Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 99
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Wczoraj rudy kociak pojechał do domu :)

Przedwczoraj byłam z nim u weta - uszy zostały sprawdzone - świerzba już nie ma; został odrobaczony.

Powodzenia w nowym domku! :)

• 2 weeks later...
Posted

Przedwczoraj przez ogrodzenie ktoś przerzucił w torbie 5 kociakow...:(
Czyli mamy teraz 7 do adopcji. Sa w pokoju u koleżanki. Ona ma teraz swoich 9 kotów i 6 psów, więc sama nie da rady... Jola kupuje karmę a ja musze pomóc w znalezieniu domków i w ogłoszeniach...Bardzo prosze o pomoc - moze ktos ma wolne miejsce na tymczasie chociaz dla jednego? Kotki same jedza, sa śliczne i niestety bardzo energiczne:

Posted

Jeęli ktoś chciałby i mógłby pomóc to byłybysmy bardzo wdzięczne....

Kotki są na tymczasie gdzie jest już 10 kotów i siła rzeczy z Jolą musimy finansowac karmę itd. Liczy się każda pomoc - karma (na 7 idzie 2-3 puszki dziennike), pieniądze... Oczywiście najlepiej tymczas albo DS, ale to raczej marzenie...

Kilka razy dziennie (jestem tam codziennie) zmieniamy kuwety z piaskiem, bo na żwirek nas nie stać.... Bardzo prosze o pomoc dla kitków :(

Posted

Natalisko napisał(a):
Zanim sie przedstawie , zapytam tylko , czy bylaby mozliwosc podrzucenia smarkacza/y do Krakowa ?

Tak oczywiście :)

Posted

BeataDz napisał(a):
Iwonko one są cudne. Mam trochę karmy tylko nie mam pomysłu jak Ci ją podać?

Nie wiem Basiu :( Nikt z nas do Warszawy się nie wybiera...

Posted

BeataDz napisał(a):
Iwonko, Beata z Krakowa.

Beatko przewpraszam cię bardzo :( Jestem naprawde załamana (moja suczka ma raka) i wszystko mi się miesza... Nie wiem dlaczego przeczytałam Basia...

W Krakowie też w najbliższym czasie nikt z moich znajomych nie będzie :(

Posted

Wiem, ze znalezienie domu dla 7 kociaków jest bardzo trudne ...:( Jeżeli do końca wakacji kociaki nie znajdą domu, to musimy je przenieść na podwórko, ale trzeba bedzie zbudować wysoki kojec :(

Posted

iwop napisał(a):
Beatko przewpraszam cię bardzo :( Jestem naprawde załamana (moja suczka ma raka) i wszystko mi się miesza... Nie wiem dlaczego przeczytałam Basia...

W Krakowie też w najbliższym czasie nikt z moich znajomych nie będzie :(
Gdyby znalazł się w Krakowie dom dt dla części kociaków to mogę załatwić miejsce na aukcji. Nie mogę niestety wziąć żadnego bo mam w domu 10 kociaków i część z nich ma białaczkę.