Poker Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 to dlaczego pracownice schronu zamiast wytłumaczyć ,ze to maluch i ma prawo być jeszcze niewychowany , odstraszają ludzi. Ciśnie mi się coś na usta ,ale mnie zbanują. Quote
Basia Z. Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 [quote name='Poker']to dlaczego pracownice schronu zamiast wytłumaczyć ,ze to maluch i ma prawo być jeszcze niewychowany , odstraszają ludzi. Ciśnie mi się coś na usta ,ale mnie zbanują.[/QUOTE] No właśnie i jak można wogóle szczeniakowi już taką etykietę wystawić "niewychowalny" - czym on sobie zasłużył, żeby mu tak z góry życie przekreślać. A swoją drogą ci ludzie też jacyś bez serca... i z dobrze wychowanych staruszków też nic nie wybrali ? Niech oni lepiej głaszczą swoje dywany Quote
Poker Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 [quote name='Nikaragua']chłopiec się zakochał, obiecywała rodzicom WSZYSTKO matka się wystraszyła, zabrała syna i uciekli, a szkoda :( a ponieważ akurat było zamieszczanie, pełno ludzi, zaczynało padać i musiałam zabrać psa do boksu to nie udało mi się ich zatrzymać żeby ciut rozweselić cioteczki dodam, że ulewę przeczekałyśmy z Terierfanka zamknięte w boksie ;) z Przecinkiem i dwoma pozostałymi malcami :)[/QUOTE] to chyba wymiziałyście psiaki za wszystkie czasy . Quote
Bella1 Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 [quote name='Basia1244']Jamnisia ma zaklepany dom jamniczy zaraz po kwarantannie na 100% - zasadniczo do 20 musi odsiedzieć w schronisku, ale to tylko formalność.[/QUOTE] A dlaczego jamnisia ma kwarantannę , przecież ona jest od wlaściciela więc może iść do domu już Quote
Poker Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 czy któras mogłaby jutro pojechać do schronu i szukać ze mną Kredki? Nie mogę się uspokoić i cały czas myślę o niej. Quote
ulvhedinn Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 Ja bym mogła (każdy pretekst dobry, byle zwiać od mycia okien) ;) Quote
Poker Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 mogłabym być ok.12, wydrukowałam 4 małe zdjęcia suni. Quote
Poker Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 to jadziemy z pasztetową , płachtą na byka , obróżką i smyczką. Quote
terierfanka Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 trzymam kciuki za poszukiwania... sunia pobiegła z parkingu za kociarnie i dalej gdzieś polną drogą, może zboczyła w chaszcze po lewej, bo szybko ją straciłyśmy z oczu :( Quote
ulvhedinn Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 Dobra, jesteśmy ustawione ;) Ja mam jeszcze małą prywatę- potrzebuję kilku dobrze piszących długopisów, chętnie odkupię, a raz miałam od Ciebie takie fajne... Quote
Poker Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 [quote name='ulvhedinn']Dobra, jesteśmy ustawione ;) Ja mam jeszcze małą prywatę- potrzebuję kilku dobrze piszących długopisów, chętnie odkupię, a raz miałam od Ciebie takie fajne...[/QUOTE] Nie ma problemu , ile ma ich być? Quote
kimiki Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 Dajcie cynk co z tą małą maskotką z 42? Była bitwa? :D Quote
Isadora7 Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 [quote name='Basia1244']Jamnisia ma zaklepany dom jamniczy zaraz po kwarantannie na 100% - zasadniczo do 20 musi odsiedzieć w schronisku, ale to tylko formalność.[/QUOTE] Suuuper, a jakby ktoś takiej szukał to podeslij do mnie bo mam prawie identyczną Quote
Poker Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 Szukałyśmy z ULV Kredki , ale niestety nikt nie widział.Wręczyłyśmy ok.20 ulotek i rozwiesiłyśmy kilka plakatów.Ludzie obiecywali pomoc ,ale ona musi się gdzieś pokazać.MOże głód ją wygoni.Biedna maleńka. Quote
mari23 Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 [quote name='fochu']zdjęcia dziewczynek to te staruszki? mam noc "z głowy" i to niejedną.... a weszłam tylko zobaczyć, czy "moja" pani Elzbieta wzięła jakąś sunię Quote
Basia1244 Posted October 11, 2011 Author Posted October 11, 2011 Niakargua! Bardzo ładne allegro - dziękuję! Nie wiem jeszcze , co z tymi suniami - dopiero w czwartek będę w schronisku, to się dowiem co i jak. Marysiu! Pani Elżbieta wzięła pieska z innego źródła :), powiadomiła mnie telefonicznie. Quote
Poker Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 Wczoraj przekazałam przez ULV przez demi 2 obroże i 2 smyczki do użytku schroniskowego ,które mają dotrzeć do Basi 1244 .Kupiłam je za pieniądze , które zostały mi jeszcze z bazarku i za długpisy kupione przez ULV. Cały czas myślę o biednej Kredeczce :-( Quote
Basia1244 Posted October 11, 2011 Author Posted October 11, 2011 Bardzo dziękuję za obróżki i smycze! Ja też dziś pojechałam szukać Kredki - niestety nie znalazłam, ale... jest wiadomość o bardzo przerażonym chudziutkim potrąconym przez samochód psiaku na Cmentarzu Osobowickim - Paweł i demi już tam byli, ale psiaka nie znaleźli, może to nasza Kredka - jesli ktoś wybiera się na groby na Osobowicki - rozglądajcie się! Miejcie przy sobie pasztetową lub parówki, smycz pętelkową i jakiś kocyk , może to on a, może uda się ją złapać. Dane o suczkach z boksu kwarantanna 50 zaraz wrzucę na pierwszą stronę. Quote
terierfanka Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 matko, to trzeba iść na osobowicki staruszki rozpytywać i zostawiać nr. tel... tylko kurka kiedy? Quote
ulvhedinn Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 Ja bym mogła jutro, tylko niech mi ktos wydrukuje ulotki z małą, bo niestety nie mam drukarki....... Quote
demi Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 Kredkę dziś szukał nasz Pawełek i Marcin, Pani Lidka ją widziała gdzieś za oknem biura. Widocznie trzyma się blisko schroniska, w końcu całe życie tylko z psami spędziła. Także może akurat sie niebawem znajdzie. Quote
Basia1244 Posted October 11, 2011 Author Posted October 11, 2011 ooooo!!!! trzymam kciuki, ja będę w czwartek, złapcie ją koniecznie! Quote
Recommended Posts