iwop Posted June 30, 2011 Author Posted June 30, 2011 [quote name='iwoniam']Nikt nie zadzwonił, :-( hm.. info poszło, wierzę, ze się uda...[/QUOTE] nie niestety nikt...:( Quote
iwop Posted July 11, 2011 Author Posted July 11, 2011 Wczoraj rudy kociak pojechał do domu :) Przedwczoraj byłam z nim u weta - uszy zostały sprawdzone - świerzba już nie ma; został odrobaczony. Powodzenia w nowym domku! :) Quote
iwoniam Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 cudowna wiadomość, a ja teraz mam takie: Zdjęcie0124 by IwoniaD, on Flickr cała czwórka uratowana, domków będziemy szukać, ale teraz niech dochodzą spokojnie do siebie.. Quote
iwop Posted July 23, 2011 Author Posted July 23, 2011 Przedwczoraj przez ogrodzenie ktoś przerzucił w torbie 5 kociakow...:( Czyli mamy teraz 7 do adopcji. Sa w pokoju u koleżanki. Ona ma teraz swoich 9 kotów i 6 psów, więc sama nie da rady... Jola kupuje karmę a ja musze pomóc w znalezieniu domków i w ogłoszeniach...Bardzo prosze o pomoc - moze ktos ma wolne miejsce na tymczasie chociaz dla jednego? Kotki same jedza, sa śliczne i niestety bardzo energiczne: Quote
BasiaD Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 JA też podnooooooszę...Sliczne są..Niech się ktoś skusi pliss.... Quote
agusiazet Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 Wszystkie nam się podobają, ale nie możemy wziąć ani jednego, nasz Sony niestety nie lubi kotów, a Bisia go we wszystkim naśladuje! Quote
BasiaD Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 Kotki na początek, musicie trafić do domków.... Quote
iwop Posted July 25, 2011 Author Posted July 25, 2011 Jeęli ktoś chciałby i mógłby pomóc to byłybysmy bardzo wdzięczne.... Kotki są na tymczasie gdzie jest już 10 kotów i siła rzeczy z Jolą musimy finansowac karmę itd. Liczy się każda pomoc - karma (na 7 idzie 2-3 puszki dziennike), pieniądze... Oczywiście najlepiej tymczas albo DS, ale to raczej marzenie... Kilka razy dziennie (jestem tam codziennie) zmieniamy kuwety z piaskiem, bo na żwirek nas nie stać.... Bardzo prosze o pomoc dla kitków :( Quote
Natalisko Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 Zanim sie przedstawie , zapytam tylko , czy bylaby mozliwosc podrzucenia smarkacza/y do Krakowa ? Quote
iwop Posted July 25, 2011 Author Posted July 25, 2011 Natalisko napisał(a):Zanim sie przedstawie , zapytam tylko , czy bylaby mozliwosc podrzucenia smarkacza/y do Krakowa ? Tak oczywiście :) Quote
BeataDz Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 Iwonko one są cudne. Mam trochę karmy tylko nie mam pomysłu jak Ci ją podać? Quote
iwop Posted July 25, 2011 Author Posted July 25, 2011 BeataDz napisał(a):Iwonko one są cudne. Mam trochę karmy tylko nie mam pomysłu jak Ci ją podać? Nie wiem Basiu :( Nikt z nas do Warszawy się nie wybiera... Quote
BeataDz Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 iwop napisał(a):Nie wiem Basiu :( Nikt z nas do Warszawy się nie wybiera...Iwonko, Beata z Krakowa. Quote
iwop Posted July 25, 2011 Author Posted July 25, 2011 BeataDz napisał(a):Iwonko, Beata z Krakowa. Beatko przewpraszam cię bardzo :( Jestem naprawde załamana (moja suczka ma raka) i wszystko mi się miesza... Nie wiem dlaczego przeczytałam Basia... W Krakowie też w najbliższym czasie nikt z moich znajomych nie będzie :( Quote
iwop Posted July 25, 2011 Author Posted July 25, 2011 Wiem, ze znalezienie domu dla 7 kociaków jest bardzo trudne ...:( Jeżeli do końca wakacji kociaki nie znajdą domu, to musimy je przenieść na podwórko, ale trzeba bedzie zbudować wysoki kojec :( Quote
BeataDz Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 iwop napisał(a):Beatko przewpraszam cię bardzo :( Jestem naprawde załamana (moja suczka ma raka) i wszystko mi się miesza... Nie wiem dlaczego przeczytałam Basia... W Krakowie też w najbliższym czasie nikt z moich znajomych nie będzie :(Gdyby znalazł się w Krakowie dom dt dla części kociaków to mogę załatwić miejsce na aukcji. Nie mogę niestety wziąć żadnego bo mam w domu 10 kociaków i część z nich ma białaczkę. Quote
Recommended Posts