Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Basia1244 napisał(a):
Pożreć żywcem na pewno nie, ale jeśli oni już teraz są przestraszeni zadaniem i czują, że nie dadzą rady, to lepiej, aby piesek został zabrany, gdy ma 4 mc i oddany do domu, gdzie potrafią, chcą i nie boja się pracować z mały, ślicznym i charakternym spanielem - a dla nich - pies łatwiejszy w prowadzeniu.

jasne, zgadzam się, tak tylko sobie "ulżyłam" ;)

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mam ochotę głośno przeklnąc. ALE MÓWIŁAM IM ŻE TO JEST COCKER, że taka rasa, Diuna też mówiła! boże, daliby radę... ale ok.
ale ona ze schronu też by poszła szybko, na nią dużo ludzi było chętnych, bardzo bardzo. i to również bez dzieci

Posted

No spaniele takie sa jak im cos nie po nosie to odrazu warkot :) Ale sa cudnymi psami jak by nie bylo:) Szkoda ze tak szybko rezygnuja.... Moj spaniel warkotal na moja siostre 2 letnia a teraz pilnuje jej jak by byla jego "corka"... Chodz nie widzi jej codziennie bo mieszkam gdzie indziej.... Wszystko jest do opanowania zwlaszcza ze to jeszcze szczylek nie dorosly cocker.... No ale coz ladnie wyglada to pomysleli ze to mily piesek jak zabaweczka ....ehhhhhh

Posted

Basia1244 napisał(a):
Pożreć żywcem na pewno nie, ale jeśli oni już teraz są przestraszeni zadaniem i czują, że nie dadzą rady, to lepiej, aby piesek został zabrany, gdy ma 4 mc i oddany do domu, gdzie potrafią, chcą i nie boja się pracować z mały, ślicznym i charakternym spanielem - a dla nich - pies łatwiejszy w prowadzeniu.

nie wiem, czy w ogole ci ludzie powinni brac psa. niech sie nad następnym zastanowia 10 razy. przeciez to nie zabawka, która można zwracac, bo coś nie gra. wkurzyłam się.

Posted

Będę , bo mam panią umówioną i jeszcze muszę z Zosią popstrykać to i owo i postanowiłam spisać boksy Wiktora, bo ludzie pytają o mniejsze średniaki, a my z Olą ciut za mało wiemy, więc jutro spisze i pstryknę ile się da.

Posted

Basia1244 napisał(a):
Będę , bo mam panią umówioną i jeszcze muszę z Zosią popstrykać to i owo i postanowiłam spisać boksy Wiktora, bo ludzie pytają o mniejsze średniaki, a my z Olą ciut za mało wiemy, więc jutro spisze i pstryknę ile się da.

czy to pani Elżbieta ?

Posted

Adoptowana !

[quote name='Basia1244']Boks nr: 21
Nr schroniskowy: 2079/11
Nr na szyi: 1386
W schronisku od: 20.11.2011
Imię: nie ma
Opis: mała, czarna, podpalana, lekko szorstka

Posted

Nie :D
Piko jest u mnie, właśnie testujemy co lubi dobrego :)
Nikomu go nie oddam !:loveu:
Pokochał mój zielony włochaty dywanik i wtula się w każde ręce, które po niego sięgają :p
Jesli mi się uda, to zamieszczę parę fotek w odpowiednim dziale :razz:

Dziękuję ślicznie Oli za dzisiejszą pomoc :)

Posted

a tą suńcię z numerkiem 1386 to pani Elżbieta wzięła?
bo dzwoniła dzisiaj do mnie dziękując Basi za pomoc, zadowolona bardzo, bo suńcia choć malutka, już dzisiaj samodzielnie biegała po podwórku i szczekała..... jest bardzo mądra i posłuszna, tylko raz dostała gazeta i już się nauczyła nie gryźć po rękach....
mężowi pani Elżbiety też bardzo się spodobała

Posted

saga91 napisał(a):
Nie :D
Piko jest u mnie, właśnie testujemy co lubi dobrego :)
Nikomu go nie oddam !:loveu:
Pokochał mój zielony włochaty dywanik i wtula się w każde ręce, które po niego sięgają :p
Jesli mi się uda, to zamieszczę parę fotek w odpowiednim dziale :razz:

Dziękuję ślicznie Oli za dzisiejszą pomoc :)

Ekstra :) To w takim razie jutro Olu masz tego pana z córka - może Olika wezmą?

Posted

mari23 napisał(a):
bo dzwoniła dzisiaj do mnie dziękując Basi za pomoc, zadowolona bardzo, bo suńcia choć malutka, już dzisiaj samodzielnie biegała po podwórku i szczekała..... jest bardzo mądra i posłuszna, tylko raz dostała gazeta i już się nauczyła nie gryźć po rękach....

do mnie tez dzwoniła :) - a ja zaraz do ciebie Marysiu zadzwonię :)

Posted

Sago, nie ma za co! :) to ja dziękuję i baaaardzo się cieszę :D

[quote name='Basia1244']Ekstra :) To w takim razie jutro Olu masz tego pana z córka - może Olika wezmą?
Naszego kochanego rudzielca :) Oby! :D

Posted

mari23 napisał(a):

Czyli jednak dostała młodą sunię.Będą się starzeć w tym samym czasie, a mąż kilka lat wcześniej.Ciekawe czy dadzą radę , bo dzieci tu nie mają.
Dobrze,że odwiodłam ją od zapędów na Braszkę, bo ona jest za płochliwa i jak na razie cicha.