PsychoSzczurek Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 nasz psior w metrze sie bardzo regeneruje:razz: trzeba sie bedzie Eli spytac co ona sądzi o rzucaniu na naszym terenie:p a wlasnie, pamiętajcie o naszym położonym drzewku :diabloti: fajnie, że Koka ma się lepiej:multi: Quote
aga.aksa Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 Zakla - raczej naiwny a nie goopi :roll: moim zdaniem rzucanie u Nas to kiepski pomysł bo duzio trawy i jeszcze Nasze Kochane Drzewko :evil_lol: tak więc jestem za Polami :razz: Quote
ŁukaszK Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 zdjecia beda troche pozniej... ;) a na zachete szejkowy talerzyk... :evil_lol: Quote
zakla Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 Taaa, piękne i zachęcające :lol: A Ty oczywiście jak nas nie ma to fot pstrykasz i pstrykasz, a fe...:-( Quote
PsychoSzczurek Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 zakla napisał(a):Taaa, piękne i zachęcające :lol: A Ty oczywiście jak nas nie ma to fot pstrykasz i pstrykasz, a fe...:-(nie marudz, na ursynowie miałas fotki, a my nie:eviltong: :lol: Quote
zakla Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 Bo psa nie wzięłaś:mad: A zptm to były tylko trzy fotki, i to z językiem:eviltong: Quote
ŁukaszK Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 zakla napisał(a):A Ty oczywiście jak nas nie ma to fot pstrykasz i pstrykasz, a fe...:-( to trzeba bylo byc... a nie narzekac...:eviltong: ja korzystam z ladniej pogody... a w nocy nie bede ci psa fotografowal... :eviltong: wtedy bylo ciemno juz i nie bylo sensu duzo zdjec robic ale poza tymi trzema jeszcze cos tam mam... zapomnialem po prostu na maila wyslac... ;) Quote
aga.aksa Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 ledwo się ruszam, normalnie myślałam, że na czwarte piętro nie wejdę :shake: ale jest fajnie, moja siostra biega na około : " Kawki, herbatki, a może cośtamcośtam" :lol: życ nie umierać :razz: pies też wyjątkowo się nie udziela :evil_lol: ps. Sylwia, ja nie wiem co Ty jej zrobiłaś ale przez całą drogę metrem udawała uszami Szejka, dopiero w domu się wyluzowała :diabloti: Quote
PsychoSzczurek Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 aga.aksa napisał(a):ps. Sylwia, ja nie wiem co Ty jej zrobiłaś ale przez całą drogę metrem udawała uszami Szejka, dopiero w domu się wyluzowała :diabloti:ja ją tylko grzecznie prowadzilam:cool3: ona to robi specjalnie, żeby było nam trudniej odróżnić psy:evil_lol: a może dawała Ci do zrozumienia, że woli jechać ze mną i dlatego udawała Szejka?:razz: a mnie palec boli coraz bardziej... :roll: od dziś rzucam lewą ręką:lol: Quote
aga.aksa Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 Sywl(ia), powtsała teoria że Aksa przestraszona perspektywą zmiany właściciela, próbowała upodobnić się do Szejka, co by zostać w odpowiednim miejscu :evil_lol: Quote
PsychoSzczurek Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 aga.aksa napisał(a):Sywl(ia), powtsała teoria że Aksa przestraszona perspektywą zmiany właściciela, próbowała upodobnić się do Szejka, co by zostać w odpowiednim miejscu :evil_lol:mozna i tak, ale nie sądze, Aksa Ciebie nie lubi, a mnie tak:evil_lol: No a jeszcze takiego imienia to ja nie miałam:megagrin: :diabloti: :evil_lol: Quote
aga.aksa Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 PsychoSzczurek napisał(a):mozna i tak, ale nie sądze, Aksa Ciebie nie lubi, a mnie tak:evil_lol: No a jeszcze takiego imienia to ja nie miałam:megagrin: :diabloti: :evil_lol: oj bo mi się paluszki poplątały :evil_lol: a Szejk mnie kocha, nananananaaa :B-fly: S (żeby było łatwiej ;) ) może Ty tę swoją kończynę w lód wsadź? :razz: Quote
PsychoSzczurek Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 [quote name='ŁukaszK'] :roflt: czy to ptak, czy to samolot, nie to.....chomik:roflt: Quote
aga.aksa Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 [quote name='ŁukaszK'] [ jaka mina :evil_lol: Łukasz - to że super foty to chyba oczywiste :razz: Quote
PsychoSzczurek Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 aga.aksa napisał(a): Łukasz - to że super foty to chyba oczywiste :razz:co nie?:razz: juz nawet zapomniałam o tym napisać:evil_lol: Quote
zakla Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 Jak śmiesz, toż mi kazali nie być na tym treningu :lol: Ojojoj, chyba się zamknę w sobie:placz::eviltong: Poczekam na te zawody, może wtedy coś tam się uda uchwycić:cool3: A fotki cudaśne jak zwykle, nawet prt piknie lapie:loveu: Quote
MAKAron Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 Łukasz, fotki cuudne! :sweetCyb: Muszisz zrobic troche fotek mojej psinie ;):)...:bigcool: Quote
aga.aksa Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 zakla napisał(a):Jak śmiesz, toż mi kazali nie być na tym treningu kto taki, powiedz to mu :mad: :mad: :lol: MAKAron - wiesz , najpierw trzeba posiąść megatrudną sztukę miotania frisbee :razz: Quote
MAKAron Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 [quote name='aga.aksa'] MAKAron - wiesz , najpierw trzeba posiąść megatrudną sztukę miotania frisbee :razz: Moja Maka wymiata za frisbee, ale ja zucac nie umiem profesjonalnie ;P Rzucam jej tak po prostu..nie umiem trików :P Ale jak ona talerz zobaczy, to koniec!! Campanulla: Wez mnie do zamówienia na talerze!! Quote
campanulla Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 aga.aksa napisał(a): MAKAron - wiesz , najpierw trzeba posiąść megatrudną sztukę miotania frisbee :razz: nieprawda! :eviltong: wg mnie agility wystarczy! ;) Quote
Recommended Posts