Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Normalnie koparka mi opadła jak zobaczyłam pudliszonka taka zmiana udało mu sie jak nic i wiem że wczoraj juz pojechał do domku powodzenia dziadeczku Twój niedawny boks zajmuja juz tylko Diabełek i Paróweczka może i im sie uda

• 2 weeks later...
Posted

abilab napisał(a):
Sunia na kwarantannie jest juz okolo tygodnia , malusia strasznie wystraszona boi sie podejsc ale widac ze strach chce przełamac bidulka straszna

czyli już skończyła kwarantannę? nikt jej nie adoptował nadal?
prawdopodobnie mogłybyśmy ją zabrać na DT do Warszawy - jest jakaś szansa na transport - może znacie kogoś kto jeździ na tej trasie?

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='bros']Kochane cioteczki w szczeniakarni w klateczce znajduje się takie cudeńko :( potrzebny jest DT lub najlepiej od razu DS - sunia jest przeurocza, spokojniutka, nakolankowa - pomóżcie, szkoda jej w schronisku :(

kopiuję z FB:

[FONT=lucida grande]Łatka potrzebuje wsparcia finansowego. Ma złe wyniki badań krwi, wypadającą powiekę kwalifikującą się do zabiegu, mało tego, jest w ciąży a poród zagraża jej życiu. Kochani! Bardzo prosimy o pomoc finansową dla Łatki! Same nie damy rady :((((MIKROPSY Skrzydło Fundacji Azylu pod Psim Aniołem ul. Kosodrzewiny 7/9 04-979 Warszawanr konta: 46 1020 1042 0000 8102 0257 1370w tytule: ŁATKADZIĘKUJEMY!Łatka to ok 6 letnia maleńka sunia. Okazało się, że sunia jest młodsza niż mówiono w schronisku!Waży ok 4 kg. Jest zdrowa, łagodna, kochana. Przebywa w domu tymczasowym w Warszawie pod opieką mikropsów!Czy ktoś pokocha ta delikatną, maleńka ślicznotkę? Telefon w sprawie adopcji: 515 992 242 mikropsydoadopcji@o2.pl[/FONT]

Posted

Poker napisał(a):
Czy te wiadomości są aktualne? Zdawało mi sie ,że ona poszła do DS.

to dzisiejsze, całkiem świeże , jest w dt w Warszawie pod opieką Mikropsów w potrzebie

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

młodziaki - rudy ma 1,5 roku a ten czarny też. są mega-słodkie :) czarnulek trafił po wypadku, oczko mu wypadło...ale jak widać na zdjęciu - doktorzy zrobili tak, że jest na swoim miejscu :)
takie pieski kochane...