Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bo Basia 1244 ma z nią kontakt i może dodatkowo jej powie. A poza tym jest to ostrzeżenie dla innych.
A co Ty tak ją bronisz, przecież krzywdy jej nie robię .Robisz aplikację z adwokatury ? ;)

Posted

paniMysza, chyba masz dziś zły nastrój.
Pisze ostatni raz na ten temat. Nikt nie wie z wyjątkiem Basi i widzę ,że Ciebie gdzie jest sunia. Nie ostrzegam więc przed osobą , bo nie taki jest mój zamiar tylko przed konkretnym postępowaniem.
Nie wiem czy się orientujesz ile psów w ostatnich dniach zaginęło lub zginęło właśnie z podobnych powodów.

Posted

Adoptowana :)!
[quote name='Basia1244']Boks kwarantanna nr 44
Nr schroniskowy
1467/11
Nr na szyi
1603
W schronisku od
09.09.2011
Imię:
Nobi
Opis: biało bura suczka, brązowa głowa

Posted

Nikaragua , pamietam, że pisałaś o mailu w sprawie biszkoptowych suczek... Sprawdziłam, to było 3 listopada, pani Barbara napisala, że jeśli małe nie znajdą domu do miesiąca, to ona je adoptuje... Czy to była poważna wiadomość? Tzn., czy wyglądała na poważną, bo pewności to nie ma nigdy? Ta pani prosiła o telefon, czy dzwoniłas może do niej?
Pytam, bo biszkopciki mi leżą bardzo na sercu (wszystkie mi leżą, ale te jakoś szczególnie mi zaległy, chętnie bym je sama wzięła, ale nie mogę, bo nie wiem, dokąd i na jak długo pojadę do szpitala... :-( )

Posted

w drodze do domu :)

Basia1244 napisał(a):
Na boksie 20
mała beżowo-ruda, szorstkowłosa, długa i krępa
w schronisku od 28.05.2011
nr na szyi 1529
nr schroniskowy 964/11
sympatyczna miła suczka!

Posted

Nikaragua napisał(a):
czy wiecie może czy jest jeszcze pies mały brązowy, był na kwarantannie, nr na szyi 974 - koleżanka pyta o niego, bo jej się spodobał
(ale to jeszcze nie znaczy, ze go weźmie, więc proszę za szybko się nie cieszyć)

kwarantanny to ja nie kojarzę :(
może alekcuk - ona teraz wie najwięcej :)

Posted

ale tak tylko powiem że ostatnio ogólnie było dużo fajnych małych brązowych psów na kwarantannie :) wszystkie były urocze, młodziutkie i miłe. Np. był taki na kwarantannie nr 23 sympatyczny chłopak i poszedł od razu jak zszedł z kwarantanny. Był chyba na 29 również mały brązowy, wspaniały psiur. Państwo mieli go wziąć ale niestety poszłam do weta z nim ze względu na łysawy ogon i okazało się że to grzybica. i było też pare innych brązowych które już kwarantanne skończyły a na boksach ich nie ma więc szybko do domu poszły :)

Posted

no niestety... oprócz naszych biszkoptowych suczek i tych ze szczeniakarni jest w schronie jeszcze jeden fantastyczny dwupak - pudelki :D też są urocze! jeden bardzo pokorny i sympatyczny a drugi odważniejszy :)
ale te nasze dwupaki to okruszki - może akurat ktoś się zlituje bo to przecież delikatne maleństwa, które nawet nie są na tyle duże by kogoś pociągnąć energicznie:)

Posted

te psiaki to wiekszość chłopaki ,ale jak zawsze ja zapomniałam jakoś zapisać sobie które foty są które :/
na bank pierwsze 3 to dziewczynki i post 959 ruda piękność to też sunia

Posted

Nie no muszę napisać.. omg widzę na fotce pysk pudla XD Chyba pierwszy raz.
Hmm.. co do dwupaków to w szczeniakarni siedział w weekend dwupak jamniczy jeszcze (są?).
Na jednego pudelka z dwupaku pani była chętna, ale na kwarantannie są jeszcze.
Ostatnia suńka biszkoptowa z postu 951 ma półtora roku. Nie pamiętam do kiedy dokłądnie kwarantanna.