iwoniam Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 Jej, jej jej.... jakie Cuda... Ogłaszamy............ szanowni Państwo - pokochajcie te maleństwa Quote
iwop Posted June 20, 2011 Author Posted June 20, 2011 Od mariat otrzymałam 50 zł na kociaki! Dziekujemy bardzo. W tym tygodniu (w piątek) jedziemy z nimi do weta na odrobaczanie, więc pieniądze bedzą jak znalazł! Mariat :loveu::loveu: Quote
iwop Posted June 20, 2011 Author Posted June 20, 2011 Kitki mają się dobrze... Dziewczynka ma już chyba domek na 80 %... Jest mi trochę smutno, bo po rozmowie z dr. ornitologii, ktory prowadzi azyl dla ptaków, wypuściłyśmy na wolność wróbelka (zwanego dostojnie Srakwą, bo kupkał gdzie popadnie). Pan dr pogratulował nam odchowania wróbelka i gdy się dowiedział, że podrywa się do lotu,, kazał go wypuścić... Bardzo się smiał z naszej "nauki latania". My uważałyśmy, że tak ćwiczy sobie skrzydełka, a ptakow sie przecież nie uczy latać :) Najgorsze, że godzine po wypuszczeniu była burza... Porozwieszałyśmy na drzewach kolby z prosem i teraz przyglądamy się każdemu wróblowi.... Mam nadzieję, że Srakwa odnajdzie się na wolności... Jutro postaram się wkleić jego zdjęcia, gdy był jeszcze w domu karmiony z ręki... Quote
agusiazet Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 No, imię to mu nadałaś:):):) Szczęścia mały! Quote
Mariat Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 iwop napisał(a):Od mariat otrzymałam 50 zł na kociaki! Dziekujemy bardzo. W tym tygodniu (w piątek) jedziemy z nimi do weta na odrobaczanie, więc pieniądze bedzą jak znalazł! Mariat :loveu::loveu: Niech bedzie na zdrowie:lol: Quote
iwoniam Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 Jak go wypuściliście to zrobiliście to, co najlepsze. Jeśli odleciał - poleciał - to da radę. My też staramy się "zdziczać" złapane ptasie, podleczymy i wypuszczamy. Burza mu raczej nie groźna, na pewno od razu poleciał do kumpli. ;-) Quote
iwop Posted June 23, 2011 Author Posted June 23, 2011 Wczoraj, podczas spaceru z psami, jakis "człowiek" wyrzucił przez okno z samochodu reklamówkę! Moje psy tam popędziły, a ja za nimi. W reklamowce były dwa koty - duży i nalutki...:( Duży kot (przypuszczam, z e kotka, matka) uciekł, natomiast maly rudasek jest u mnie... Czy kktoś mógłby dać mu chociaż tymczas? Bo ja nie dam rady...:( Quote
agusiazet Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 Jaki śliczny. ja mogę tylko zaproponować hotelik w Brzyśiu, dorzucę połowę utrzymania, czyli 75 zł jak Asia go przyjmie! Quote
almetka Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 To kot Czy kocica? Bo możliwe że miałabym Tymczas dla malucha w Lublinie bezpłatny:) Quote
Guest Elżbieta481 Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 Wyrzucenie worka z kotami z samochodu-wesołe rozwiązanie kwestii.. Mama się pewnie wystraszyła..Co za ludzie jasna anielka E/W Quote
iwop Posted June 23, 2011 Author Posted June 23, 2011 almetka napisał(a):To kot Czy kocica? Bo możliwe że miałabym Tymczas dla malucha w Lublinie bezpłatny:) Wydaje mi się, że to chłopiec, ale na 100 % bede pewna jutro po wizycie u weta - jadę z całym towarzystwem na odrobaczenie... A mogłabys napisać coś bliżej? :) Quote
iwop Posted June 24, 2011 Author Posted June 24, 2011 Jesteśmy po wizycie u weta. Trójka maluchów została odrobaczona Chłopiec ma około 2 miesięcy. Ma rownież świerzb w uszkach i niedobory witaminowe...Podczas czyszczenia uszek tak płakał, że myślałam, że serce mi pęknie... Quote
iwop Posted June 25, 2011 Author Posted June 25, 2011 almetka napisał(a):Jeśli są 2 kociczki to mogę je brać na DT. Kotka jest jedna i za tydzień idzie do stałego domku... Quote
iwoniam Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 muszę sprawdzić kto poszukuje kociaka rudego, na pewno ktoś szuka, jej, oby się udało... Quote
iwoniam Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 Iwop - jaki jest do Ciebie nr tel? zrobiłam mini ogłoszenie, ale podałam na razie numer swój, a nie ma jednak jak to do osoby, u której szkraby mieszkają Quote
iwop Posted June 27, 2011 Author Posted June 27, 2011 [quote name='iwoniam']Iwop - jaki jest do Ciebie nr tel? zrobiłam mini ogłoszenie, ale podałam na razie numer swój, a nie ma jednak jak to do osoby, u której szkraby mieszkają dziekuję bardzo! :D Moj tel: 883-385-989 Quote
iwoniam Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 Dzieki, jutro zobaczy je ok 1000 osób , nio może z 800 z jednej firmy. Trzymam kciuki Quote
agusiazet Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 No to trzymamy, rudzielec jest piękny, na pewno ktoś go pokocha! Quote
iwop Posted June 29, 2011 Author Posted June 29, 2011 BeataDz napisał(a):Zapisuję wątek, co z rudaskiem? A nic... Strasznie wszystkim dokucza :D Quote
iwoniam Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 Nikt nie zadzwonił, :-( hm.. info poszło, wierzę, ze się uda... Quote
Recommended Posts