Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Flaire,

Dzieki za dobre checi, ale poki co moj TZ daje sobie rade z nastepstwami mej kontuzji ;) Gdy Mu sie przesili to pewnie sie do Ciebie zglosze :lol:

pozdrawiam,

• Replies 10.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mam takie egoistyczne pytanko- robię stronkę dla moich chłopaków i od razu chciałabym mieć ją w polskim i angielskim. No i tu pojawił się problem- zaczęłam sobie sama tłumaczyć polskie teksty, ale sama czuję, że są okropne... szukam dobrej duszy która przetłumaczy mi kilka stronek na angielski..... odpłacam się uśmiechem i jakąś szarlotką domowej roboty :D

Posted

Flaire- no właśnie się zastanawiałam, bo sprawa coś nam zawisła w powietrzu..... w końcu trzeba by się spotkać, może w weekend któryś, to skończymy? a tekściki mogłabym Ci awansem wcześniej podesłać? :oops:

Posted
w końcu trzeba by się spotkać, może w weekend któryś, to skończymy?
No...

A przy okazji, chcę wszystkim przypomnieć, że składki płacimy Mocce przed pierwszym każdego miesiąca. Dziś mamy 15 i z tego co wiem, większość ma składki za sierpień nieopłacone. A za teren musimy płacić tak czy siak, bez względu na urlopy, lenistwo, czy kontuzje. Jeśli płatność się nie poprawi, to będziemy musieli jakoś podnieść opłaty, żeby było z czego płacić za wynajem terenu. :(

Posted

A ja mam zapalenie gardła, krtani i oskrzelików, i mam się nie przemęczać przez 2 tyg, czyli dopiero na obóz mogę przyjechać... :-? a jak treningi idą? ktoś nowy przybył? bo ja tu sobie siedzę i płaczę....

Posted

rozmawiałam z Elką że jeszcze na 100% nie jestem pewna - ale wstępnie można mnie wpisac na listę

niestety swoją obecność będę mogła potwierdzić dopiero w ostatniej chwili czyli pewnie w piątek wieczorem

Posted
rozmawiałam z Elką że jeszcze na 100% nie jestem pewna - ale wstępnie można mnie wpisac na listę

niestety swoją obecność będę mogła potwierdzić dopiero w ostatniej chwili czyli pewnie w piątek wieczorem

Ale chodzi tylko o końcowy weekend, tak?
Posted

To ja :( . Zły guziczek przycisnęłam, a za dużo uprawnień mam. Zaraz troszki poprawię, ale nie będę mogła zmienić całkiem na to, jak było, więc Ty będziesz musiała mi pomóc... :(

Posted
za dużo uprawnień mam(

No ja myślę :evil:

Ja tworzę w mękach takie piękne i treściwe posty (i mądre :wink: ), a tu wystarczy jeden guziczek.

Posted
czy będzie jakis problem z miejscem w ostatniej chwili?
ciacho, jakoś Cię, mam nadzieję, upchamy... Problem jest raczej z kompatybilnością psów. Ale fajnie przynajmniej, że wiem teraz, a nie jak się zjawisz. :wink:
Posted

nie zrobiłabym tak że po prostu bym przyjechała na miejsce bez uprzedzenia

na 100% będę wiedziała w piątek po południu (czyli wszystko zależy od tego czy wyrobię się z pracą)

Posted
nie zrobiłabym tak że po prostu bym przyjechała na miejsce bez uprzedzenia
ciacho, no ja przecież wiem! Tylko że mogłąbyś powiedzieć Elce, a ona mi mogłaby nie powtórzyć, tak jak tym razem :evil: .
na 100% będę wiedziała w piątek po południu (czyli wszystko zależy od tego czy wyrobię się z pracą)
To pracuj, pracuj, a nie gadaj na dogomanii :wink: