Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Basia1244 napisał(a):
O nie! Roza na szczęście znalazła cudny dom u bardzo fajnych ludzi , ma do towarzystwa koty i psa i ogródek, państwo spędzają dużo czasu w ogrodzie (porzeczki, drzewa owocowe), bo są już na emeryturze.

O super!!! :multi: To zamykam Allegro (chyba ze chcecie zebym inna psinke podmnienila w Allegro za Roze... :cool3:)

Posted

Nikaragua napisał(a):
pewno ze warto podmienić skoro i tak zapłaciłaś za ogłoszenie

I to na dodatek odnowilam dzisiaj wiec jest cale 14 dni. :lol:

No to kogo wstawic? :cool3:

Posted

Kajtus poszedł prosto ze schroniska, więc nie wiem , jaki dom - nie było mnie przy tym, bo poszedł w weekend. Myslę, ze do ogłoszenia teraz to Piko i Olik (strona pierwsza) reszta ma ogłoszenia :) i bardzo dziękuję! Dziś będę w schronisku , to pouzupełniam posty.

Posted

Szorściaki siedzą , lepsze foty będą do ogłoszeń w czwartek - nie wiem ile psów zdołamy obfocić, bo będzie nas mniej niż liczyłam :(, ale boks 28 - chciałabym zrobić, bo chłopaków tam gęsto i trzeba poogłaszać. A suczka ma dość dobre foty na wątku suczek - na pierwszych 3 stronach są zdjęcia suczek w większej ilości.

Posted

Można już nie ogłaszać Matyldy (ma zaklepany dom) , Kenaj niestety to psaik najpierw do dt, bo gryzie i to nie na żarty - siedzi na zapleczu, ma stresa i używa zębów, więc najpierw terapia potem dom, a poza tym na chłopakach zaraz zrobię uzupełnienia, bo trochę fot Zosia dziś mi pomogła zrobić, więc jak przyśle zdjęcia, to wstawię na chłopaków.

Posted

Adoptowana!

Przypomnę tę sunię - jest dość nieufna, dziś nie udało mi się jej wyjąć z boksu, smaczki wprawdzie zjadła, ale przed smyczą zwinnie zwiewała:
Boks 20
Nr schroniskowy:
1381/11
Nr na szyi: 1726
W schronisku od: 10.08.2011
Imię: Pinia
Opis: mała szorstka szczekaczka