Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Basia1244'][FONT=Arial Black]Boks na kwarantannie (juz po kwarantannie!)[/FONT][FONT=&quot][FONT=Arial Black]
Nr schroniskowy: 38/12
Nr na szyi: 1702
W schronisku od: 07.01.12
Imię: nie ma

[FONT=Arial Black]Opis: malusieńka drobinka (5 kilo max) biszkoptowa słodka dziewuszka

[/FONT][/FONT]
adoptowana

Posted

Potrzebuję transport do Warszawy dla tej suczki!

Basia1244 napisał(a):
Boks w szczeniakarni.
Nr schroniskowy: 2223/11
Nr na szyi: 1466
W schronisku od: 16.12.11
Opis: staruszka babinka biało czarna, zaniedbana, ślepiutka, głuchawa, na ostatnich łapinkach niebożątko takie

Psinka ma zapewnione dt na dożycie, ale transport konieczny!

Dziś miałam w jej sprawie jedną wizytę, lecz niestety suczka rezydentka bardzo nerwowo reagowała na staruszkę i w sumie państwo zdecydowali się na adopcje innego dziadka, ale ta sunia ma możliwość opuszczenia schronu , tylko muszę zorganizować przewóz do Warszawy. Pies przed podróżą trafi do spa u groomerów zaprzyjaźnionych, więc będzie czysta i można na podróż założyć pampers, więc nie będzie wpadek - kto pomoże?

Posted (edited)

Nikaragua napisał(a):
Basiu na FB czytam , że to nie całkiem tak....
Jest też pytanie ile ona waży, ok 6kg?

nie wiem, co tam na FB, ale rozmawiałam telefonicznie z Magda i wiem , że pies ma dt
gdzie ten FB jest?
edit:
znalazłam wątek na FB, ale nie widzę żadnej dyskusji, żadnych wpisów, co to oznacza? dlaczego nie mam dostępu do tego tematu? i jak zrobić, aby ten dostęp uzyskać?

edit 2:
już wszystko widzę :)

Edited by Basia1244
Posted

Pojechała :)

Basia1244 napisał(a):
Boks w szczeniakarni.
Nr schroniskowy: 2223/11
Nr na szyi: 1466
W schronisku od: 16.12.11
Opis: staruszka babinka biało czarna, zaniedbana, ślepiutka, głuchawa, na ostatnich łapinkach niebożątko takie

Posted

Pojechała na tymczas do Natusi :)

Basia1244 napisał(a):
Boks nr: 20
Nr schroniskowy: 2198/11
Nr na szyi: 1467
W schronisku od: 14.11.2011
Opis: mała, czarna, podpalana

Posted

Kaję pamiętamy :) i serdecznie pozdrawiamy ją i jej rodzinkę :)
jest trochę drobiazgu nowego na chłopcach, nie wszystkie maluchy spisałam, ale serdecznie zachęcam was do zastanowienia się nad Skubim z tego wątku , który jest w poście 3 - on bawi się ze wszystkimi psami, jest grzeczny, wesoły, malutki i super fajny - zachęcam bardzo bardzo!

Posted

Byłyśmy dzisiaj z Mamą w schornisku i się trochę rozejrzałysmy, poza tym wytrwale przeglądam wszystkie strony tego wątku :) Skubi jest brany pod uwagę(nawet bardzo!). Zależy nam na dokładnym przemyśleniu wyboru(jak z Kają) i oczywiście-żeby Kaja zaakceptowała nowego towarzysza.

Dziękujemy za pozdrowienia :) Basiu, będziesz w poniedziałek?

Posted

martuuch napisał(a):
Byłyśmy dzisiaj z Mamą w schornisku i się trochę rozejrzałysmy, poza tym wytrwale przeglądam wszystkie strony tego wątku :) Skubi jest brany pod uwagę(nawet bardzo!). Zależy nam na dokładnym przemyśleniu wyboru(jak z Kają) i oczywiście-żeby Kaja zaakceptowała nowego towarzysza.

Dziękujemy za pozdrowienia :) Basiu, będziesz w poniedziałek?

tak będę w poniedziałek około 11 do powiedzmy 14

Posted

paniMysza napisał(a):
a co z tym maluszkiem z postu drugiego. mały i przetsraszony. nadal w schronie? taki sliczny.

jest już na boksie ogólnym 33 - jest prześliczny i bardzo się boi !

Posted

dzisiaj do domów ładnie poszły okruszki z kwarantanny - jeden brązowy chłopak 10 miesięczny(na 65), jeden taki piegusek 7-letni, "wielokolorowy" - na 42 chyba był, jedna sunia na 33(?) malutka(na krótkich nóżkach) czekoladowa ;) dalej jest na kwarantannie mnóstwo takich psiaków maleńkich.
No i foxterierki są - gładkowłosa i szorstkowłosa(chyba też suczka) - młodziutkie i śliczne :loveu: