ma_ruda Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 [quote name='black_sheep']Już poszedł! Ale nic straconego, możesz obejżeć tutaj: http://ww2.tvp.pl/6266,145278,1.view#4 Ja zawsze tak oglądam, bo nie mam TVP z Krakowa, tylko z Warszawy, bo to przez głupią setelite! Nie widziałam wczoraj początku programu, a na stronie internetowej niestety też nie ma początku. Czy ktoś może widział albo wie coś o kudłatej, beżowej suni z tego odcinka? Quote
Aga_Mazury Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 obejrzałam właśnie program na interneecie.... Nora ŚLICZNIE wyszła....gwiazda :loveu: a o tych rotkach to chyba Aga i Ksera już wiedzą? :roll: Norton to też nasz dogo...psiak...prawda? a kto to ta blondyneczka z Norą? a z Nortonem kto? hahahaha...sto pytań do....nie gniewajcie się... trzymamy kciuki za domki :kciuki: Quote
kiwi Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 rottki sa wlasnie ksery i agneiszki p norton to nasz jak najbardziej dogo piesek :) krakus z kieleckimi korzeniami blondyneczka z nora to ja :lol: z nortonem pani Ela Blondyneczka psia - kudłata zamieszka we wpaniałym domu u Pani Jasyrka :loveu: Quote
Asior Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Aga_Mazury napisał(a): a kto to ta blondyneczka z Norą? a z Nortonem kto? hahahaha...sto pytań do....nie gniewajcie się... ta blondyneczka to kiwi :) my ze śmierdzielami też trzymamy kciukasy znaczy ja kciukasy a freciochy zawiązały ogonki na supełki ;) Quote
sugarr Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Hmm a kto to z tymi szczeniorkami na poczatku i w ogole to sa tez dogo psiaki? Bo juz sie pogubilam :D "Dominka ty juz sobie sama poradzisz(...)" kiwi stala bywalczyni? :) Quote
kiwi Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 tak, ja czesto bywam aga to chyba nie byla 1 raz od roku bo miala chrypke te szczeniaki to uratowane przez frotke - dogomanke, ale nie maja watku a trzyma je gosia ktora ma je na tymczasie Quote
AgaG Posted November 18, 2006 Author Posted November 18, 2006 Norcia juz dzisiaj w domku :loveu: Zamieszkała w mieszkaniu w bloku z cudownym panstwem, bedzie spala w łożku małżenskim panstwa i bedzie rozpieszczana :) dziekujemy wszystkim, ktorzy pomogli Norce!! :sweetCyb: Quote
andzia69 Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 choć mam dziś grobowy nastrój to bardzo się cieszę,ze Norcia ma wreszcie swój dom Quote
Aga_Mazury Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 AgaG napisał(a):Norcia juz dzisiaj w domku :loveu: Zamieszkała w mieszkaniu w bloku z cudownym panstwem, bedzie spala w łożku małżenskim panstwa i bedzie rozpieszczana :) dziekujemy wszystkim, ktorzy pomogli Norce!! :sweetCyb: JACIEEEE........super wiadomości dla super sunieczki........SZCZĘŚCIA maleńka :loveu: Quote
Jagienka Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Hura hura hura :Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: Ciotki jesteście cudowne :loveu: Quote
Tweety Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 AgaG napisał(a):Norcia juz dzisiaj w domku :loveu: Zamieszkała w mieszkaniu w bloku z cudownym panstwem, bedzie spala w łożku małżenskim panstwa i bedzie rozpieszczana :) dziekujemy wszystkim, ktorzy pomogli Norce!! :sweetCyb: :cunao: :cunao: :cunao: Quote
Ulka18 Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Bardzo sie ciesze :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :laola: :laola: Dziekuje Wam Kochane Krakowskie Dogomaniaczki za wszystko, co robicie dla zwierzakow :calus: :calus: :calus: AgaG, podziekuj Twojej Mamie za opieke nad Norcia :Rose: Quote
AniaB Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 nalezał sie norci taki domek :multi: teraz wreszcie u siebie:multi: :multi: :multi: Quote
Asior Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 suuperrrr należało jej się:multi: :multi: :multi: :multi: :errrr: :klacz: :klacz: :klacz: Quote
AgaG Posted November 19, 2006 Author Posted November 19, 2006 Foty są, ale wyślę je dopiero w nocy z niedzieli na poniedziałek:cool3: :cool3: jutro dzień dla Atosa. Quote
sugarr Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 :multi: :multi: :multi: Nie moge sie doczekac zdjec! :loveu: Quote
Recommended Posts