Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Basia1244']Te drobinki gubią się w schronisku - pomóżmy znaleźć im dom!

Lawinowo przybywa okruszków po zmarłych osobach - HELP w ogłoszeniach!!
np posty 370 i kolejne!!! zaglądajcie do okruszków!!!

No to dziś pani przyprowadziła do schroniska dwie drobinki po zmarłej sąsiadce :-(
Suczki przerażone, świat im się zawalił, oszołomione, wrzucone w otchłań szczekaczy i wielkopsów :-(
sami zobaczcie:
box kwarantanna 37
przyjęte 4.08.2011 po zmarłym właścicielu
maluśkie
Plamka - 10 lat , pinczerkowata, wazy dokładnie 5 kilo!!!
nr na szyi 1703
nr schroniskowy 1399/11
Pchełka - 3 lata, niepewna, oszołomiona, trusia u weta, delikatna
czarna podpalana, większy pinczerek, waży dokładnie 8 kilo!!!!
nr schroniskowy 1400/11, nr na szyi 1716

HELP HELP HELP sunie sa do zabrania oddzielnie!! na już!!! na wczoraj - błagam!!!

Bona jedzie do Brzdąców ! Szczęscia jamnisiu w jamniczym domku!
Bona
Stareńka jamniczka, którą ktoś przywiązał na moście na Grobli i zostawił :(
Ma 12 lat
Mieszka w klateczce w szczeniakarni
Jej nr schroniskowy 931/11
w schronisku od 24 .05. 2011
Jest słodka, miła, grzeczna i .... głucha :(
Dziś okazało się, że Bona nie słyszy :(
Szukam dla niej domu! Pomóżcie proszę!

Koty ignoruje, dzieci ignoruje, waży dokładnie 6 kilo.

Zamowie im ogloszenia.Tylko jakis tekst pomozcie napisac.

Posted

[quote name='Basia1244']Boks nr: 18
Nr schroniskowy: 831/11
Nr na szyi: 941
W schronisku od: 05.05.11
Imię: Łajka
Opis: mała,czarna, biały krawat
Wyjątkowo miła suczka! Ślicznie chodzi na smyczy, jest posłuszna i miła, nie goni kotów, waży dokładnie 8 kilo!!!

Jej tez.Prosba jak wyzej.Pomozcie z tekstem.Plizzz

Posted

[quote name='Basia1244']oraz:
Łajka to wyjątkowo sympatyczna mała suczka, która trafiła do wrocławskiego schroniska po śmierci właściciela. Jest bardzo grzeczna, umie chodzić na smyczy, umie mieszkać w mieszkaniu, nie goni kotów, waży dokładnie 8 kilo. Pokochaj ją!
Suczka jest w boksie nr: 18
Nr schroniskowy: 831/11
Nr na szyi: 941
W schronisku od: 05.05.11
Imię: Łajka
Opis: mała,czarna, biały krawat
Adopcja bezpośrednio przez Schronisko dla Bezdomnych Zwierząt, ul. Ślazowa 2, 51-007 Wrocław (Osobowice, dojazd bezpośrednio autobusem 140), tel. 713625674, godziny pracy biura: w dni powszednie 8.00-16.30, w soboty i niedziele 9.00-15.00.
informacji udzielają: Paweł 883922126, Patrycja 509277122, Basia 661293967

Lajka to ta czarna kudlatka?Podobna do mojej..Nie ma za co,cieszyc to sie dopiero bedziemy jak domki beda mialy:shake:Biedne okruszki:-(A ja wymyslilam juz tekst:eviltong:Ja daje ,wiec troche sie porzadze:cool3:

Posted

wadercia napisał(a):
kochana podrzuc mi jesli mozesz jakies teksty dla Plamki i tego cudownego okruszka z bosku nr 21 porobie im ogloszenia :)

Waderciu,ja sie zadeklarowalam zrobic ogloszenia Plamki,Pchelki i Lajki.Jutro lub pojutrze beda

Basiu moze masz jeszcze jakies zdjecie Pchelki i Plamki?

Posted

wadercia napisał(a):
Basiu czy chcesz bym pooglaszala Kadunie czy nie bardzo? :) nie chce sie tutaj wam mieszac i narzucac za bardzo :)

Kochana,chodzilo mi o to zeby sie nie dublowac:lol:Wzielam pierwsze pieski z brzegu,a Lajke/Bajke dlatego ze wyglada jak moja sunia.:loveu:

Posted

pikola rozumiem :) dlatego ja na poczatku wezme tylko jednego psiaka do ogloszen :) a jak bede brala jakies jeszcze to najpierw napisze zeby nie robic dwa razy tego samego :)

Posted

[quote name='Basia1244']Bardzo dziękuję za ogłoszenia! Może i BajeczkaŁajeczka znajdzie wreszcie dom! Dzis wyszczotkuję ją znowu i wytnę ostatnie kołtunki i będzie dziewczynka futerko miała prześliczne! Ona jest naprawdę przesympatyczna! Bardzo wesoła na spacerze, ale przygnebiona w boksie okrutnie , sam moment odprowadzenia jej na boks to dla mnie trauma i dla niej też :( Niech już znajdzie dobry dom![/QUOTE]

Bardzo bym chciala zeby ogloszenia pomogly.Ona jest identyczna jak moja sunia,nawet brodke ma tak samo siwa.Sama bym ja wziela,gdybym tylko mogla:shake:

Posted

zawsze wykonująć pakiety mam wielką nadzieję, że może teraz... może akuratdzisjutro ktos psiaka wypatrzy. Ostatnio po około dwoch tygodniach od oglaszania psiak znalazł dom Także tez nie można liczyć na to, że od razu ktoś zadzowni.