Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Piszecie, że te biszkopciki maja po 5 kilo... Jak tak patrze na zdjecia, to wygladaja raczej na 10 kilo, ale zdjecia, wiadomo, przekłamuja rozmiary. Czy one były ważone? I w ogóle, co u nich, ktoś był w schronie i widział je ostatnio?

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mają po 5 kilo - na zdjęciach wyszły na duzo większe niż są w rzeczywistości. Chwilowo zawaliło mnie robotą, więc w schronie będę dopiero w czwartek - wówczas pójdziemy na spacerek. Telefonów w ich sprawie nie miałam żadnych :(

Posted

Małe chłopaki ze szczeniakarni przeniesione zbiorowo na boks 31
Nr schroniskowy: 1626/11
Nr na szyi: 1454
W schronisku od: 12.09.11
Imię: Piko
Opis:malutki, czarny podpalany, uszy stojące, był poobijany - niezwykle sympatyczny drobiazg, bardzo kontaktowy i miły. Boi się dużych psów. Wesolutki.

Nr schroniskowy: 1368/11
Nr na szyi:
W schronisku od: 30.07.11
Imię: Olik
Opis:mały buro rudy psiaczek, uszy załamane. Piesek był po wypadku i miał złamaną miednicę, teraz jest już zdrowy i nieznacznie tylko kuleje na tylną łapkę. Jest bardzo przyjazny i grzeczny.

Nr schroniskowy: 1839/11
Nr na szyi: 966
W schronisku od: 13.10.2011
Imię: Kajtuś
Opis: maluśki (jak pinczerek mini) czarny, podpalany, biały krawat i skarpetka, uszka stojące - grzeczny, spokojny, milusi pieseczek do torebki!

Nr schroniskowy: 1770/11
Nr na szyi: 1929
W schronisku od: 21.09.2011
Imię: nie ma
Opis: mały biszkoptowy piesek z białą piersią i ciemną maską

a suczka na boksie ogólnym 22
Nr schroniskowy: 1807/11
Nr na szyi: 1985
W schronisku od: 09.10.2011
Opis: słodka malutka mieszanka pinczerka z jamnikiem , fajna

Posted

Ano drobiazgi wyspacerowane, cioteczka abilab wyżyła się ze szczotką :) , jak tu zajrzy sama napisze :), drobiazg zważony dokładnie - starsza suczka waży 5.900, a młodsza 6.850 - czyli ciut więcej niż podawałam, ale i tak są maluśkie. Jest masa nowych fotek, lecz cierpliwie trzeba poczekać, aż bros oporządzi dom, rodzinę, zwierza, fotki i wyśle mi :). Może abilab i bros też napiszą kilka słów relacji z dziś :)

Posted

Ma dom!

nowy przestraszony mikrusek:
[FONT=&quot]Boks nr [/FONT][FONT=&quot]22[/FONT]
[FONT=&quot] Nr schroniskowy 1809/11
Nr na szyi 825
W schronisku od 09.10.2011
Opis: malutka, czarna, jasno podpalana, uszy stojące, wystraszona

[/FONT]
Panicznie przerażona schroniskowym koszmarem - skulona, spięta, gotowa do ucieczki - przydałoby się doświadczone bdt na oswojenie dzikuski.

Posted

Basia1244 napisał(a):
Bardzo dziękuję! Muszę znów zmusić się do pisania tekstów , bo opuściła mnie wena.

mnie nie tylko wena, ale i Diana opuściła...
tak patrzę na te fotki i łzy mi kapią....nie wiem, czy z tęsknoty za Dianką, czy z żalu, że tym maleństwom pomóc nie mogę....

Posted

wczoraj poszedł okruszek z boksu 31 - 4-letni brązowy(kiedyś zwrot z adopcji) :) troszkę zdziczały ale państwu którzy go wzięli to nie przeszkadza :) myślę że ma dobry domek!