Wind Posted August 15, 2004 Posted August 15, 2004 Flaire, Dzieki za dobre checi, ale poki co moj TZ daje sobie rade z nastepstwami mej kontuzji ;) Gdy Mu sie przesili to pewnie sie do Ciebie zglosze :lol: pozdrawiam, Quote
Sajko Posted August 15, 2004 Posted August 15, 2004 Mam takie egoistyczne pytanko- robię stronkę dla moich chłopaków i od razu chciałabym mieć ją w polskim i angielskim. No i tu pojawił się problem- zaczęłam sobie sama tłumaczyć polskie teksty, ale sama czuję, że są okropne... szukam dobrej duszy która przetłumaczy mi kilka stronek na angielski..... odpłacam się uśmiechem i jakąś szarlotką domowej roboty :D Quote
Flaire Posted August 15, 2004 Posted August 15, 2004 odpłacam się uśmiechem i jakąś szarlotką domowej roboty :DJakbyś dodała do tego uruchomienie stronki Misi, to możnaby pogadać :wink: . Quote
Sajko Posted August 15, 2004 Posted August 15, 2004 Flaire- no właśnie się zastanawiałam, bo sprawa coś nam zawisła w powietrzu..... w końcu trzeba by się spotkać, może w weekend któryś, to skończymy? a tekściki mogłabym Ci awansem wcześniej podesłać? :oops: Quote
Flaire Posted August 16, 2004 Posted August 16, 2004 w końcu trzeba by się spotkać, może w weekend któryś, to skończymy?No...A przy okazji, chcę wszystkim przypomnieć, że składki płacimy Mocce przed pierwszym każdego miesiąca. Dziś mamy 15 i z tego co wiem, większość ma składki za sierpień nieopłacone. A za teren musimy płacić tak czy siak, bez względu na urlopy, lenistwo, czy kontuzje. Jeśli płatność się nie poprawi, to będziemy musieli jakoś podnieść opłaty, żeby było z czego płacić za wynajem terenu. :( Quote
ciacho Posted August 20, 2004 Posted August 20, 2004 początkujący mają trening w sobotę i niedzielę o 18? bo już nie pamiętam Quote
Mokka Posted August 20, 2004 Posted August 20, 2004 początkujący mają trening w sobotę i niedzielę o 18? bo już nie pamiętam Tak Quote
Sajko Posted August 22, 2004 Posted August 22, 2004 A ja mam zapalenie gardła, krtani i oskrzelików, i mam się nie przemęczać przez 2 tyg, czyli dopiero na obóz mogę przyjechać... :-? a jak treningi idą? ktoś nowy przybył? bo ja tu sobie siedzę i płaczę.... Quote
blaira Posted August 22, 2004 Posted August 22, 2004 no ba , sa nowi tacy jak ja :wink: mam nadzieje ze bedziemy milei sie okazje poznac z moja Rikunia pozdrawiam i szybkiego powroru do zdrowia :fadein: Quote
Flaire Posted August 22, 2004 Posted August 22, 2004 Hej, blaira, ja nie wiedziałam, że Ty to TY!!! No a mnie to chyba łatwo poznać po psie :wink: . Quote
blaira Posted August 22, 2004 Posted August 22, 2004 No witam witam,jakos tak sie nie przyznalam ,ale teraz juz jakby co wiesz :wink: a ta osobka mi towarzyszaca to byl Pancelot Quote
ciacho Posted August 22, 2004 Posted August 22, 2004 my też zaliczamy się do tych "nowych" :-) i też spotkamy się na obozie lub na treningu w przyszłym tygodniu Quote
blaira Posted August 22, 2004 Posted August 22, 2004 Ciacho........................ http://speedy.pl/anyname/wypad/pages/goloboze_JPG.htm Quote
ciacho Posted August 22, 2004 Posted August 22, 2004 o proszę... witam, witam - miło poznać po raz kolejny :-) Quote
Mokka Posted August 23, 2004 Posted August 23, 2004 A poza tym wczoraj pojawił się na treningu nowy wyżełek. Uczył się tunelu i niskich hopek, chyba załapał. Quote
ciacho Posted August 23, 2004 Posted August 23, 2004 rozmawiałam z Elką że jeszcze na 100% nie jestem pewna - ale wstępnie można mnie wpisac na listę niestety swoją obecność będę mogła potwierdzić dopiero w ostatniej chwili czyli pewnie w piątek wieczorem Quote
Flaire Posted August 23, 2004 Posted August 23, 2004 rozmawiałam z Elką że jeszcze na 100% nie jestem pewna - ale wstępnie można mnie wpisac na listęniestety swoją obecność będę mogła potwierdzić dopiero w ostatniej chwili czyli pewnie w piątek wieczorem Ale chodzi tylko o końcowy weekend, tak? Quote
ciacho Posted August 23, 2004 Posted August 23, 2004 jeżeli miałabym przyjechać to na cały tydzień czy będzie jakis problem z miejscem w ostatniej chwili? Quote
Flaire Posted August 23, 2004 Posted August 23, 2004 To ja :( . Zły guziczek przycisnęłam, a za dużo uprawnień mam. Zaraz troszki poprawię, ale nie będę mogła zmienić całkiem na to, jak było, więc Ty będziesz musiała mi pomóc... :( Quote
Mokka Posted August 23, 2004 Posted August 23, 2004 za dużo uprawnień mam( No ja myślę :evil: Ja tworzę w mękach takie piękne i treściwe posty (i mądre :wink: ), a tu wystarczy jeden guziczek. Quote
Flaire Posted August 23, 2004 Posted August 23, 2004 czy będzie jakis problem z miejscem w ostatniej chwili?ciacho, jakoś Cię, mam nadzieję, upchamy... Problem jest raczej z kompatybilnością psów. Ale fajnie przynajmniej, że wiem teraz, a nie jak się zjawisz. :wink: Quote
Mokka Posted August 23, 2004 Posted August 23, 2004 To już się zanosi na niezły tłum :D Flaire, ja z reklamacją. Napisałam jeszcze, że piesek był miły :wink: Quote
ciacho Posted August 23, 2004 Posted August 23, 2004 nie zrobiłabym tak że po prostu bym przyjechała na miejsce bez uprzedzenia na 100% będę wiedziała w piątek po południu (czyli wszystko zależy od tego czy wyrobię się z pracą) Quote
Flaire Posted August 23, 2004 Posted August 23, 2004 nie zrobiłabym tak że po prostu bym przyjechała na miejsce bez uprzedzeniaciacho, no ja przecież wiem! Tylko że mogłąbyś powiedzieć Elce, a ona mi mogłaby nie powtórzyć, tak jak tym razem :evil: .na 100% będę wiedziała w piątek po południu (czyli wszystko zależy od tego czy wyrobię się z pracą)To pracuj, pracuj, a nie gadaj na dogomanii :wink: Quote
Recommended Posts