zakla Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 Yhh, odcielo mi neta na kilka dni:| Wiec mnie niestety nie bedzie, a nawet gdybym byla to nie mam samochodu...:roll: A Żwirek jest chudy!:lol: Quote
PATIszon Posted September 30, 2006 Author Posted September 30, 2006 zakla napisał(a): A Żwirek jest chudy!:lol:Smiem watpic:cool3: Quote
campanulla Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 Niech sie ktos pochwali wynikami z Bydgoszczy... :) Quote
Ludek Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 Dużo pucharków było dla Cavano, niestety nie dla nas :lol:. Ale osiągnęliśmy sukces, bo Milo nikogo nie zjadł, choć miał ogromną chęć na pewnego bialego pudelka :lol:. Quote
Musiałek Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 Prawdziwym pożeraczem pucharków okazała się Hania !!! z Mokką i Leonem :evil_lol: :evil_lol: wzięła ich tyle że nawet nie policzyłam nie chcieli się podzielić wiec dla nas był tylko srebrny medal. Blusik na tych zawodach robił za przedskoczka i mimo że bez treningów - dał na początku popis sforsowania tunelu z boku na byczka ale potem naprowadzony pokonał tor jak strzała - jestem dumna z chłopaka tzn jego pamięci :evil_lol: i szubkości :evil_lol: mimo że nie miałam kiełbasy :lol: i jeszcze jeden pucharek przypadł Oli i Bandzi !!!! Ogólnie Cavano pokazało że jest doskonałą i super fajną druzyną :multi: :multi: Quote
MAKAron Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 Słuchajcie, wlasnie zapisuje sie na IAL proszków i mam pytanie, czy w formularzu mam napisac A0 czy open?? (to moje pierwsze zawody) Quote
PsychoSzczurek Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 A0 :) (chyba, ze chcesz zaczac od zaawansowanych, to wtedy open;) ) Quote
MAKAron Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 :oops: Aha, ale jak mogloby byc dla mnie lepiej? noj bo ja siem nie znam :oops: pierwszy roz takie przedsięwzięce normalnie.. :oops: Quote
PsychoSzczurek Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 lepiej A0:p (to o openach napisałam przez potrzebne 10 znaków;) ) Quote
stereo Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 Do A0. W openach musisz umieć wszystkie przeszkody, torki są trudniejsze, dużo dziwnych kombinacji, no i pies nie może się zacinać podczas przebiegu ;) Quote
#Vera# Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 A0. My również musimy się zapisać ;) Myślicie, żeby brać klatkę, czy se darować? Quote
stereo Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 Bierz. Jest bardzo użyteczna, bo nie musisz wszędzie chodzić z psem, a jak się uczysz totu, to wręcz nie możesz. A jak psa zostawiasz uwiązanego, to się denerwuje. A w klateczce sobie śpi. Quote
Tusek Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 a ja kupiłam używana klatkę dla Muff, taką metalową w końcu, za 80 zł, ma trochę zjedzony spód i brak rączki oraz jednego z pręcików, ale chyba jakos przeżyję :lol: musze ją tylko odobrać jeszcze!:roll: Quote
zakla Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 Tusek napisał(a): ma trochę zjedzony spód Czy ten pies zamiast zębów miał nożyce do blachy??:lol: Quote
Mokka Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 Spróbuję jakoś pozbierać do kupy wyniki z Bydgoszczy, bo Cavano znów było widoczne :lol: Zacznijmy od zerówek Milo - jumping 0 - I m. agility 0 - dis :-( Negra - agility i jumping ukończone, choć nie na podium. Niestety, Negra w jumpingu znów popłynęła, tym razem szukając mamy Karoliny. Przez tę wycieczkę dziewczyny uzyskały jeden z dłuższych czasów przebiegu, bo obiegnięcie całego toru dookoła trochę trwa :mad: . Ale detki nie było :lol: . Leon - agility 0 - IIm. jumping 0 - IIIm. łącznie - IIm. Teraz openy Ares - MA1 - IIm. jumping - IIm. klasyfikacja pucharowa - IVm. Happy - klasyfikacja pucharowa - Vm. (niestety, nie pamiętam miejsc w agility i jumpingu). Bangi - SA2 - Im. :multi: Monia MA3 - Im. agility - IVm. jumping - IIIm. klasyfikacja pucharowa - IIIm. Były to ostatnie zawody Pucharu Polski 2006 i w łącznej klasyfikacji za cały sezon Monia zajęła II miejsce :multi: Quote
ogromek Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 hej, ja jestem juz w polsce ukochanej :angryy: nasz start na IAL'u stoi pod znakiem zapytania,pomijając juz to kiedy to ostatnio mialysmy z Koka NORMALNY trening - kwiecien/maj :cool3: Kus mial babeszjoze,o czym kochani rodzice mnie nie poinformowali...co pozostawie bez komentarza wczoraj dostala ostatnia dawke antybiotyku, pod koniec tyg idziemy na morfologie i zobaczymy co wyjdzie i co powie wet o agility ........ Quote
PsychoSzczurek Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 uuu, a jak Koka znosi chorobe? powiedz jej, zeby szybko wracala do zdrowka:calus: Quote
talut Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 Gratulacje dla wszystkich startujących w Bydgoszczy! :multi::multi::multi: buziaczki dla Kusiaczka, niech szybko wraca na treningi :) a ja w końcu wiem, dlaczego Monuch ostatnio ciągle omijał przedostatnią tyczkę :cool3: nagrałam sobie filmik z 4 slalomów i na każdym przy przedostatniej tyczce minimalnie odbiegam w bok :lol: potem pobiegłam cały czas blisko niej i nic nie ominęła :multi: Quote
Tusek Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 Gratulacje dla Bydoszczakom/nom?!!!! Jana! nareszcie jesteś!!! a buziaki dla Kusiaka i niech szybko wraca do zdrowia! a jamnik chyba nie miał mega nożyc do blachy bo tylko trochę jest pogięta, a Muff bardzo ją lubi i jest super :loveu: Quote
zakla Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 Tusia, to dobsz, że się psiu podoba:lol: Pati, żebyś się nie zdziwiła:cool3: Gdybyś Ty przez 4 dni oddawała więcej niż zjadła, to też byś schudła:evil_lol: Ale za to powoli robi się owłosiony:loveu: Mój łysy zaczyna się ofutrzać, nareszcie:multi: Chudy i ofutrzony:razz: Quote
ogromek Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 Kusiaczek wysciskany :loveu:, chyba ma mnie juz dosc :cool3: z tego co wiem to spedzila 2 dni w klinice, ale na szczescie POZA babeszjoza morfologia w porzadku, wiec rodzice szybko zareagowali, na szczescie, az nie chce myslec co by bylo gdyby...... apetycik jest humorek tez ;) troche jest jeszcze oslabiona ale mam nadzieje ze wszystko bedzie ok Quote
Ludek Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 Jana wyściskaj Kokę i niech nie robi więcej takich numerów.:mad: Quote
ŁukaszK Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 prosze aby kazdy kto jest zainteresowany treningami frisbee a nie rzucal z nami jeszcze... wyslal mi priva... :cool1: Quote
MAKAron Posted October 7, 2006 Posted October 7, 2006 Czy my mamy gdzies jakies trrningi w najblizszym czasie (dzis jutro)? Quote
Recommended Posts