Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Basia1244']Ta suczka jest jeszcze ciągle na izolatce, będzie miała kolejny zabieg, bo ma jeszcze kilka guzków do usunięcia - jej stan jest bardzo bardzo poważny, przydałby się dt na dożycie.

Tak opatrunek - jest po operacji guzków, miała weflon i stąd opatrunek (guzki na sutkach), a dane uzupełnię w poniedziałek.

o, mój Boże..... :(
nawet nie napiszę, co mi po łbie chodzi..... Charliego dźwigam po schodach w górę i w dół.... a ona maleńka.....
serce mi pęknie!!!!!!!!!!!!!

Posted

Miała być "prawdziwa" jamniczka, ale może się uda.
Jak nie potrzeba - cała masa jamniczych staruszek wszędzie gdzie się da, a teraz szukam od soboty i tylko Bona mi wpadła w oko.

Posted

Bona jedzie na DS do domu, w którym godnie dożyli swoich dni Jadzia i Władzio z Wrocławia- do Brzdąców do Poznania :) Spotkałyśmy się w jamniczym gronie w sobotę na wystawie w Warszawie i jakoś tak poszło...

Transport zaproponowała Ulv, jutro albo w niedzielę. Jeszcze dogrywamy szczegóły.

Posted

koniecznie do weterynarza. moze jakąś bakterie na spacerze złapała. moja lola miała coś takiego ponad poł roku temu. nie wiadomo skad jej sie to wzięło, bo ona niczego na spacerach nie zjada. skubie tylko trawke i pewnie tak sie zaraziła. dostała antybiotyki i kroplówke i z tego wyszła, ale takie unfekcje sa bardzo niebezpieczne, szczegolnie dla starszego psiaka.

lola wymiotowała nawet po wypiciu kilku łyków wody, kupa to była praktycznie sama krew.