Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dostałam dzisiaj info. że w Wałczu (30km od mojej miejscowosci) jest do oddania ok 4-5miesieczna suczka prawdopodobnie wyżeł lub jakiś miks wyzła albo posokowca.
Edit:
Właśnie drozmawiałam telefonicznie z Ludzmi którzy znaleźli i zaopiekowali sie sunia.
Sunia została znaleziona na obrzeżach Wałcza 4 czerwca br. była zmeczona i spragniona.
Państwo którzy ja znaleźli to bardzo mili dobrzy ludzie kochający zwierzeta, maja w domu juz 1 psa, zrobili ogłoszenia porozwieszali gdzie sie da powiadomili weterynarza ale nikt po sunie sie nie zgłosił.
Suczka ma ok 4 miesięcy wyglada jak miks wyzła lub posokowca,
puki nie znajdzie domku moze pozostac u rodziny która ją znalazła, oni tez nie oddadza ja byle komu, szukaja dla niej domu najlepiej z ogrodem, kogos kto kocha psy i poswieci małej wiele uwagi.

kontakt do mnie 668432511 adoptujzwierzaka@wp.pl

Posted

moze podadza ile wazy, i zrobia zdjecie przy nogach czlowieka, bedzie wiadomo na jaki wzrost ja przewidywac
a kto ja ocenil na ten wiek?
zeby wymienia?

Posted

Psinka podobno do mojego psiaka który niby miał być cocer spanielem mój piesio jest taki do kolan , ma takie same długie uszka , i pychol bardzo podobny :)
Jest śliczna więc zapewne znajdzie domek.
Jak tylko uporam się z ogłoszeniami które ma zrobić mogę porobić dla małej :) tylko do kogo kontakt podać w razie czego ? Oczywiście fajnie by było mieć więcej szczegółów tak więc czekam i pozdrawiam piękną psinkę :)

Posted

wiadomośc od tymczasowych opiekunów

Wiek oceniliśmy mniej więcej sami. Piesek ma już wszystkie mleczne zęby. Waży ok. 8kg , wzrost - mierząc od grzbietu ok. 37cm, od głowy ok. 43cm , długość (bez ogona) ok. 70cm. Suczka jest naprawdę, bardzo pogodna lubi się bawić, lubi dzieci, jest też bardzo posłuszna

Posted

wyzel- nie, nie ta budowa, nie ta glowa
ogar- nie za ciezki itd
dzieciak urosnie max do wzrostu posokowca
i chyba lepiej jak watek bylby na ogolnym

Posted

ok dzieki nie znma sie na tych rasach:) ja to Ciotka bardziej onkowa:D;)
a mozna przenieść na ogolny?? ja kiedys robiłam watek na ogolnym i tak szybko mi spadał na dalsze strony a i odzew jakis mały był:( dlatego wole na wlkp. psiak ogolnie z zachodniopomorskiego ale tam to juz wogole mi nikt na watek nie zagladał(co prawda chodziło wtedy o wyzła) a ze moge go dowieśc np. do poznania dałam go na wlkp.

Posted

Suczka od wczorajszego popołudnia w nowym domu.
Adoptowali go rodzice dziewczyny, która u mnie pracuje.
Z tego co wiem to dzisiejsza noc minęła spokojnie.
Sunia lgnie do ludzi, spała z nowymi właścicielami w łóżku.
Dzisiaj wizyta u weterynarza.
Pozdrawiam
Gośka