Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 3 weeks later...
  • Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Okruszki w górę po domki!

W ramach podnoszenia wątku - Okruszkowa Wegusia (w DS u moich teściów) została dzisiaj zrobiona "na yorka" :D

nie spodobało jej się chyba, bo po powrocie do domu był trochę foch ;)

• 2 weeks later...
Posted

Bella1 napisał(a):
Wegusia śliczna wygląda super i jakby dużo młodsza , ale Ci się malutka domek super trafił

no właśnie... Wega po 9 miesiącach w DS postanowiła... zacieczkować :cool3: a miała być niby wysterylizowana, w związku z czym nie została zapisana na schroniskową sterylkę. Ona ma 10 lat i teraz kurczę nie wiem - sterylizować? czy nie? Niby zdrowa, energiczna, narkozę zniosła dobrze, ale to było tylko czyszczenie zębów...

Posted

Facet który oddawał Wegunię twierdził że jest wysterylizowana , a jednak klamał :mad: co za ludzie
zupełnie nie wiem co poradzić :shake: fakt Wega ma już swoje lata i nie wiadomo jak zniesie zabieg , jeżeli jednak zdecydujesz się może uda się ją zrobić jednak w Schronisku

Posted

Bella1 napisał(a):
Facet który oddawał Wegunię twierdził że jest wysterylizowana , a jednak klamał :mad: co za ludzie
zupełnie nie wiem co poradzić :shake: fakt Wega ma już swoje lata i nie wiadomo jak zniesie zabieg , jeżeli jednak zdecydujesz się może uda się ją zrobić jednak w Schronisku

no właśnie nie wiem, w sumie przez 9 m-cy był spokój, może to już ostatnie takie jej "podrygi hormonalne"? będziemy musieli popytać wetów o zdanie, sama nic nie wymyślę
a facet może nie do końca wiedział czy wysterylizowana...

• 2 weeks later...
Posted

w boksie numer 25 siedzą takie oto staruszki którymi nikt sie nie interesuje niestety :(

Pudliszonek

Diabełek

mlodszy Śnieżek po urazie łapki

kundelek Paroweczka

jest jeszcze siwiutki Jeżyk stareńki z czyraczycą odbytu :( bardzo smutny widok

Posted

po awarii serwera dogomanii zniknęło 10 dni, między innymi odblokowane zostały wątki wrocławskie i bros przekonała mnie, żeby nie zamykać wątków, więc niech zostaną :)
posprzątałam tylko trochę pierwszą stronę, - czyli usunęłam psiaki, które na pewno są już poza schronem, nowych nie dopisuję, bo nie mam czasu

Posted

Basia1244 napisał(a):
po awarii serwera dogomanii zniknęło 10 dni, między innymi odblokowane zostały wątki wrocławskie i bros przekonała mnie, żeby nie zamykać wątków, więc niech zostaną :)
posprzątałam tylko trochę pierwszą stronę, - czyli usunęłam psiaki, które na pewno są już poza schronem, nowych nie dopisuję, bo nie mam czasu

dobrze,że bros miała siłę przebicia, bo ja byłam za słaba.:evil_lol:

• 2 weeks later...
Posted

wiecie coś bliżej o tym kundelku Paróweczka? mam wrażenie że on jest z mojego osiedla, zawsze wałęsał się po ulicy, wiem mniej więcej gdzie mieszka, rzeczywiście od jakiegoś czasu go nie widac, może im zaginął i nie wiedzą że jest w schronie

• 4 weeks later...
Posted

Kochane cioteczki w szczeniakarni w klateczce znajduje się takie cudeńko :( potrzebny jest DT lub najlepiej od razu DS - sunia jest przeurocza, spokojniutka, nakolankowa - pomóżcie, szkoda jej w schronisku :(

Posted

Cudna cudna w rzeczywistosci chyba jest jeszcze drobniejsza niz na zdjeciach .Typowa malizna na kolanka i uwielbiajaca sie tulic i ona chyba nie ma 10 lat

Posted

[quote name='abilab']Cudna cudna w rzeczywistosci chyba jest jeszcze drobniejsza niz na zdjeciach .Typowa malizna na kolanka i uwielbiajaca sie tulic i ona chyba nie ma 10 lat[/QUOTE]

przecudna! i te iskiereczki w oczach -trafiła mi do serca tak bardzo, że mam kolejną "nieszczęśliwą miłość".... może tylko się komuś zgubiła..... oby!
zaglądam na ten wątek, choć pomóc nie mogę mając dziesięcioro psich biedaków w domu...
obiecuję sobie, że to ostatni raz, a potem znów odchorowuję... :(

gdyby ktoś maleństwa do adopcji potrzebował - zawsze o okruszkach i o tym wątku pamiętam, ale do mnie najczęściej trafiają ci, którzy oddać chcą, nie adoptować

Posted

Sunia na kwarantannie jest juz okolo tygodnia , malusia strasznie wystraszona boi sie podejsc ale widac ze strach chce przełamac bidulka straszna

Posted

[quote name='Luna_wro']chcesz ją zabrać?:)[/QUOTE]

chciałabym, ale mam w domu 4 sztuki, a jutro jadę po piątą dużą starowinę i nie wiem czy dam radę więcej... i tak już pracę zawalam non stop :(

Posted

[quote name='bros']w boksie numer 25 siedzą takie oto staruszki którymi nikt sie nie interesuje niestety :(

Pudliszonek

Do Pudliszonka uśmiechnęło się szczęście i pojechał dziś rano do DS do Opola :)
Miałam go u siebie 2 dni - fajny chłopak, tylko nie lubi jak mu się koło mordki coś robi (mało nie pozagryzał groomerów :evil_lol:)
podróż ze schronu:

plażowanie na tarasie ;)

i już po metamorfozie, cwał w ogródku :)

i żebractwo w kuchni