Tusek Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 pytając się o Bydgoszcz miałam na miśli do kiedy trzeba sie zgłaszać, tak samo o Wrocław... ale cóż, spoko :) myślę, że zobaczymy Łodź (to na 100%) i może Wrocław... :cool3: a jeżeli w Bydgoszczy jest "czekolada" to co się wygrywa na oficjalnych? Quote
Mokka Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 Fotek jest jeszcze trochę, ale z braku czasu będę je zamieszczać sukcesywnie, gdyż albowiem moja praca kochana dusi mnie i naciska, ledwo mogę na dogo zajrzeć, nie jest łatwo :cool3: . Quote
Polna Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 a czy moge je sobie skopiwac ? :) oczywiscie z dopiskiem o autorze:cool3: Quote
talut Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 boskie fotki :loveu::loveu::loveu: aż nie mogę się doczekać reszty (:evil_lol:) wiadomo już, co z treningiem? :) Quote
Mokka Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 talut napisał(a): wiadomo już, co z treningiem? :) Jak to co? W sobotę o godz. 17. A na niedzielę jakoś chętnych nie widzę... Quote
talut Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 ja chętna na niedzielę, ale tylko rano ;) hmm...a nie dałoby się zrobić tego treningu trochę wcześniej? Quote
Tusek Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 my z Mufką na niedzielę też!! jak mamy wymiatać w Łodzi to musimy sobie przypomnieć co nieco :razz: Quote
zakla Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 W imieniu ogółu dzięki Mokko za wstawienie fotecek:cool3: Quote
Mokka Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 To ja proszę o potwierdzenie, kto będzie na treningu w sobotę o godz. 17, bo gdyby pogoda była niełaskawa, to chcę wiedzieć, kogo odwołać :cool3: Tusia Marysia Lidka Karolina Ola (Bangi) Sajko Vera (?) Trening niedzielny zrobimy tak, jak Wam pasuje. Może być rano, np. o godz. 9. Co Wy na to? Co prawda zapowiadają, że w niedziele będzie lało, ale umówić się zawsze można... Quote
Ludek Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 Mokka napisał(a):To ja proszę o potwierdzenie, kto będzie na treningu w sobotę o godz. 17, bo gdyby pogoda była niełaskawa, to chcę wiedzieć, kogo odwołać :cool3: Tusia Marysia Lidka Karolina Ola (Bangi) Sajko Vera (?) Trening niedzielny zrobimy tak, jak Wam pasuje. Może być rano, np. o godz. 9. Co Wy na to? Co prawda zapowiadają, że w niedziele będzie lało, ale umówić się zawsze można... Ja się piszę na sobotę na 17.00 na 100%. A w niedzielę 50%/50%. Quote
Ludek Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 talut napisał(a):ja chętna na niedzielę, ale tylko rano ;) hmm...a nie dałoby się zrobić tego treningu trochę wcześniej? Ja wcześniej nie wiem czy bede mogłą. To zależy o której się skończą bisy:evil_lol: . Quote
Mokka Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 Nie mam telefonu do Tusi i Marysi. Niech mi ktoś podrzuci, dziękuję :lol: . Quote
Mokka Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 Chętnych na sobote jest sporo, więc robimy trening w 2 grupach. Kto jest chętny na godz. 15? Quote
PsychoSzczurek Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 ja jeszcze myśle nad treningiem, bo Szwejku mi sie lekko skontuzjował.:roll: Wszystko będzie zależalo od tego jak jutro będzie sie czuł... Ale ewentualnie pisze sie na 17:p Quote
stereo Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 Ja mogę w sobotę na 15:00. A w niedzielę na 9:00 będzie idealnie. Ludek napisał(a): To zależy o której się skończą bisy:evil_lol: . Ambitne plany... :evil_lol: Quote
aga.aksa Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 PsychoSzczurek napisał(a):ja jeszcze myśle nad treningiem, bo Szwejku mi sie lekko skontuzjował.:roll: co się stało???? :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Quote
PsychoSzczurek Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 aga.aksa napisał(a):co się stało???? :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: nic tragicznego:eviltong:, Szwejku nie wylądował na 4 łapy i przez chwile chodzil na 3, ale chyba bedzie żył;) Jak na razie stan pacjenta jest stabilny:cool1:(fizyczny, bo psychiczny juz nie do odratowania:evil_lol:) s. Quote
Ludek Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 To dobrze, że ze Szwejkiem wszystko OK. Zabierz mojego pilota od TV :). stereo napisał(a):Ja mogę w sobotę na 15:00. A w niedzielę na 9:00 będzie idealnie. Ambitne plany... :evil_lol: Jak iść to na całość. Na BISach Zakla chce z nim iść więc musi się chłopak postarać, żeby miała z kim.:evil_lol: Quote
Ka-Vanga Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 Ludek napisał(a):Jak iść to na całość. Na BISach Zakla chce z nim iść więc musi się chłopak postarać, żeby miała z kim.:evil_lol: To rozumiem, ze jutro moge sie ubrac na sportowo :cool3: ? Quote
Ka-Vanga Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 [quote name='Mokka'] Hihihihi to chyba jakis fotomontaz ;) :evil_lol: . Quote
#Vera# Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 My potwierdzamy obecność w sobotę o 17. !!! Quote
Tusek Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 ja w sobotę na 15 nie wiem czy się wyrobię, postaram się, ale jak coś to mogę na 17 prawda? a w niedzielę to ja bym wolała później, ale jak mus to mus, może być 9.00 :p 501-423-327 to do mnie (tylko proszę nie rozdawać moim liczny fanom :cool3:) Quote
Recommended Posts