Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Adoptowana - tym razem wszystko prześwietlone rtg :)
[quote name='Basia1244']No niestety mam złe wiadomości :-( Czekoladowa Tinka wróciła do schroniska. Nie wiem, jaki jest powód, tylko taką informacje dostałam dziś. A to Tinka znów na boksie 18 :-(
Boks 18
Nr schroniskowy:
1471/11

Nr na szyi: 1727
W schronisku od: 16.08.2011
Imię: nie ma
Opis: mała czekoladowa suczka, ma braki w uzębieniu i jest ogólnie bardzo zaniedbana, ale sympatyczna i miła, garnie się do człowieka.

• 3 weeks later...
Posted (edited)

Uzupełniłam w nowe okruszki pierwsze kilka postów - zapraszam - są śliczne, mam też spisanych więcej maleństw i nawet dziś były obfocone, ale zdjęcia dostanę dopiero po weekendzie.

Edited by Basia1244
Posted

Wszelkie informacje umieszczam na początku wątku, żeby każdy mógł znaleźć i nie trzeba było kopać po postach i kilometry stron przewijać - zapraszam na początek posty od 2 do 18 włącznie. Babinka jest stareńka, maleńka, niedowidząca i niedosłysząca. Bidulka okropna, na prawdę mocno w potrzebie.

Posted

popracowałam nad rodzicami i namowiłam na sunieczkę
tylko teraz trzeba ustalić kwestię którą
mama obstawia białą ,tato ewidentnie zakochał się w Dyzi vel Trolu :P
tak czy siak jedna z panienek już w przyszłym tygodniu na dobre pożegna schron :) chwilowo u mnie na dt a potem wio do rodziców

Posted

no ja na staruszka też nie dałam rady namowić ... jednak zależy im na psiaku z ktorym jeszcze bedzie można pospacerować
no i z drugiej strony staruszek wymaga opieki a rodzice 70 lat na karku mają ,więc tez ich obarczać starszym psiakiem nie mogę ,ważne że w ogóle dali się namowić na jakiegoś

Posted

Dyzia to taki psiak pod pachę :)
ja jej więcej niż 8 kg nie dam.
Fajna kontaktowa sunia,lubi się miziać ,za Pawłem biega krok w krok,bez smyczy i ładnie pilnuje się nogi