martaipieski Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 Dostałam dzisiaj info. że w Wałczu (30km od mojej miejscowosci) jest do oddania ok 4-5miesieczna suczka prawdopodobnie wyżeł lub jakiś miks wyzła albo posokowca. Edit: Właśnie drozmawiałam telefonicznie z Ludzmi którzy znaleźli i zaopiekowali sie sunia. Sunia została znaleziona na obrzeżach Wałcza 4 czerwca br. była zmeczona i spragniona. Państwo którzy ja znaleźli to bardzo mili dobrzy ludzie kochający zwierzeta, maja w domu juz 1 psa, zrobili ogłoszenia porozwieszali gdzie sie da powiadomili weterynarza ale nikt po sunie sie nie zgłosił. Suczka ma ok 4 miesięcy wyglada jak miks wyzła lub posokowca, puki nie znajdzie domku moze pozostac u rodziny która ją znalazła, oni tez nie oddadza ja byle komu, szukaja dla niej domu najlepiej z ogrodem, kogos kto kocha psy i poswieci małej wiele uwagi. kontakt do mnie 668432511 adoptujzwierzaka@wp.pl Quote
Ati Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 kurcze mysliwski -owszem gonczy z czyms takie zdjecie to za malo:( Quote
malawaszka Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 ale słodyczka cudna - taka gończakowata własnie Quote
martaipieski Posted June 9, 2011 Author Posted June 9, 2011 troche z wyzła troche z posokowca z domieszką ogarowato gończakowata :D Quote
Ati Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 moze podadza ile wazy, i zrobia zdjecie przy nogach czlowieka, bedzie wiadomo na jaki wzrost ja przewidywac a kto ja ocenil na ten wiek? zeby wymienia? Quote
martaipieski Posted June 9, 2011 Author Posted June 9, 2011 na wiek chyba ci Panstwo sami ja ocenili co do zabków to nie wiem:( ale moze na dniach pojade tam zobacze ja i zrobie zdjecia, puki co czekam na obiecane fotki Quote
martaipieski Posted June 9, 2011 Author Posted June 9, 2011 Ati własnie napisałam do tych Panstwa o tym co pisałas czyli wiek ,ząbki, waga i wzrost Quote
PaulinKa030894 Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 Psinka podobno do mojego psiaka który niby miał być cocer spanielem mój piesio jest taki do kolan , ma takie same długie uszka , i pychol bardzo podobny :) Jest śliczna więc zapewne znajdzie domek. Jak tylko uporam się z ogłoszeniami które ma zrobić mogę porobić dla małej :) tylko do kogo kontakt podać w razie czego ? Oczywiście fajnie by było mieć więcej szczegółów tak więc czekam i pozdrawiam piękną psinkę :) Quote
martaipieski Posted June 9, 2011 Author Posted June 9, 2011 wiadomośc od tymczasowych opiekunów Wiek oceniliśmy mniej więcej sami. Piesek ma już wszystkie mleczne zęby. Waży ok. 8kg , wzrost - mierząc od grzbietu ok. 37cm, od głowy ok. 43cm , długość (bez ogona) ok. 70cm. Suczka jest naprawdę, bardzo pogodna lubi się bawić, lubi dzieci, jest też bardzo posłuszna Quote
martaipieski Posted June 9, 2011 Author Posted June 9, 2011 ogłoszenia najlepiej robic na Piła, Poznań może szczecin (tam chyba dam rade dowieśc mała jesli dom sie znajdzie) a kontak prosze na mnie podawać Quote
Ati Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 wyzel- nie, nie ta budowa, nie ta glowa ogar- nie za ciezki itd dzieciak urosnie max do wzrostu posokowca i chyba lepiej jak watek bylby na ogolnym Quote
martaipieski Posted June 9, 2011 Author Posted June 9, 2011 ok dzieki nie znma sie na tych rasach:) ja to Ciotka bardziej onkowa:D;) a mozna przenieść na ogolny?? ja kiedys robiłam watek na ogolnym i tak szybko mi spadał na dalsze strony a i odzew jakis mały był:( dlatego wole na wlkp. psiak ogolnie z zachodniopomorskiego ale tam to juz wogole mi nikt na watek nie zagladał(co prawda chodziło wtedy o wyzła) a ze moge go dowieśc np. do poznania dałam go na wlkp. Quote
Ati Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 tu ktos wystawil mixy posokowiec /wyzel szorstkowlosy http://allegro.pl/posokowiec-wyzel-i1626227857.html- mozna porownac podeslalam Mala do Pani , ktora byla zainteresowana wyzelka Vega/Nora roczna, MOZE sie zainteresuje, ma tez posokowca Pozwolilam sobie nazwac ja Lala bo taka sliczna leleczka z niej- chyba to suczka-hehe Quote
zuzolina Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 i ja jestem u maludy:) sliczna jest,taka świecąca i słodka. Trzymam za mała kciuki Quote
Czekunia Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 OOoo kurczaki...:loveu: Piękna jeeest, zaznaczam i wrócę tu w wolniejszej chwili. Quote
goska1962 Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 Suczka od wczorajszego popołudnia w nowym domu. Adoptowali go rodzice dziewczyny, która u mnie pracuje. Z tego co wiem to dzisiejsza noc minęła spokojnie. Sunia lgnie do ludzi, spała z nowymi właścicielami w łóżku. Dzisiaj wizyta u weterynarza. Pozdrawiam Gośka Quote
martaipieski Posted June 16, 2011 Author Posted June 16, 2011 Pani Gosiu dziękujemy za znalezienie super domku!!!!! Quote
Recommended Posts