacho, Sebastian to powinien się zająć porządnym masażem, żeby Cię szybko na nogi postawić :lol:

dużo zdrówka życzę, bo wiem, co to ból kręgosłupa :(

Posted

ciacho,

Ja tez wiem co to bol kregoslupa :( Po miesiecznym leczeniu jakiegos drobnego przesuniecia, mam totalny zakaz podnoszenia ciezarow w niedozwolonych pozycjach, oraz dluga basenowa rehabilitacje. Z basenu to zdecydowanie jestem zadowolona, ale pilnowanie tych pozycji ... koszmar ;)

Potwierdzam to co napisala Sajko. Masaz, masaz i jeszcze raz masaz. Tylko deliktany ... ;)

BTW plyta z zawodow juz jest, ale nie wiem czy dzisiaj dotre, aby podrzucic ja Wam na trening. Wybieram sie wlasnie na lesny spacer i nie wiem kiedy z niego dotre :-)

pozdrawiam,

Posted

moim problemem są potwornie zmniejszone 2 dyski między kręgami i czasami dochodzi do tego że coś o coś obciera i powoduje ból

muszę zacząc chodzić na basen i jakąś rehabilitację bo ataki zaczynają się coraz częściej powtarzać - a masaże swoja drogą :-)