iwop Posted July 26, 2011 Author Posted July 26, 2011 W niedzielę jade z jednym kociakiem do Krakowa :) Czy nikt nie ma może wolnego tymczasu dla jednego chociaż kociaka...?:oops: Quote
BeataDz Posted July 26, 2011 Posted July 26, 2011 iwop napisał(a):W niedzielę jade z jednym kociakiem do Krakowa :) Czy nikt nie ma może wolnego tymczasu dla jednego chociaż kociaka...?:oops:Iwonko to może się zobaczymy? Mam karmę dla kotów, wprawdzie nie dużo ale zawsze. Popytam jeszcze o dt. Quote
iwop Posted July 26, 2011 Author Posted July 26, 2011 BeataDz napisał(a):Iwonko to może się zobaczymy? Mam karmę dla kotów, wprawdzie nie dużo ale zawsze. Popytam jeszcze o dt. Bardzo chetnie, bo my juz nie dajemy rady z zakupami karmy... Quote
BeataDz Posted July 26, 2011 Posted July 26, 2011 iwop napisał(a):Bardzo chetnie, bo my juz nie dajemy rady z zakupami karmy...Iwonko zadzwonię w piątek, może będę miała jakieś wieści o dt dla kociąt. Cieszę się, że się znowu zobaczymy. Quote
emilak Posted July 26, 2011 Posted July 26, 2011 proszę pomóżcie, potrzebny dt nawet płatny: http://www.dogomania.pl/threads/211188-czeka-ją-śmierć... Quote
iwop Posted July 26, 2011 Author Posted July 26, 2011 [quote name='emilak']proszę pomóżcie, potrzebny dt nawet płatny: http://www.dogomania.pl/threads/211188-czeka-ją-śmierć... chyba nie najlepiej trafiłaś - sama jak widzisz szukam chociaż tymczasu dla 7 kociaków, bo w domu jest ich łącznie 16... Quote
iwop Posted August 2, 2011 Author Posted August 2, 2011 Nie podziekowałam jeszcze Mariot , która przysłała 100 zł na jedzonko dla kitków! Dziękujemy z całego serca! Dwa kociaczki mają już dom - łaciata kotka pojechała do Krakowa. A rudy kocurek dzięki BeatcieDz tez ma domek w Krakowie - pojedzie jeszcze w tym tygodniu :) Bardzo proszę wszystkich o kciuki. Moja ukochana Łacia, miała dzisiaj operację :(: http://www.dogomania.pl/threads/107885-Łacia-ciężko-chora-powoli-odchodzi.../page41 Quote
BeataDz Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 [quote name='iwop']Nie podziekowałam jeszcze Mariot , która przysłała 100 zł na jedzonko dla kitków! Dziękujemy z całego serca! Dwa kociaczki mają już dom - łaciata kotka pojechała do Krakowa. A rudy kocurek dzięki BeatcieDz tez ma domek w Krakowie - pojedzie jeszcze w tym tygodniu :) Bardzo proszę wszystkich o kciuki. Moja ukochana Łacia, miała dzisiaj operację :(: http://www.dogomania.pl/threads/107885-Łacia-ciężko-chora-powoli-odchodzi.../page41Iwonko bardzo mocno trzymam :kciuki::kciuki::kciuki: i całym sercem jestem z Łacią i Tobą. Quote
iwop Posted August 3, 2011 Author Posted August 3, 2011 BeataDz napisał(a):Iwonko bardzo mocno trzymam :kciuki::kciuki::kciuki: i całym sercem jestem z Łacią i Tobą. Dziekuję bardzo Beatko! Dzisiaj do swoich domków pojechały dwa kociaki: Rudy do Krakowa, aczarny kocurek pozostał w Ostrowcu (sąsiednie osiedle) Quote
iwop Posted August 5, 2011 Author Posted August 5, 2011 Szylkretka ma potencjalny domek w Krakowie :) Bede musiała poprosić dziewczyny z Krakowa o wizyte przedadopcyjną... Wygląda na to, że większość ostrowieckich "zwierzów' zmieszka w krakowie albo okolicach :D Trzymajcie kciuki za moją onkę Melę, bo przestała sprawnie chodzić a ja mieszkam na trzecim piętrze...:( Quote
Mariat Posted August 6, 2011 Posted August 6, 2011 iwop napisał(a): Trzymajcie kciuki za moją onkę Melę, bo przestała sprawnie chodzić a ja mieszkam na trzecim piętrze...:( O rany:-(!!! Trzymam:thumbs:. moja niunia tez ma zdiagnozowane zwyrodnienia stawow biodrowych i kregoslupa:-( Tez mieszkam na drugim i trzecim pietrze (mieszkanie dwupoziomowe). Tez sie martwie:-( i rozumiem.... Quote
iwop Posted August 6, 2011 Author Posted August 6, 2011 agusiazet napisał(a):I jak Mela? Tak sobie... :( Jest bardzo osłabiona, a dodatkowe wchodzenie na 3 piętro pogarsza sytuacje... Ja nawet bym chciała, żeby nie wychodziła i załatwiała się np. na balkonie, ale nie da rady :( Wyje dotąd, aż otworzę drzwi i może zbiec po schodach. jestem naprawde załamana... Łatka - zadziwiająco dobrze, chociaz z dziurą w brzuchu, Mela... Kubusia nikt nie chce. I jeszcze pojawiają się nowe kotki (spadają chyba z nieba). Nie daję rady... :( A jola (nieobecna na dogo, ma jeszcze gorzej...) Quote
agusiazet Posted August 6, 2011 Posted August 6, 2011 Dajesz radę, dajesz!!!Gremlinek Cię wzmacnia!!! Quote
iwoniam Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 jej, raz lepsze, a później znów gorsze wiadomości :-( Nie poddawajcie się ! Jesteśmy z Wami duchem... Quote
iwop Posted August 8, 2011 Author Posted August 8, 2011 Czy ktoś z Krakowa mógłby przeprowadzić wizytę przedadopcyjna dla szylkretowej koteczki? Quote
iwop Posted August 12, 2011 Author Posted August 12, 2011 Dzisiaj kotek i koteczka pojechały do super domkow do Krakowa~! :) Chciałam bardzo podziękować iwoniam, która przeprowadziła wizytę przedadopcyjną i która męczyłam telefonami :oops: W ogóle Kraków jest miastem, które jest wyjątkowo przyjazne ostrowieckim zwierzakom... Większość tych, któymi adopcja się zajmowałam, pojechały albo do samego Krakowa albo w okolice... Nawet dwa bardzo trudne przypadki :) Dziękuję :) Quote
iwoniam Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 <zawstydzona> ;-) Dzwońcie zawsze, gdy będzie potrzeba. mam nadzieje, że z papierami adopcyjnymi załatwione. Trzeba sobie pomagać, nieprawdaż? :-) W razie czego służę pomocą. pozdr! Quote
Recommended Posts