terierfanka Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 Okruszki w górę po domki! W ramach podnoszenia wątku - Okruszkowa Wegusia (w DS u moich teściów) została dzisiaj zrobiona "na yorka" :D nie spodobało jej się chyba, bo po powrocie do domu był trochę foch ;) Quote
Bella1 Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 Wegusia śliczna wygląda super i jakby dużo młodsza , ale Ci się malutka domek super trafił Quote
bros Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 na kwarantannach siedzą dwie malusie dropki, podobne do Mijki - dwie dziewczynki Quote
Poker Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 Nikaragua napisał(a):Piega i Kropka ;) coś więcej o nich wiadomo? Fajne imiona. Quote
terierfanka Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 Bella1 napisał(a):Wegusia śliczna wygląda super i jakby dużo młodsza , ale Ci się malutka domek super trafił no właśnie... Wega po 9 miesiącach w DS postanowiła... zacieczkować :cool3: a miała być niby wysterylizowana, w związku z czym nie została zapisana na schroniskową sterylkę. Ona ma 10 lat i teraz kurczę nie wiem - sterylizować? czy nie? Niby zdrowa, energiczna, narkozę zniosła dobrze, ale to było tylko czyszczenie zębów... Quote
Bella1 Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 Facet który oddawał Wegunię twierdził że jest wysterylizowana , a jednak klamał :mad: co za ludzie zupełnie nie wiem co poradzić :shake: fakt Wega ma już swoje lata i nie wiadomo jak zniesie zabieg , jeżeli jednak zdecydujesz się może uda się ją zrobić jednak w Schronisku Quote
terierfanka Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 Bella1 napisał(a):Facet który oddawał Wegunię twierdził że jest wysterylizowana , a jednak klamał :mad: co za ludzie zupełnie nie wiem co poradzić :shake: fakt Wega ma już swoje lata i nie wiadomo jak zniesie zabieg , jeżeli jednak zdecydujesz się może uda się ją zrobić jednak w Schronisku no właśnie nie wiem, w sumie przez 9 m-cy był spokój, może to już ostatnie takie jej "podrygi hormonalne"? będziemy musieli popytać wetów o zdanie, sama nic nie wymyślę a facet może nie do końca wiedział czy wysterylizowana... Quote
bros Posted April 14, 2012 Posted April 14, 2012 w boksie numer 25 siedzą takie oto staruszki którymi nikt sie nie interesuje niestety :( Pudliszonek Diabełek mlodszy Śnieżek po urazie łapki kundelek Paroweczka jest jeszcze siwiutki Jeżyk stareńki z czyraczycą odbytu :( bardzo smutny widok Quote
Basia1244 Posted April 15, 2012 Author Posted April 15, 2012 po awarii serwera dogomanii zniknęło 10 dni, między innymi odblokowane zostały wątki wrocławskie i bros przekonała mnie, żeby nie zamykać wątków, więc niech zostaną :) posprzątałam tylko trochę pierwszą stronę, - czyli usunęłam psiaki, które na pewno są już poza schronem, nowych nie dopisuję, bo nie mam czasu Quote
Poker Posted April 15, 2012 Posted April 15, 2012 Basia1244 napisał(a):po awarii serwera dogomanii zniknęło 10 dni, między innymi odblokowane zostały wątki wrocławskie i bros przekonała mnie, żeby nie zamykać wątków, więc niech zostaną :) posprzątałam tylko trochę pierwszą stronę, - czyli usunęłam psiaki, które na pewno są już poza schronem, nowych nie dopisuję, bo nie mam czasu dobrze,że bros miała siłę przebicia, bo ja byłam za słaba.:evil_lol: Quote
Basia1244 Posted April 15, 2012 Author Posted April 15, 2012 :D - bo to jest kwestia siły argumentów (jakby mi bros zwiała z pomocą ze schronu, to kto by mi te psiaki pomagał ogarnąć ?) :D Quote
MagdaCh Posted April 24, 2012 Posted April 24, 2012 wiecie coś bliżej o tym kundelku Paróweczka? mam wrażenie że on jest z mojego osiedla, zawsze wałęsał się po ulicy, wiem mniej więcej gdzie mieszka, rzeczywiście od jakiegoś czasu go nie widac, może im zaginął i nie wiedzą że jest w schronie Quote
bros Posted May 16, 2012 Posted May 16, 2012 Kochane cioteczki w szczeniakarni w klateczce znajduje się takie cudeńko :( potrzebny jest DT lub najlepiej od razu DS - sunia jest przeurocza, spokojniutka, nakolankowa - pomóżcie, szkoda jej w schronisku :( Quote
abilab Posted May 17, 2012 Posted May 17, 2012 Cudna cudna w rzeczywistosci chyba jest jeszcze drobniejsza niz na zdjeciach .Typowa malizna na kolanka i uwielbiajaca sie tulic i ona chyba nie ma 10 lat Quote
mari23 Posted May 17, 2012 Posted May 17, 2012 [quote name='abilab']Cudna cudna w rzeczywistosci chyba jest jeszcze drobniejsza niz na zdjeciach .Typowa malizna na kolanka i uwielbiajaca sie tulic i ona chyba nie ma 10 lat[/QUOTE] przecudna! i te iskiereczki w oczach -trafiła mi do serca tak bardzo, że mam kolejną "nieszczęśliwą miłość".... może tylko się komuś zgubiła..... oby! zaglądam na ten wątek, choć pomóc nie mogę mając dziesięcioro psich biedaków w domu... obiecuję sobie, że to ostatni raz, a potem znów odchorowuję... :( gdyby ktoś maleństwa do adopcji potrzebował - zawsze o okruszkach i o tym wątku pamiętam, ale do mnie najczęściej trafiają ci, którzy oddać chcą, nie adoptować Quote
malawaszka Posted May 18, 2012 Posted May 18, 2012 dziewczyny czy ta suczka jest jeszcze w schronisku? Quote
terierfanka Posted May 18, 2012 Posted May 18, 2012 [quote name='malawaszka']dziewczyny czy ta suczka jest jeszcze w schronisku? [/QUOTE] wczoraj była :( Quote
malawaszka Posted May 18, 2012 Posted May 18, 2012 a wiadomo coś do kiedy ma kwarantannę? cokolwiek o niej wiadomo? Quote
Luna_wro Posted May 19, 2012 Posted May 19, 2012 [quote name='malawaszka']a wiadomo coś do kiedy ma kwarantannę? cokolwiek o niej wiadomo?[/QUOTE] chcesz ją zabrać?:) Quote
abilab Posted May 19, 2012 Posted May 19, 2012 Sunia na kwarantannie jest juz okolo tygodnia , malusia strasznie wystraszona boi sie podejsc ale widac ze strach chce przełamac bidulka straszna Quote
malawaszka Posted May 19, 2012 Posted May 19, 2012 [quote name='Luna_wro']chcesz ją zabrać?:)[/QUOTE] chciałabym, ale mam w domu 4 sztuki, a jutro jadę po piątą dużą starowinę i nie wiem czy dam radę więcej... i tak już pracę zawalam non stop :( Quote
terierfanka Posted May 19, 2012 Posted May 19, 2012 [quote name='bros']w boksie numer 25 siedzą takie oto staruszki którymi nikt sie nie interesuje niestety :( Pudliszonek Do Pudliszonka uśmiechnęło się szczęście i pojechał dziś rano do DS do Opola :) Miałam go u siebie 2 dni - fajny chłopak, tylko nie lubi jak mu się koło mordki coś robi (mało nie pozagryzał groomerów :evil_lol:) podróż ze schronu: plażowanie na tarasie ;) i już po metamorfozie, cwał w ogródku :) i żebractwo w kuchni Quote
Recommended Posts