Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Musimy czekac.I je ktos wreszcie wypatrzy:lol:Teraz juz wierze ze sie uda:lol:

Cioteczki kochane, prosze pomozcie napisac tekst dla tej babulki czarnej.Ja mam zupelne pustki w glowie.Juz mam ogloszenia zapl.tylko ten tekst nieszczesny..

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bajka - super :)
a te jamniczki to wariują z tymi cieczkami - najpierw Słowisia, ledwo od śmierci głodowej odratowana, jak pojawiły się szanse na nowy DT - cieczka i to jakaś przedłużona! Teraz ta 14-letnia babcia - cieczka! one to specjalnie robią :cool3:

Posted

Cioteczki, szukamy osoby do przeprowadzenia wizyty przedadopcyjnej w Jelczu-Laskowicach (ok. 30km od Wroclawia) dla niewidomego pieska. Czy ktos moze pomoc??? :modla:

PS. W poszukiwaniu osoby do wizyty trafilam na ten watek i serce mi peka jak patrze na te malizny. :-( Jesli chcecie to zrobie Allegro, albo grupowe albo indywidualne kilku psinkom. :lol:

Posted

Basia1244 napisał(a):
Niestety ja nie mam możliwości podjechac do Jelcza, ale może ktos tam w okolicy bywa z czytających.
a jeśli chodzi o allegro to z chęcią :) może być dla Balbinki dla Ludy :) dla Rozy

Ok, zrobie im Allegro. :)

Poker napisał(a):
Dość blisko Jelcza mieszka Lucyna.

A jaki ma nick Lucyna? Napisalabym do niej PM.

Posted

Dzisiaj Patrycja poprosiła mnie o poszukanie młodego maluszka dla jakichś państwa. Ja wieku nie rozpoznaję za bardzo, ale w boksie 37 znalazłam takich trzech spokojnych, miłych kolegów - brunecik, prążek i łatek:

Posted

Brunecik-1,5 roku, juz raz wrócił z adopcji, niezwykle energiczny
Łapek-przywiozła go KArolina po tym jak znalazła go potrąconego przez samochód w rowie, przylepa jak cholera
Prążka nie znam

Posted

Poker, dziekuje za polecenie Lucyny do wizyty przedadopcyjnej dla niewidomego Dropsa. Lucyna odbyla ta wizyte i wszystko jest super! :loveu:

Basia1244, oto obiecane Allegro dla Balbinki, Ludy i Rozy: :lol:

http://allegro.pl/malenka-babunia-balbinka-pragnie-pokochac-i1787158451.html

http://allegro.pl/mala-luda-z-kanapy-trafila-na-schroniskowy-beton-i1787158259.html

http://allegro.pl/malusia-pinczerowata-sunia-cierpi-w-schronie-i1787158679.html

Prosze sprawdz czy wszystko w tych ogloszeniach (tekst, dane kontaktowe, itp.) jest w porzadku.

Allegro cos szfankuje i nie bylam w stanie uzyc ladnych czcionek i kolorow, nie wiem o co chodzi, :niewiem: wiec zrobilam najlepiej jak umialam.

Posted

[quote name='Sabina02']Poker, dziekuje za polecenie Lucyny do wizyty przedadopcyjnej dla niewidomego Dropsa. Lucyna odbyla ta wizyte i wszystko jest super! :loveu:
[
Cieszę się bardzo za pieseczka. Byłam pewna ,że Lucynka nie zawiedzie.

Posted

Basia1244 napisał(a):
przystojniaka, to opiszę i przerzucę na chłopaków, bo on nieokruszkowy koleś , choć kurdupelek :)
A pinczereczka to tu, poproszę Pat o uzupełnię nie danych i przerzucę małą na pierwsza stronę. Masz więcej zdjęć? Jak tak, to na maila plisss :)

sunia w schronie od 23.08.2011, znaleziona
nr ewid 1502/11, na szyi 1241
w karcie ma ok 10 lat, ale spokojnie można jej dać 8:)

Posted

Basia1244 napisał(a):
Piękne te allegra! bardzo dziękuje! mam nadzieje, że i Luda szybko znajdzie dom, bo teraz na nią kolej.

Do usług! :loveu:

Aha, zapomnialam zapytac... Czy macie jakis adres e-mailowy do ogloszen, bo tymczasowo podalam moj.

Poker napisał(a):
Cieszę się bardzo za pieseczka. Byłam pewna ,że Lucynka nie zawiedzie.

Ja tez sie bardzo ciesze, bo to taka ślepiutka psia bida, a domek jest super! :loveu: Domek sie znalazl z Allegro po 14 miesiacach oglaszania, tak ze naprawde warto oglaszac. :lol:

Posted

W myśl regułki występującej już powszechnie służę :)

Adopcja bezpośrednio przez Schronisko dla Bezdomnych Zwierząt, ul. Ślazowa 2, 51-007 Wrocław (Osobowice, dojazd bezpośrednio autobusem 140), tel. 713625674, godziny pracy biura: w dni powszednie 8.00-16.30, w soboty i niedziele 9.00-15.00.
Trzeba się zaopatrzyć w obrożę i smycz!

Informacji udzielają : Paweł 883922126, Patrycja 509277122, Basia 661293967, basia1244@gmail.com

i ogromnie dziękuję za ogłoszenia :)

Posted

Boks kwarantanna nr 28
Nr schroniskowy:1471/11
Nr na szyi: 1727
W schronisku od: 16.08.2011
Imię: nie ma
Opis: mała czekoladowa suczka, ma braki w uzębieniu i jest ogólnie bardzo zaniedbana, ale sympatyczna i miła, garnie się do człowieka.

Posted

adoptowanaBoks kwarantanna nr 34
Nr schroniskowy: 1504/11
Nr na szyi: 1722
W schronisku od: .23.08.2011
Imię: nie ma
Opis: biszkoptowa, śliczna, wesoła suczka, mała. Garnie się do człowieka, delikatna, smukła.