Ludek Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 Ka-Vanga napisał(a):To rozumiem, ze jutro moge sie ubrac na sportowo :cool3: ? Możesz. Muszę potrenować przed Nitrą, bo tam pewnie bedę musiała sama pobiegać. :) Weź jesli możesz jutro moje graty. Mam nadzieję, że uda mi się autko skołować. :) Odkryłam jeszcze jedna stratę po obozie. Nie mam trymera :(. Może u kogos sie zaplątał. Niebieski był. Quote
betty_labrador Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 zdjecia z obozu rewelacyjne!! teraz do nich dotarlam ;) chcialabym z Wami pojechac. Moze za rok uzbieram kase. co to za drugi tervueren na fotkach i co to za drugi bullek? Quote
talut Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 w niedzielę o 9 byłoby idealnie dla nas ;) a w sobotę lepiej na 15, ale może uda się i z 17 ;) Quote
zakla Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 Ludek napisał(a): To zależy o której się skończą bisy:evil_lol: . :lol::evil_lol::cool3: A ja jutro mam jeszcze dożka niemieckiego:loveu: Beata, drugi belg to siostra Vetki Sherrinka(Wiśnia:eviltong:), a bullica to panieneczka, znajoma Sajko i Dragulca:razz: Quote
betty_labrador Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 zakla napisał(a)::lol::evil_lol::cool3: A ja jutro mam jeszcze dożka niemieckiego:loveu: Beata, drugi belg to siostra Vetki Sherrinka(Wiśnia:eviltong:), a bullica to panieneczka, znajoma Sajko i Dragulca:razz: to powo z dożkiem :p heh, ja sie zapuscilam w wiedzy cavanowskiej chyba troche.. :eviltong: ale mam nadzieje niedlugo ja nadorbic :diabloti: Quote
MAKAron Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 Ja Będę w sobote o 17.00 i jest mi smutno bo nie ma ani jednego zdjecia Maki... ;( Quote
PATIszon Posted September 9, 2006 Author Posted September 9, 2006 Informacja od Sz.P trener Mokki: w zwiazku z tym, ze na 15.00 brak chetnych, trening bedzie o 17.00 Quote
talut Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 Nas dzisiaj nie będzie :( ale za to w niedzielę jestesmy na 100% ;) Quote
PATIszon Posted September 9, 2006 Author Posted September 9, 2006 [quote name='stereo'] http://img218.imageshack.us/img218/4664/monia2dt4.jpg Prawie krok hiszpański :evil_lol:. . Przeca to galop :hmmmm: BTW.wlasnie .lawiatura mi sie spierniczyla....zgadnijcie ja.iej liter.i nie mam ....:evil_lol: Quote
betty_labrador Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 wiecie co? ruda suka urodzila 11 szczeniat.......... chyba zaczne im szukac domów juz....:roll: Quote
campanulla Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 betty_labrador napisał(a):wiecie co? ruda suka urodzila 11 szczeniat.......... chyba zaczne im szukac domów juz....:roll: wrzuc info o szczeniakach na rozne strony o psach w necie... ja dalam ogloszenie na jakies dwie stronki i do tej pory dzwonia do mnie z zapytaniem czy to jeszcze aktualne... :p Quote
betty_labrador Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 campanulla napisał(a):wrzuc info o szczeniakach na rozne strony o psach w necie... ja dalam ogloszenie na jakies dwie stronki i do tej pory dzwonia do mnie z zapytaniem czy to jeszcze aktualne... :p ok, dzieki, zrobie tak. narazie mam jednego chetnego, piesek bedzie mieszkal w bloku :p wiec zostalo 10. a Tobie udalo sie oddac wszystkie? ile ich bylo? Quote
campanulla Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 urocze maluchy! :loveu: tak. wszystki sie rozeszly. :p bylo 6 jedno zdechlo wiec do rozdania pozostalo nam 5 ale chetnych mialam duzo wiecej. w wiekszosci wszyscy dzwonili pod koniec wakacji kiedy szczeniakow juz nie bylo! :p Quote
betty_labrador Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 campanulla napisał(a):urocze maluchy! :loveu: tak. wszystki sie rozeszly. :p bylo 6 jedno zdechlo wiec do rozdania pozostalo nam 5 ale chetnych mialam duzo wiecej. w wiekszosci wszyscy dzwonili pod koniec wakacji kiedy szczeniakow juz nie bylo! :p hehe, to fajnie ;) ze sie tak udalo. mam nadzieje ze dzis zgodnie z obietnica sasiad postawi jz ta bude, by male nie musialy lezec na ziemi i zeby nie zmokly jakby deszcz padal... Quote
zakla Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 Ojejciu, starsznie szkoda ze tak ich duzo:roll: A ja sie i tutaj pochwale, ze z małym mamy BOBJunior:lol: Quote
talut Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 małym czyli..? :lol: jak było na treningu? :) Quote
ajcka Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 Na treningu super tylko troche chłodno.Z moją whippetką weteranka mamy złoto.A jutro trening na 9 i druga grupa o 17. Quote
Tusek Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 dla kogo super trening, dla tego super, M. się chyba cofa w rozwoju :shake: ale slslomu nie zapomniała dzielna suka! :loveu: ja po południu jutro jestem, odespać muszę wszystko :eviltong: Quote
talut Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 właśnie, kto idzie jutro na 9? :) Marysia, gratulacje dla Sary (mam rację?) :) Quote
Ludek Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 betty_labrador napisał(a):wiecie co? ruda suka urodzila 11 szczeniat.......... chyba zaczne im szukac domów juz....:roll: Kurcze. A może ktoś z tych ludzi, którzy dzwonią do Ani zdecydawiliby się na jakiegoś malucha od Rudej. Milo tym razem sama wystawiałam. Mamy Zw. Rasy i CWC :). Zakla wystawiała go na BISie. A na treningu było super. Tylko Milo zakochał się w Mufce. :wallbash: Quote
Tusek Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 Ludek napisał(a):Kurcze. Tylko Milo zakochał się w Mufce. :wallbash: Mufka odwzajemniła uczucie, ale nie bezpośrednio do Mila, zakochała sie w jego klatce :roll: co za pies :mad:... Quote
zakla Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 Bo ta klatka miala przejscia z musztarda, ktora miala przejscia z kielbaska z grilla:evil_lol::lol: Mały, czyli dog niemiecki czarnuszek Spike:cool3: Quote
Tusek Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 aaaa! to wiele wyjaśnia :cool3: a popołudniu trening jest o 17? Quote
campanulla Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 tak. po poludniu na 17. :p na 9:00 chcialy byc: Ola z Misia Karolina z Negra Ania z Szelma Marysia z Tigra Weronika z Nutka Natalia z Mona (?) na 17:00 Agnieszka ze Scarlet Ola z Irda (?) Natalia z Beza Sylwia z Szejkiem Tusia z Mufka Zuzia z Maka ja z Owocem i moze Lidka... to wszyscy o ktorych wiem... jesli jest ktos komu wszystko jedno na ktora godzine to prosze zeby przyszedl na 9... :p Quote
Recommended Posts