xmartix Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 rewelacja, takiego okruszka to ja bym sobie przytuliła jak wrócę z wakacji Quote
paniMysza Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 wymodziłam cos takiego dla okruszków: http://tablica.pl/oferta/mikrusy-z-wroclawskiego-schroniska-ID9OUd.html ogłoszenie za godzine pojawi sie tez na allegro. fajnie, jakby ktos zdolny wykombinował kolaż;) Quote
sunia2000 Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 Ten jamniczek szorstkowłosy wygląda jak młodszy brat Charliego:) Dobrze, że nie ma takiego charakterku jak Charlie:) Quote
xmartix Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 ja je wrzucę na Mikruski Basia Ty to tam chyba już mieszkasz w tym schronie, tak często jesteś :D Quote
Bella1 Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 Zapiszę się u mikrusków , takie perełki śliczne a do tego bardzo miłe i grzeczne tylko brać i kochać Quote
paniMysza Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 tyle nowych fotek, jutro zrobie jeszcze jedno ogłoszenie na tablicę dla okruszków z nowymi fotami. Quote
paniMysza Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 wiem, ale nie potrafię czegos takiego zrobić niestety. ale jutro dzień wolny to może sie nauczę:) na razie to jedno ogłoszenie jest ogólne, zeby ludzie wiedzieli, że w schronisku siedzą takie słodziaki - malutkie i kochane. Quote
Aleksandrossa Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 http://img840.imageshack.us/img840/1300/p1020007w.jpg -> ale cudo :o Założe jej wątek na yorkowym :) Quote
fochu Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 paniMysza napisał(a):. fajnie, jakby ktos zdolny wykombinował kolaż;) takie cuś może być? Uploaded with ImageShack.us Quote
paniMysza Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 fajoskie! a mogłabys dopisac jeszcze nr schroniskowe? Quote
fochu Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 paniMysza napisał(a):fajoskie! a mogłabys dopisac jeszcze nr schroniskowe? właśnie jak skończyłam to o tym pomyślałam że można dane do schronu wpisać dodatkowo i nr psiaków :) zaraz poprawię i reszcie psiaków też coś wyczaruję Quote
paniMysza Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 super. to ja potem ukradnę kolaże i wstawię do ogłoszeń:) Quote
Kamila_s Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 zapisuje sie na watek!!:-) jakie sa namiary na wroclawskie schornisko..jak rzucam ogloszenia to musze miec namiary:-)))))))))) Quote
paniMysza Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 nowe na tablicy, juz z kolazami: http://tablica.pl/offer/mikrusy-z-wroclawskiego-schroniska-prosza-o-domy-pies-suka-szczeniak-IDa1iW.html Quote
terierfanka Posted June 25, 2011 Posted June 25, 2011 a dzisiaj w schronie znalazłam takiego okruszka: To Dusia, starsza sunia w typie skye teriera, chociaż mniejsza :) no i oczywiście wzięłam ją na dt, tzn. dt będzie u moich teściów, bo mają teraz dużo czasu :) a kto wie, może uda jej się rozmiękczyć serca :loveu: Quote
fochu Posted June 25, 2011 Posted June 25, 2011 dużo tych okruszków a co kolejny to piękniejszy ! Quote
Bella1 Posted June 25, 2011 Posted June 25, 2011 terierfanka napisał(a):a dzisiaj w schronie znalazłam takiego okruszka: To Dusia, starsza sunia w typie skye teriera, chociaż mniejsza :) no i oczywiście wzięłam ją na dt, tzn. dt będzie u moich teściów, bo mają teraz dużo czasu :) a kto wie, może uda jej się rozmiękczyć serca :loveu: To jest super sunia jest oddana z powodu śmierci własciciela ma na imię Wega , to moja pupilka bardzo grzeczna i posłuszna jest po sterylce ale ząbki sa do zrobienia wet wstępnie zapisał ją na przyszły tydzień , napisz coś więcej jak ma się malutka Quote
Luna_wro Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 terierfanka napisał(a):a dzisiaj w schronie znalazłam takiego okruszka: To Dusia, starsza sunia w typie skye teriera, chociaż mniejsza :) no i oczywiście wzięłam ją na dt, tzn. dt będzie u moich teściów, bo mają teraz dużo czasu :) a kto wie, może uda jej się rozmiękczyć serca :loveu: ale super, że ją zabrałaś:) Quote
Recommended Posts