Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

olenka mimo tego, że nie znasz mnie już i mam się walić nie chodziło mi o to ,że nie wejdziesz i nie napiszesz, tlyko o to że Ilona wyjechała, a Ty różnie masz czas.

Ja mogę podmienić trójmiasto. Jeśli możesz przezwyciężyć nienawiść, to podaj mi po prostu którego psa tam wsadzić. Jeśli będziesz mogła, to powinna wpłynąć wpłata od wszpasi na konto schronu dla Kejti, potwierdź to proszę.

Z bazarku na Kejti zostanie kasa, po spłaceniu faktury i rachunku. Czy jest jakiś cel priorytetowy w schronisku?

• Replies 409
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='olenka_f']dusje da radę podmienić pieska w ogłoszeniach ?[/QUOTE]

Na pewno da rade :cool3: Gorzej,ze nie widze przelewu na moim koncie polskim,ktore doladowal syn tydzien temu celem przelania kasy do waderci za te ogloszenia :roll: Troszki sie zdenerwowalam, ale sprobuje wyjasnic z bankiem co i jak.W kazdym badz razie bedzie dobrze, takze mozesz liczyc na te ogloszenia,olenko :lol:

Ciesze sie,ze sunieczka juz w swoim domku,a czy sa od niej jakies wiesci? :lol:

Posted

z Keyti będę się widziała 5-go jak przyjedzie na sterylizację i wszystko wypytam właścicielki :)
gdyby było coś nie tak to pewnie byłyby telefony, a ich nie ma :)

Posted

juz jestem :)

cudnie, ze Kejti znalazla domek :) domek lokalny, ze Starogardu, z ogrodem, ale Kejti ma byc oczywiscie pieskiem domowym. Panstwo przeczytali cala historie Kejti i na stronie schroniska i na dogo, wiec byli przygotowani ...
sami stracili swoja suczke niedawno, zyla z nimi szczesliwie przez 16 lat. jako szczeniak zniszczyla im meble i wiele innych rzeczy ;) wiec maja zaprawe.

Olenka opowiadala, ze panstwo przyszli do schroniska cala rodzina, chcieli poznac wszystkie pieski osobiscie, choc znali ze strony internetowej ich imiona i wszystkie historie na pamiec ... wiec naprawde fajny rokujacy dom :)

Posted

mamy wiesci z domu Kejti. Kejti jest ZDECYDOWANIE psem obronnym!!! Ostatnio pogonila listonosza! Naprawde na powaznie :(

Ale rodzina bardzo kocha Kejti i nie wyobraza juz sobie zycia bez niej. We wtorek Kejti zostala wysterylizowana.

Posted

[quote name='Ilonajot']mamy wiesci z domu Kejti. Kejti jest ZDECYDOWANIE psem obronnym!!! Ostatnio pogonila listonosza! Naprawde na powaznie :(

Ale rodzina bardzo kocha Kejti i nie wyobraza juz sobie zycia bez niej. We wtorek Kejti zostala wysterylizowana.[/QUOTE]

Super wiesci kochana rodzinka:loveu:

Posted

[quote name='brazowa1']Ilona,nie smuc się. Listonosze od tego są. Jeżeli nogi nie urwała,to wszystko w porządku.[/QUOTE]

fakt - nogi nie urwala ;)

tez slyszalam, ze w Anglii listonosze masowo skarza sie na ataki ze strony psow. ryzyko zawodowe ;)

Posted

[quote name='Telimenka']Nie można iść z Kejti na jakieś szkolenie? Żeby trochę poskromić jej charakterek? Bo to faktycznie nie za ciekawie.[/QUOTE]

panstwo nad tym mysla ... chociaz nie jest tragicznie. oni dopiero Kejti poznaja. swoja poprzednia suke ulozyli sami, choc tez byla nielatwa

Posted

[quote name='Telimenka']Nie można iść z Kejti na jakieś szkolenie? Żeby trochę poskromić jej charakterek? Bo to faktycznie nie za ciekawie.[/QUOTE]

nie,suka nie wymaga poskramiania. Jest trudniejsza,jak to gończe,bo samodzielna.Ale w skali trudnosci tego,co moze być z psem schroniskowym daje jej srednia 5. Ma normalne braki w ułożeniu,jak każdy roczny pies ,którym sie nieduzo zajmowano.

Posted

[quote name='brazowa1']nie,suka nie wymaga poskramiania. Jest trudniejsza,jak to gończe,bo samodzielna.Ale w skali trudnosci tego,co moze być z psem schroniskowym daje jej srednia 5. Ma normalne braki w ułożeniu,jak każdy roczny pies ,którym sie nieduzo zajmowano.[/QUOTE]

zlote slowa, tez tak mysle.

ona jest tam dopiero TYDZIEN, nie wymagajmy zbyt wiele ;)

Posted

No ja rozumiem, jeżeli Państwo są ogarnięci to sobie dadzą radę i będzie ok:). Chodzi mi o to, że nie zgodziłabym się z tym, że "listonosze od tego są" i rzecz można zbagatelizować :).

Posted

[quote name='Telimenka']No ja rozumiem, jeżeli Państwo są ogarnięci to sobie dadzą radę i będzie ok:). Chodzi mi o to, że nie zgodziłabym się z tym, że "listonosze od tego są" i rzecz można zbagatelizować :).[/QUOTE]

jasne. dla nich tez to bylo zaskoczeniem, jak Kejti zareagowala na listonosza, bo do nich jest do rany przyloz i mozna z nia zrobic WSZYSTKO