Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ogromek napisał(a):
no to Beata^probuje wrzucic te fotki :cool3:
patrzcie jak wyglada szczesliwy, szczuply juz 3 letni :loveu: golden retriever gdy pani nie ma w domu

Po prostu nie masz po co wracać.:evil_lol:

• Replies 10.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

stereo napisał(a):
Łukasz twierdzi, ze treningu nie ma, ale ja bym poczekała na zdanie Ani.

W niedziele pytalam Ele i tez mi powiedziala mi ze w najblizszy weekend treningow nie bedzie...

Posted

Uwaga!! treningu naprawde w ten weekend nie ma!! ja jestem przeziebiona i nie mam glowy do zastanawiania sie nad bledami biegajacych wiec trening bylby bez sensu... :eviltong::eviltong::eviltong:
skorzystajcie z imprez ktore beda sie w ten weekend odbywaly (agility w planie ;))!!

Posted

ŁukaszK napisał(a):
no i kto mial racje... :eviltong: :eviltong: :eviltong:

Ty sie lepiej przyznaj co Ani zrobiłeś. Ona siedzi w domu a Ty masz Vetkę dla siebie.:evil_lol:

Posted

Ludek napisał(a):
Ty sie lepiej przyznaj co Ani zrobiłeś. Ona siedzi w domu a Ty masz Vetkę dla siebie.:evil_lol:
Biedna Ania:evil_lol:

A my za pół godzinki wyjeżdżamy do Łodzi:lol: 3mac kciuki, bo dzisiaj mały zasłabł na spacerku... Teraz już jest ok, i przed tym też było bardzo dobrze, więc raczej nic mu nie jest. Ale i tak mam rękę na pulsie...:roll:

Posted

zakla napisał(a):
A my za pół godzinki wyjeżdżamy do Łodzi:lol: 3mac kciuki, bo dzisiaj mały zasłabł na spacerku... Teraz już jest ok, i przed tym też było bardzo dobrze, więc raczej nic mu nie jest. Ale i tak mam rękę na pulsie...:roll:

:crazyeye: o rany zeby mu tylko nic nie bylo :roll:

Trzymam kciuki za cala ekipe Cavano w Lodzi i juz czekam z niecierpliwoscia na relacje ;)

Posted

A ja mam dobrą wiadomosc!! Jezeli wszytsko DOBRZE pojdzie to mamy teren zastępczy!! :multi: Dyr. w naszej szkole(mojej i Very) powiedziala, ze raczej bedziemy mogly wydzierżawić teren! Szczegoły u Very)

Posted

MAKAron napisał(a):
A ja mam dobrą wiadomosc!! Jezeli wszytsko DOBRZE pojdzie to mamy teren zastępczy!! :multi: Dyr. w naszej szkole(mojej i Very) powiedziala, ze raczej bedziemy mogly wydzierżawić teren! Szczegoły u Very)

a gdzie to jest dokladniej w wawie?

Posted

Zaraz, zaraz... na jakiej ochocie?! To jest w WILANOWIE, i ta łączka jest na terenie naszego biska szkolnego, dokladniej między boiskiem do koszi i bieżni 60m. Tojazd do metra służew a pozniej prosto na wilanów 117 do przystanku chyba Sobieskiego :)(bez zadnej przesiadki) Chyba bo nigdy sie nie patrze na nazwy. Ale przynajmniej wysiada sie przed pętlą. Szkola miesci sie na ul. Gubinowkiej 28/30., dosłownie przy szkole Niemieckiej i naprzeciwko szpitala dla normalnych inaczej :D Weronika ma zdjecia tej łączki, i mam nadzieje ze niedlugo wklei na doogo :)

Posted

NOWE FOTKI maluchów

jeden maluch niestety nie zyje :( poszlam tam przed chwila, i jeden brazowy na koncu budy lezal martwy :( juz jest zakopany... szkoda taki byl sliczny. Podejrzewam ze albo matka go nadepnela jakos, albo sama nie wiem co.
ale reszta zyje , rosnie i jst superaśna :loveu:

Posted

[quote name='stereo']Czy to ten teren? http://maps.google.com/maps?hl=en&ie=UTF8&om=1&z=18&ll=52.173001,21.070651&spn=0.001576,0.003659&t=h

Wydaje mi się, że tak :D
Zuza juz chyba wszystko co mogła, powiedziała o tej łączce, a ja postaram się jak najszybciej wklepać foty ( najpierw sprawdzę, czy kabel mojego taty pasuje do mojego telefonu ;). Do poniedziałku na pewno je wstawię :D:D

Trzymam kciuki za całą ekipę z w Łodzi!!

A kto z tych, którzy zostali w Warszawie, idzie jutro na "Z psem za pan brat" na Polach Mokotowskich? Podobno ma być tor agility wystawiony, więc my z Nuti spróbujemy trochę pobiegać ;)