Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ka-Vanga napisał(a):
To rozumiem, ze jutro moge sie ubrac na sportowo :cool3: ?

Możesz. Muszę potrenować przed Nitrą, bo tam pewnie bedę musiała sama pobiegać. :)

Weź jesli możesz jutro moje graty. Mam nadzieję, że uda mi się autko skołować. :)

Odkryłam jeszcze jedna stratę po obozie. Nie mam trymera :(. Może u kogos sie zaplątał. Niebieski był.

• Replies 10.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ludek napisał(a):
To zależy o której się skończą bisy:evil_lol: .

:lol::evil_lol::cool3:

A ja jutro mam jeszcze dożka niemieckiego:loveu:

Beata, drugi belg to siostra Vetki Sherrinka(Wiśnia:eviltong:), a bullica to panieneczka, znajoma Sajko i Dragulca:razz:

Posted

zakla napisał(a):
:lol::evil_lol::cool3:

A ja jutro mam jeszcze dożka niemieckiego:loveu:

Beata, drugi belg to siostra Vetki Sherrinka(Wiśnia:eviltong:), a bullica to panieneczka, znajoma Sajko i Dragulca:razz:

to powo z dożkiem :p

heh, ja sie zapuscilam w wiedzy cavanowskiej chyba troche.. :eviltong: ale mam nadzieje niedlugo ja nadorbic :diabloti:

Posted

betty_labrador napisał(a):
wiecie co? ruda suka urodzila 11 szczeniat.......... chyba zaczne im szukac domów juz....:roll:

wrzuc info o szczeniakach na rozne strony o psach w necie... ja dalam ogloszenie na jakies dwie stronki i do tej pory dzwonia do mnie z zapytaniem czy to jeszcze aktualne... :p

Posted

campanulla napisał(a):
wrzuc info o szczeniakach na rozne strony o psach w necie... ja dalam ogloszenie na jakies dwie stronki i do tej pory dzwonia do mnie z zapytaniem czy to jeszcze aktualne... :p

ok, dzieki, zrobie tak. narazie mam jednego chetnego, piesek bedzie mieszkal w bloku :p wiec zostalo 10.

a Tobie udalo sie oddac wszystkie? ile ich bylo?

Posted

urocze maluchy! :loveu:
tak. wszystki sie rozeszly. :p bylo 6 jedno zdechlo wiec do rozdania pozostalo nam 5 ale chetnych mialam duzo wiecej. w wiekszosci wszyscy dzwonili pod koniec wakacji kiedy szczeniakow juz nie bylo! :p

Posted

campanulla napisał(a):
urocze maluchy! :loveu:
tak. wszystki sie rozeszly. :p bylo 6 jedno zdechlo wiec do rozdania pozostalo nam 5 ale chetnych mialam duzo wiecej. w wiekszosci wszyscy dzwonili pod koniec wakacji kiedy szczeniakow juz nie bylo! :p

hehe, to fajnie ;) ze sie tak udalo.

mam nadzieje ze dzis zgodnie z obietnica sasiad postawi jz ta bude, by male nie musialy lezec na ziemi i zeby nie zmokly jakby deszcz padal...

Posted

dla kogo super trening, dla tego super, M. się chyba cofa w rozwoju :shake:
ale slslomu nie zapomniała dzielna suka! :loveu:

ja po południu jutro jestem, odespać muszę wszystko :eviltong:

Posted

betty_labrador napisał(a):
wiecie co? ruda suka urodzila 11 szczeniat.......... chyba zaczne im szukac domów juz....:roll:

Kurcze.

A może ktoś z tych ludzi, którzy dzwonią do Ani zdecydawiliby się na jakiegoś malucha od Rudej.

Milo tym razem sama wystawiałam. Mamy Zw. Rasy i CWC :). Zakla wystawiała go na BISie.
A na treningu było super. Tylko Milo zakochał się w Mufce. :wallbash:

Posted

Ludek napisał(a):
Kurcze.
Tylko Milo zakochał się w Mufce. :wallbash:

Mufka odwzajemniła uczucie, ale nie bezpośrednio do Mila, zakochała sie w jego klatce :roll: co za pies :mad:...

Posted

tak. po poludniu na 17. :p

na 9:00 chcialy byc:
Ola z Misia
Karolina z Negra
Ania z Szelma
Marysia z Tigra
Weronika z Nutka
Natalia z Mona (?)

na 17:00
Agnieszka ze Scarlet
Ola z Irda (?)
Natalia z Beza
Sylwia z Szejkiem
Tusia z Mufka
Zuzia z Maka
ja z Owocem
i moze Lidka...

to wszyscy o ktorych wiem...

jesli jest ktos komu wszystko jedno na ktora godzine to prosze zeby przyszedl na 9... :p