Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

to dlaczego pracownice schronu zamiast wytłumaczyć ,ze to maluch i ma prawo być jeszcze niewychowany , odstraszają ludzi. Ciśnie mi się coś na usta ,ale mnie zbanują.

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Poker']to dlaczego pracownice schronu zamiast wytłumaczyć ,ze to maluch i ma prawo być jeszcze niewychowany , odstraszają ludzi. Ciśnie mi się coś na usta ,ale mnie zbanują.[/QUOTE]

No właśnie i jak można wogóle szczeniakowi już taką etykietę wystawić "niewychowalny" - czym on sobie zasłużył, żeby mu tak z góry życie przekreślać. A swoją drogą ci ludzie też jacyś bez serca... i z dobrze wychowanych staruszków też nic nie wybrali ? Niech oni lepiej głaszczą swoje dywany

Posted

[quote name='Nikaragua']chłopiec się zakochał, obiecywała rodzicom WSZYSTKO
matka się wystraszyła, zabrała syna i uciekli, a szkoda :(
a ponieważ akurat było zamieszczanie, pełno ludzi, zaczynało padać i musiałam zabrać psa do boksu to nie udało mi się ich zatrzymać

żeby ciut rozweselić cioteczki dodam, że ulewę przeczekałyśmy z Terierfanka zamknięte w boksie ;) z Przecinkiem i dwoma pozostałymi malcami :)[/QUOTE]
to chyba wymiziałyście psiaki za wszystkie czasy .

Posted

[quote name='Basia1244']Jamnisia ma zaklepany dom jamniczy zaraz po kwarantannie na 100% - zasadniczo do 20 musi odsiedzieć w schronisku, ale to tylko formalność.[/QUOTE]
A dlaczego jamnisia ma kwarantannę , przecież ona jest od wlaściciela więc może iść do domu już

Posted

[quote name='ulvhedinn']Dobra, jesteśmy ustawione ;) Ja mam jeszcze małą prywatę- potrzebuję kilku dobrze piszących długopisów, chętnie odkupię, a raz miałam od Ciebie takie fajne...[/QUOTE]
Nie ma problemu , ile ma ich być?

Posted

[quote name='Basia1244']Jamnisia ma zaklepany dom jamniczy zaraz po kwarantannie na 100% - zasadniczo do 20 musi odsiedzieć w schronisku, ale to tylko formalność.[/QUOTE]

Suuuper, a jakby ktoś takiej szukał to podeslij do mnie bo mam prawie identyczną

Posted

Szukałyśmy z ULV Kredki , ale niestety nikt nie widział.Wręczyłyśmy ok.20 ulotek i rozwiesiłyśmy kilka plakatów.Ludzie obiecywali pomoc ,ale ona musi się gdzieś pokazać.MOże głód ją wygoni.Biedna maleńka.

Posted

[quote name='fochu']zdjęcia dziewczynek

to te staruszki?
mam noc "z głowy" i to niejedną....
a weszłam tylko zobaczyć, czy "moja" pani Elzbieta wzięła jakąś sunię

Posted

Niakargua! Bardzo ładne allegro - dziękuję!
Nie wiem jeszcze , co z tymi suniami - dopiero w czwartek będę w schronisku, to się dowiem co i jak.
Marysiu! Pani Elżbieta wzięła pieska z innego źródła :), powiadomiła mnie telefonicznie.

Posted

Wczoraj przekazałam przez ULV przez demi 2 obroże i 2 smyczki do użytku schroniskowego ,które mają dotrzeć do Basi 1244 .Kupiłam je za pieniądze , które zostały mi jeszcze z bazarku i za długpisy kupione przez ULV.
Cały czas myślę o biednej Kredeczce :-(

Posted

Bardzo dziękuję za obróżki i smycze!
Ja też dziś pojechałam szukać Kredki - niestety nie znalazłam, ale... jest wiadomość o bardzo przerażonym chudziutkim potrąconym przez samochód psiaku na Cmentarzu Osobowickim - Paweł i demi już tam byli, ale psiaka nie znaleźli, może to nasza Kredka - jesli ktoś wybiera się na groby na Osobowicki - rozglądajcie się! Miejcie przy sobie pasztetową lub parówki, smycz pętelkową i jakiś kocyk , może to on a, może uda się ją złapać.
Dane o suczkach z boksu kwarantanna 50 zaraz wrzucę na pierwszą stronę.

Posted

Kredkę dziś szukał nasz Pawełek i Marcin, Pani Lidka ją widziała gdzieś za oknem biura. Widocznie trzyma się blisko schroniska, w końcu całe życie tylko z psami spędziła. Także może akurat sie niebawem znajdzie.