Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Ludek']
A może ktoś z tych ludzi, którzy dzwonią do Ani zdecydowaliby się na jakiegoś malucha od Rudej.

dobry pomysl! Betty jesli jeszcze ktos zadzwoni to przekieruje do Ciebie! :)

• Replies 10.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ludek napisał(a):
A jak właściciel suki zareagował na szczeniaki?

w sumie dobrze, tak normalnie jak kazdy normalnie myslacy czlowiek. Ciesze sie ze suka nie trafila do sasiadow z drugiej strony, bo oni topia szczeniaki zostawiajac z miotu zawsze 2 przy zyciu...:roll:

wczoraj sasiad slyszalam do 1 w nocy zbijal bude, zaraz po tym jak przyjechal z pracy po 20. Narazie pojechali gdzies ale pozniej przniesie sie pieski do niego :p

dzis na noc przelozylismy je z tata do takiej u nas na podworku stojacej skrzynki od wegla-wyglada jak buda tyle ze bardzo duza. Wylozylam to kocami. Ale w budzie bedzie lepiej, bo tu za duzy otwor wejsciowy.

Posted

[quote name='Mokka']Przy okazji przeglądania topiku o sobotniej wystawie warszawskiej, znalazłam takie fotki http://serwis.atena.vip.interia.pl/.
Trzeba wejść w wystawy - fotorelacje - Warszawa 8-9 lipiec.
Ja usz to widziałam, i jest tam dużo 'mojego' dozia:lol: Można sobie ozbaczyć bydlątko:eviltong:

LUDEK, kiedy będą foteczki?? :lol:

Posted

[quote name='zakla']Ja usz to widziałam, i jest tam dużo 'mojego' dozia:lol: Można sobie ozbaczyć bydlątko:eviltong:

LUDEK, kiedy będą foteczki?? :lol:

Jak będę miała czas obrobić.:evil_lol:

Posted

Ludek napisał(a):
Fajnie, że maluchy mają już budę. Oby wszystkie znalazły nowe domki. Założyłaś wątek na PWP?

no tez sie ciesze z tej budy, ze maja tam przytulnie.
Mam nadzieje ze znajdzie sie im domki.
Jeszcze nie zalozylam watku na PWP. Niebawem to zrealizuje.

Posted

[quote name='zakla']Ja usz to widziałam, i jest tam dużo 'mojego' dozia:lol: Można sobie ozbaczyć bydlątko:eviltong:

Chodziło mi o nasze psy na pokazach agility.
[quote name='Mokka']Trzeba wejść w wystawy - fotorelacje - Warszawa 8-9 lipiec.

Posted

Mokka napisał(a):
Chodziło mi o nasze psy na pokazach agility.

Matko jedyna jak ja ochydnie wygladam na tych fotkach :evil_lol: udalo mi sie do nich dotrzec :cool3:
pozdrawiam

Posted

Mmmm, super :D Ja jeszcze nie jestem, ale sie do tego przymierzam ;PA tak poza tym, jezeli nie ma fotek na stronce, wrzuccie tu fotki, bo juz po prostu czekam czekam i doczekac sie nie moge fotek moich i Maki!

Posted

Tusek napisał(a):
jaki dziki golden :loveu:

ba przeciez to killer morderca:cool3:
a u mnie wszystko ok :eviltong: i konie i reka :multi:
do zobaczenia w pazdz; na treningu :evil_lol: